|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
s tim jidelnickem je to fakt, z tohodle bych chcip i somálec
jako svačina typu švestka s jabkem je trochu silná káva a nemyslim to tak, že bych se ti chtěl nějak posmívat, když jsem si teď do tebe párkrát rýpnul, ale opravdu vážně, že tohle je prostě pro sportovce nedostačující strava.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | LOL to jako neni joke? Kazdej rika , jezis marja , sak nejsu zadnej kulturista , abych jedl furt maso a kila ryze . OK pak ale neocekavej ani zadne vysledky ... Rano na snidani 5 vajicek , v prubehu dne aspon 500g masa a na noc tvaroh , tohle jako zdroj bilkovin bohate staci . Sacharidu aspon 400 /500 g dene , tohle cos napsal bastej 12ctilete decka a ne borec co chce nabrat hmotu |
No, joke to není :-). Ty jo 500g masa, to bych asi bouchnul. Já prostě většinou poránu bud 2 vajíčka s chlebem, neco lupínky s mlékem, svačina 1-2 chleby s něcím, oběd to co jsem napsal (já fakt nesním víc jak 1 sáček rýže), odpoledne zase něco jako jogurt s ovocem, nebo chleba s něčím, a večeře těstoviny,rýže, brambory (množství se mi zdá ok, je to přes půl talíře) + maso (většinou 1-2 plátky). A před spaním tvaroh (to si dávám půl kelímku)
Tak třeba někdo (90kg+ chlapi jak hory) snědí 500g masa a 2 sáčky rýže, ale já bych to do sebe narval, ale zkusím se polepšit . Zařadit maso i v průběhu dne, zvětšit porce.
| SCHWACA napsal: | s tim jidelnickem je to fakt, z tohodle bych chcip i somálec
jako svačina typu švestka s jabkem je trochu silná káva a nemyslim to tak, že bych se ti chtěl nějak posmívat, když jsem si teď do tebe párkrát rýpnul, ale opravdu vážně, že tohle je prostě pro sportovce nedostačující strava. |
Jasně, já to příjímám, sem začátečník a chyby ve stravování mám.
Co si většinou teda vy dva dáváte na svačinu před obědem nebo po obědě? (+gramáž..?) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
Už umíš tu autoškolu?? já dělám záverečky ve středu  .
EDIT : Ta údržba byla krutá
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Už umíš tu autoškolu?? já dělám záverečky ve středu .
EDIT : Ta údržba byla krutá |
Závěrečky zítra, stav:
1. testy -> dnes sem si jich zase několik udělal, všechny zvládl, tech už se nebojím
2. jízdy -> no toho se bojím asi nejvíc, nechci nic pokurvit ale vím že budu nervozní
3. technický -> teď se na to ještě koukám, je toho dost a umím z těch 25 tak 10
...hlavně chci udělat jízdy, to stojí 400,- , testy jen 200,- a 100,- ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
Mám některé otázky z údržby sepsaný jednoduše , jestli chceš můžu ti je poslat.
Jinak z jízd se nejvíc bojím parkování, a rozjezdu v kopci  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Mám některé otázky z údržby sepsaný jednoduše , jestli chceš můžu ti je poslat.
Jinak z jízd se nejvíc bojím parkování, a rozjezdu v kopci . |
pošli na sp7dy (zavinac)seznam.cz nebo do SZ, budu moc rád :P
Jj, parkování, v kopci už to zvládám, stačí přidat lehce plyn, povolit ručku a šlápnout na to a je to :D _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
Odesláno, snad se v tom vyznáš trochu.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
základ je přece, abys měl
2g bílkovin a 5g sacharidu na kilo své váhy.
Všechno to tu na foru je, mele se to tu furt dokola, na mainwebu i na foru.
Zdrojem B je maso, vejce, věci z mlíka a zdrojem S jsou těstoviny, rýže, brambory apod.
Zkus místo reagování na blbostma v každém topicu, trošku číst a hledat. To info tady je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 9:36 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | základ je přece, abys měl
2g bílkovin a 5g sacharidu na kilo své váhy.
Všechno to tu na foru je, mele se to tu furt dokola, na mainwebu i na foru.
Zdrojem B je maso, vejce, věci z mlíka a zdrojem S jsou těstoviny, rýže, brambory apod.
Zkus místo reagování na blbostma v každém topicu, trošku číst a hledat. To info tady je. |
Ale to já vím, všechno co tu píšeš, jí v jídelníčku mam. Jak mléko, tak vejce, tak maso, tak těstoviny, tak rýže, brambory ....mě tam v podstatě nic nechybí, jen to množství je možná trochu malý, takže zas tak špatně na tom snad nejsem. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
Zapoměl jsem napsat trening v pátek:
PÁTEK - 21.8.2009
5 km běh
PONDĚLÍ - 24.8.2009
Zhruba 3,2km běh
+ sedy lehy s medicimbalem 5kg
+ švihadlo
SNÍDANĚ : celozrn.chléb, mazací sýr, čaj
SVAČINA : vejce na hniličku, celozrn.chléb, rajče
OBĚD : brambory, rybí filé (džus 1:1)
SVAČINA č.2 : plechovka tuňáka, celozrn. houska + toast, nastrouhaná mrkev se štávou
TRENING
PO TRENINGU : protein 80% s 0,5l mléka
VEČEŘE : rýže, kuřecí stehna
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvarohu, mléko, ovoce _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
Autoškola je v pohodě, během jízd komisař celou dobu spal _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
Udělal si tu autoškolu???
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 2:53 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Udělal si tu autoškolu??? |
Já sem to úplně podělal, v testu sem měl 2-3 otázky který sem nikdy na netu neviděl, co jsem si tak ty zkoušky dělal, takže nakonec jen 40 bodu : (
..no a to me pěkně kleslo sebevědomí. Na technickou jsem dostal myslím že jednu dost složitou otázku, a to: vysvětlit převodovku, jak to pracuje + synchronizaci, a druhou geometrie vozidla. To jsem zvládl.
Potom následovala jízda, jel jsem na novej most, ale tam je taková betonová vysoká zídka, no tak sem si pomalu najížděl, furt sem nic neviděl, tak jsem se rozjel a v tu ránu mi učitel šlápl na brzdu, protože mi tam vjelo auto ... : ( a od tý chvíle mi bylo jasný že jsem v prdeli a jízdy neudělám, a aby toho nebylo málo, vzal mě na jednu křižovatku, ze který jsem musel jet do strmýho kopce, tam zastavit a dát přednost v obou směrech, no ale já si nevšiml že to byla jednosměrka, tak jsem si najel doprostřed, a ne doleva když jsem chtěl odbočit doleva .
No a nakonec když sem parkoval, tak sem zajížděl do úzkýho místa, k jednomu domu, a zrovna když už jsem parkoval tak mi před autem na parkovacím místě prošel nějaký chlap tak sem musel rychle zabrzdit.
Prostě sem to celý posral, protože sem nervák. Takže ve středu jdu zase, chjo pěkně mě to sere... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
vpohodě, dáš příště;) _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 3:55 pm Předmět: |
|
|
No lol...ja sem otazky poprvy videl den pred v 10 hodin vecer pred zkouskama a dal sem to na 98%, ale jsou tam nejaky chytaky tak si to chce precist aspon 1x, 2x...kdyz pojedes, tak hlavne bud sebevedomej...nerid jako podelana holka, ale uvolni se, uprav si volant, sedacku, zrcatka atd...lol pri samotny jizde sem taky nahlas mluvil, jako treba ze vidim tu znacku, ze padla cervena atd...myslim si ze mi to pomohlo, pac kdyz sem se poprvy rozjizdel tak mi to chciplo a kdyz sem se zastavil tak mi to taky chciplo
ale pak jsem se s nima bavil a jim nejde o to, aby ses nasprtal veskery otazky, se kterejma se nikdy v realu nesetkas, ale proste chtej videt ze umis ridit...zkus okoukat co delaj zkuseni ridici [kdyz mas trebas cervenou, tak nejedes k semaforu 50kou a pak najednou na brzdu, ale driv vyradis rychost a doplujes na neutralu] a hlavne zkus bejt v pohode, jinak udelas nejakou blbost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|