|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Nejvetsi chyba byla to ... ze se nechali chytit volove... | Heh, zajímavý přístup k věci. :-)
Já osobně jsem pro přísné kontroly jakýchkoli pracovních pozic placených státem. Nejmenším úředníčkem někde v Horní Dolní počínaje, přes policii, vojáky a nejvyššími politiky konče. Proč? Jsou všichni placeni ze státních a tudíž i mých peněz a ve chvíli, kdyby si takhle váleli řitě u soukromníka, letěli by rychlostí blesku a pokud ne, tak jeho peníze, jeho problém...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
Mas na den limit 200km, jses v Praze .. do toho se pocita i dojezd do tvyho rajonu .. smena ma 7-12hodin. Jeste nejaky otazky ..? Snad si nemyslis, ze se bezne cely den jezdi ..
Ze se nechali chytit jsou volove, kdyz vi, ze tam maj gps .. dokud maj ale pustenou vysilacku a hned reagujou na vyjezd, tak v tom nevidim problem. Kdyby zaspali vyjezd - vyrazit .. to je ale jiny pripad ..
edit: aha ono jde o mestaky, tak to nic. Ty povazuju za zbytecnost (sry kluci) ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
Ty voe a to sem myslel,že su flákač  8.5 hodiny na jednom místě..okamžitě vyházet čuráky
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Black Dragon napsal: | | Nejvetsi chyba byla to ... ze se nechali chytit volove... | Heh, zajímavý přístup k věci. :-)
Já osobně jsem pro přísné kontroly jakýchkoli pracovních pozic placených státem. Nejmenším úředníčkem někde v Horní Dolní počínaje, přes policii, vojáky a nejvyššími politiky konče. Proč? Jsou všichni placeni ze státních a tudíž i mých peněz a ve chvíli, kdyby si takhle váleli řitě u soukromníka, letěli by rychlostí blesku a pokud ne, tak jeho peníze, jeho problém... |
absolutní souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 11:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | sere me , ze me tady furt nekdo maze komentare , je nnapisu , ze ronnie neni jedinej shop v CR , ze sou daleko levnejsi a nato tata post je fuc , tak kde to sme |
A nebylo to spíše tím, že jsem tam napsal tomu klukovi, že je k jeho tématu jiný topic?
On si to evidentně přečetl, protože svůj dotaz do něho přidal, tzn. původní věc jsem smazal.
Nebo jsem tam měl topic s nicneříkajícím názvem "Prot ein III" nechat navždy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
|
| Ronnie napsal: | | Sacharidacek napsal: | sere me , ze me tady furt nekdo maze komentare , je nnapisu , ze ronnie neni jedinej shop v CR , ze sou daleko levnejsi a nato tata post je fuc , tak kde to sme |
A nebylo to spíše tím, že jsem tam napsal tomu klukovi, že je k jeho tématu jiný topic?
On si to evidentně přečetl, protože svůj dotaz do něho přidal, tzn. původní věc jsem smazal.
Nebo jsem tam měl topic s nicneříkajícím názvem "Prot ein III" nechat navždy? | hm tak toho sem si nevsim , sem myslel , ze uz je dalsi dil topiku proteiny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Poman napsal: | Mě se tak nechce učiiittt | Vstávám v 5:13, v 5:55 odcházím na autobus a v 15:05 jdu z práce. Začalo to 1.11.2008 a skončí to asi za 50 let.
Už se ti chce učit? |
vstávám v 5.00 k večeru přijdu ze školy a takhle to bude asi 50 let při mý studiní aktivitě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|