Chcel by som pekne poprosit o radu. Nie som ziaden novacik,
kreatin som uz viackrat skusal a skusenosti su naslaedovne: ako prvy som si kupil
kreatin nejakej neznamej znacky v Tescu asi pred 3 rokmi. Pochopitelne ucinok ziadny. Potom som si kupil od ATP
Kreatin monohydrat. Dost mi slapal. Citil som obrovsku vybusnost pocas treningu, bez problemov som zrazu zacal pridavat vahy. Tento vyrobok som si kupil este asi 2-3krat. Potom mi kamarat (z Ciech) povedal, ze preboha nie, ceske veci nekupuj, my Cesi nevieme vyrabat tieto vecicky (neviem, ci ide o zaujatost voci ceskym vyrobkom, ci je to len taky subjektivny nazor) a tak som si potom kupil od firmy PVL MEGA KREA-K, alebo tak nejak sa to volalo. Pozitivne na tom bolo, ze som mohol cvicit ako dabel a svalovica ziadna na druhy den, ale sila mi vobec (!) nesla nahor. Potom som si objednal od AXIS
Kreatin Etyl Ester a to iste. Regeneracia 100%, ale necitil som ziaden narast sily. Predavac v jednej predajni (rozpraval velmi mudro a zdalo sa, ze vie o com hovoril) mi povedal, ze to moze byt aj tym, ze kazdemu zabera nieco ine. Vraj su ludia, ktorym zabera drahy najnovsi
kreatin a vraj mal aj znameho, ktory skusal vsetky mozne
kreatiny od vymyslu sveta a nezaberali. A potom ked si kupil ten najprimitivnejsi monohydrat, ten mu vraj brutalne slapal..
a teraz som na vazkach, co si kupit, kedze planujem zase nasadit nejaky ten
kreatin... V poslednej dobe fici KREAGENIC, tak zvazujem, ze ci si kupim ten, ale ci si mam kupit od
Weidera cisty
kreatin monohydrat.
mam tolko otazok, ze ani neviem, ako to napisat, aby som nevyzeral ako loser. V sportovej vyzive snad plati co clovek, to nazor, takze tazko si objektivne vybrat na zaklade referencii, kazdy uznava nieco ine : (
ako je to s monohydratom? Zatazuje viac oblicky ako trebars Kreagenic? Bo pracujem v zdravotnictve a kedze chodim pravidelne na odbery, nerad by som mal problemy, ze mi najdu, ze mam pretazene oblicky. A taktiez by som si velmi nerad nenavratne poskodil oblicky. Rozhodne su aj prijemnejsie veci ako chodit na dialyzu
a taktiez, ako som si tu cital o tom zlozeni
kreatinu, ze najlepsia je ta forma CREAPURE, ako to mam zistit, ked si chcem objednat z netu
kreatin. Napr. od
Weidera by som si kupil
kreatin monohydrat, tak konkretne tento obsahuje ten kvalitny nemecky
kreatin urcite? bo nie ze kupim nejaku sracku, ked laduju made in china
kreatin...
a ten KREAGENIC je fakt taka supa, ako sa o tom hovori? je to lepsie ako monohydrat?
a este jedna stupidna otazka, ale tie ostatne formy
kreatinu (CEE, ALK.,KREAGENIC) sa tiez vyrabaju zo zakladneho
kreatin monohydratu?