KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
TheKilla

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

The Blade napsal:
Mal niekto Cell-Tech Hardcore od Muscletechu? je to velky rozdiel od klasickeho monohydratu? zda sa mi to celkom podobne,ma s tym niekto skusenosti?

měl jsem a už bych do toho nešel. radši si kup klasicky monohydrát.
The Blade

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheKilla napsal:
The Blade napsal:
Mal niekto Cell-Tech Hardcore od Muscletechu? je to velky rozdiel od klasickeho monohydratu? zda sa mi to celkom podobne,ma s tym niekto skusenosti?

preco by si do toho nesiel?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheKilla

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

The Blade napsal:
TheKilla napsal:
The Blade napsal:

preco by si do toho nesiel?

protože poměr cena výkon mě nijak neohromil a po mých zkušenostech s Muscletechem už nikdy nic.

pokud nechceš monohydrát, zkus SizeOn od Gaspariho nebo Green MAGnitude od Controlled Labs. za tyhle dva dám ruku do ohně.
Shaggy22

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

biomag - Výskum už niekoľkýkrát potvrdil, že kreatín monohydrát je dostatočne stabilný pre bežné užívanie v teplej tekutine a pre kyslé prostredie a vyvrátil potrebu pre Kre-Alkalyn® a iné produkty, ktoré nemajú podložené účinky.

veriť či neveriť ? užívať v teplom nápoji abo ne ?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuhle mi psal jeden známej:

acetylové formy (obecně) jsou to nejlepší co lze koupit
např vstřebatelnost acetyl-kreatinu je 40x (!) lepší než u monohydrát-kreatinu

co myslíte?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. den ted zeru kreatin a zitra planujem grilovacku s chlastacku, tak sem se chtel zeptata jestli to moc vadi ze na to budu pit... (jeste zitra dam 4x kreatin a pak jen 2x denne)
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
tuhle mi psal jeden známej:

acetylové formy (obecně) jsou to nejlepší co lze koupit
např vstřebatelnost acetyl-kreatinu je 40x (!) lepší než u monohydrát-kreatinu

co myslíte?

Toto uz se tu rozebiralo nekolikrat, zalistu par stran dozadu....
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zklamu tě, ale nenašel jsem to ani v jednom příspěvku. Přečetl jsem prvních 30 a projel posledních 40 stránek a nic.
Spazik

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
5. den ted zeru kreatin a zitra planujem grilovacku s chlastacku, tak sem se chtel zeptata jestli to moc vadi ze na to budu pit... (jeste zitra dam 4x kreatin a pak jen 2x denne)

Na čistej kreatin by to nemělo vadit, nemělo by se pít na různé NO-pumpy a podobné stimulátory.
Spazik

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Zklamu tě, ale nenašel jsem to ani v jednom příspěvku. Přečetl jsem prvních 30 a projel posledních 40 stránek a nic.

http://new.biomag.sk/show_article.php?id=196
ShawnRay

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

Iron Pumping obhajoval monohydrat, a postoval sem studie, fakt to tu musi nekde byt.....
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Octopuss napsal:

Iron Pumping obhajoval monohydrat, a postoval sem studie, fakt to tu musi nekde byt.....

a co treba stranka 85
https://forum.ronnie.cz/kreatin-t13647-1260.html
kremo

PříspěvekZaslal: út srpen 25, 2009 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz sem mel kreatin 2x a vzdycky dobře šlapal,ted ho chci po 3-budou slabsi ucinky nebo porad stejny?Protoze se rika ze kdyz berete kreatin uz po nekolikate tak jeho ucinky slabnou.
metlak

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2009 4:08 pm    Předmět: prosim o pomoc Odpovědět s citátem

Chcel by som pekne poprosit o radu. Nie som ziaden novacik, kreatin som uz viackrat skusal a skusenosti su naslaedovne: ako prvy som si kupil kreatin nejakej neznamej znacky v Tescu asi pred 3 rokmi. Pochopitelne ucinok ziadny. Potom som si kupil od ATP Kreatin monohydrat. Dost mi slapal. Citil som obrovsku vybusnost pocas treningu, bez problemov som zrazu zacal pridavat vahy. Tento vyrobok som si kupil este asi 2-3krat. Potom mi kamarat (z Ciech) povedal, ze preboha nie, ceske veci nekupuj, my Cesi nevieme vyrabat tieto vecicky (neviem, ci ide o zaujatost voci ceskym vyrobkom, ci je to len taky subjektivny nazor) a tak som si potom kupil od firmy PVL MEGA KREA-K, alebo tak nejak sa to volalo. Pozitivne na tom bolo, ze som mohol cvicit ako dabel a svalovica ziadna na druhy den, ale sila mi vobec (!) nesla nahor. Potom som si objednal od AXIS Kreatin Etyl Ester a to iste. Regeneracia 100%, ale necitil som ziaden narast sily. Predavac v jednej predajni (rozpraval velmi mudro a zdalo sa, ze vie o com hovoril) mi povedal, ze to moze byt aj tym, ze kazdemu zabera nieco ine. Vraj su ludia, ktorym zabera drahy najnovsi kreatin a vraj mal aj znameho, ktory skusal vsetky mozne kreatiny od vymyslu sveta a nezaberali. A potom ked si kupil ten najprimitivnejsi monohydrat, ten mu vraj brutalne slapal..

a teraz som na vazkach, co si kupit, kedze planujem zase nasadit nejaky ten kreatin... V poslednej dobe fici KREAGENIC, tak zvazujem, ze ci si kupim ten, ale ci si mam kupit od Weidera cisty kreatin monohydrat.

mam tolko otazok, ze ani neviem, ako to napisat, aby som nevyzeral ako loser. V sportovej vyzive snad plati co clovek, to nazor, takze tazko si objektivne vybrat na zaklade referencii, kazdy uznava nieco ine : (

ako je to s monohydratom? Zatazuje viac oblicky ako trebars Kreagenic? Bo pracujem v zdravotnictve a kedze chodim pravidelne na odbery, nerad by som mal problemy, ze mi najdu, ze mam pretazene oblicky. A taktiez by som si velmi nerad nenavratne poskodil oblicky. Rozhodne su aj prijemnejsie veci ako chodit na dialyzu

a taktiez, ako som si tu cital o tom zlozeni kreatinu, ze najlepsia je ta forma CREAPURE, ako to mam zistit, ked si chcem objednat z netu kreatin. Napr. od Weidera by som si kupil kreatin monohydrat, tak konkretne tento obsahuje ten kvalitny nemecky kreatin urcite? bo nie ze kupim nejaku sracku, ked laduju made in china kreatin...

a ten KREAGENIC je fakt taka supa, ako sa o tom hovori? je to lepsie ako monohydrat?

a este jedna stupidna otazka, ale tie ostatne formy kreatinu (CEE, ALK.,KREAGENIC) sa tiez vyrabaju zo zakladneho kreatin monohydratu?
Loudy

PříspěvekZaslal: pá srpen 28, 2009 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ShawnRay napsal:
Octopuss napsal:

a co treba stranka 85
https://forum.ronnie.cz/kreatin-t13647-1260.html

A ta teplá tekutina o který tam píšeš je cca kolik °C?
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: