|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 9:32 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | ale je fakt , ze nejake vyhody pro lidi , co tady utratili 10tky tisic mohly bejt , to byl taky hlavni duvod , proc nakupuju jinde . Prosperujete jak sfina , tak aspon kurna do kazdyho baliku nad 2000 hafo testru a nejaky casaky , co vam to udela a lidi to hrozne potesi |
Souhlasím... Jinak já objednával Championa (rozdíl víc jak 100kč). Matrix je tam teda taky dost levnější (u mě 167kč, věřím že u lidí co nakupují častějc to bude 180-200). Co je pořád s tím dovozem z Polska? Champion od vás i od konkurence mi přijde úplně stejnej podle chuti, rozpustnosti. Dá se to třeba konkrétně na Championovi nějak ověřit? Ten eshop co má končit asi nemůžeš prozradit,co? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Souhlasím... Jinak já objednával Championa (rozdíl víc jak 100kč). Matrix je tam teda taky dost levnější (u mě 167kč, věřím že u lidí co nakupují častějc to bude 180-200). Co je pořád s tím dovozem z Polska? Champion od vás i od konkurence mi přijde úplně stejnej podle chuti, rozpustnosti. Dá se to třeba konkrétně na Championovi nějak ověřit? Ten eshop co má končit asi nemůžeš prozradit,co? |
Odpovím v PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Sacharidacek napsal: | ale je fakt , ze nejake vyhody pro lidi , co tady utratili 10tky tisic mohly bejt , to byl taky hlavni duvod , proc nakupuju jinde . Prosperujete jak sfina , tak aspon kurna do kazdyho baliku nad 2000 hafo testru a nejaky casaky , co vam to udela a lidi to hrozne potesi |
Souhlasím... Jinak já objednával Championa (rozdíl víc jak 100kč). Matrix je tam teda taky dost levnější (u mě 167kč, věřím že u lidí co nakupují častějc to bude 180-200). Co je pořád s tím dovozem z Polska? Champion od vás i od konkurence mi přijde úplně stejnej podle chuti, rozpustnosti. Dá se to třeba konkrétně na Championovi nějak ověřit? Ten eshop co má končit asi nemůžeš prozradit,co? | zadny polsko , porovnaval sem dve pixle championa jedna odjinud , jedna odtud a nenasel zadnej rozdil , ani na pixle ani v rozpustnosti a ani v chuti ...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 8:12 am Předmět: |
|
|
Kdyby mel nahodou nekdo k tomu opravneny chut rozdavat bany, tak mam jednoho horkeho adepta _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so srpen 29, 2009 8:22 am Předmět: |
|
|
Idiotska karlova pekarna, v 8.30 si dovoli prodavat tvrdy pecivo...kreteni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 8:32 am Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | Idiotska karlova pekarna, v 8.30 si dovoli prodavat tvrdy pecivo...kreteni. |
mas zrat vlocky jako normalni lidi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 6:37 am Předmět: |
|
|
kua fouka tady takovej vitr,ze to porazilo jednu holku,kdyz sla na cigo a zaclo prset a ja chtel jit do baru...neee
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Sacharidacek napsal: | sere me , ze me tady furt nekdo maze komentare , je nnapisu , ze ronnie neni jedinej shop v CR , ze sou daleko levnejsi a nato tata post je fuc , tak kde to sme |
V souvislosti s tou levností... Sem si dneska propočítal nakolik by mě s kámošem vyšel nákup suplemetů u ronnieho a kolik mě vyšel v jiným eshopu (kde sem si objednal a včera mi to došlo).
4 položky : u ronnieho 3359 kč a u konkurence 2571 kč = rozdíl 788 kč.
To už mi přijde celkem hafo teda Byly doby kdy to bylo naopak... |
Ja sem zatim nakupoval jen tady a jsem maximalne spokojen.Ale je fakt,ze u konkurence jsem napriklad videl Laktofit 65 o zhruba 80-100 Kc levnejsi.Ostatni veci jsem nesrovnaval,zajimaji me jen proteiny...a je jiste pravda,ze studentovi je jedno,jestlo mu prijde protein o den dele.Usetri,pokud najde levnejsi...ten den,dva neznamenaj nic v porovnani s penezma,ktere muze usetrit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | JPS napsal: | | Idiotska karlova pekarna, v 8.30 si dovoli prodavat tvrdy pecivo...kreteni. |
mas zrat vlocky jako normalni lidi |
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
Co mě dokáže hodně otrávit pobyt v posilovně, je reprodukce skupiny Kabát. Je to jako mor. Kam vlezu do fitka tak hrajou tyto přihřátý existence. Když rock, tak pořádný a ne tyto lunetiky s dlouhýma vlasama. Myslím, že Sepultura, Megadeth či Maideni by byli dobrou alternativou. Vím, můžete namítnout, proč nepoužívám mp3. Prostě se mi s ní špatně cvičí, až na rotoped.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Co mě dokáže hodně otrávit pobyt v posilovně, je reprodukce skupiny Kabát. Je to jako mor. Kam vlezu do fitka tak hrajou tyto přihřátý existence. Když rock, tak pořádný a ne tyto lunetiky s dlouhýma vlasama. Myslím, že Sepultura, Megadeth či Maideni by byli dobrou alternativou. Vím, můžete namítnout, proč nepoužívám mp3. Prostě se mi s ní špatně cvičí, až na rotoped. |
Kdyby me hrali Kabati ve fitku, tak si piskam ...
Ja mam stesti, akorat kdyz je tam kamoska, co ma stejnej hudebni vkus jako ja, takze cvicim na Guano Apes, System of a down, POD apod.
Ale jinak jede radio ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Rostislaw napsal: | | Co mě dokáže hodně otrávit pobyt v posilovně, je reprodukce skupiny Kabát. Je to jako mor. Kam vlezu do fitka tak hrajou tyto přihřátý existence. Když rock, tak pořádný a ne tyto lunetiky s dlouhýma vlasama. Myslím, že Sepultura, Megadeth či Maideni by byli dobrou alternativou. Vím, můžete namítnout, proč nepoužívám mp3. Prostě se mi s ní špatně cvičí, až na rotoped. |
Ja mam stesti, akorat kdyz je tam kamoska, co ma stejnej hudebni vkus jako ja, takze cvicim na Guano Apes, System of a down, POD apod.
Ale jinak jede radio ... |
Rádio mě ani nepřipomínej. To vjednom nejmenovaném pražském hrajou country radio. Jak takový shit může někdo šířit éterem nechápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Black Dragon napsal: | | Rostislaw napsal: | | Co mě dokáže hodně otrávit pobyt v posilovně, je reprodukce skupiny Kabát. Je to jako mor. Kam vlezu do fitka tak hrajou tyto přihřátý existence. Když rock, tak pořádný a ne tyto lunetiky s dlouhýma vlasama. Myslím, že Sepultura, Megadeth či Maideni by byli dobrou alternativou. Vím, můžete namítnout, proč nepoužívám mp3. Prostě se mi s ní špatně cvičí, až na rotoped. |
Ale jinak jede radio ... |
Rádio mě ani nepřipomínej. To vjednom nejmenovaném pražském hrajou country radio. Jak takový shit může někdo šířit éterem nechápu. | pokud se fakt soustredis na to cviceni , tak ti muze hrat aj lunetic a nevnimas to ... Me to taky sralo , ale musel sem si zvyknout , protoze s prehravacem jak nejakej kreten fitnesackej tam teda chodit nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
at si mysli kdo chce co chce proste mp3 impuls fakt poslouchat nebudu... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|