|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JOga

|
Zaslal: st září 02, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
Blahopřeju k autoškole a přiblížení snu o six-packu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 03, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTEK - 3.8.2009
Stav:
Znova u doktorky, tak levé ucho mám prý lepší, ale to pravé se vůbec nezlepšilo (i když už tolik nebolí a není nateklý), takže poslala vzorek do laboratoře a v PO mám přijít znovu, abych zjistil jestli tam mám nějakou bakterii nebo plíseň, a jestli ty antibiotika co používám jsou správná.
Jinak dnes krásné léháro a spánek snad celé odpoledne.
SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem, čaj
SVAČINA : banán, celozrn. houska s kuřecí šunkou
OBĚD : těstoviny, kuřecí kousky, krevetky
SVAČINA č.2 : bílý jogurt, piškoty
VEČEŘE : 5 míchaných vajec, kuř. šunka, 2 celozrn. toasty, 10 sherry-rajčátek, jablko
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvatohu, mléko, lesní směs _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá září 04, 2009 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 04, 2009 6:10 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 4.8.2009
Stav:
Nic zajímavého
SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem, čaj
SVAČINA : banán, celozrn. houska, eidam
OBĚD : těstoviny, plechovka tuňáka, nastrouhaný sýr
SVAČINA č.2 : 60g protein 80% s 0,5l mléka
VEČEŘE : 3ks plátku z králíka, brambory, strouhaná mrkev s ananasem
PŘED SPANÍM : půl kelímku tvatohu, mléko, trocha kakaa
Dnešní oběd, moc dobré  :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá září 04, 2009 11:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá září 04, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
Co s Tebou dělá těch 60g proteinu v jedné dávce? Ještě ke všemu s 0,5l mléka? _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá září 04, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
ale to neni 60g bilkovin , ale 60g 80ti% prasku ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 04, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | ale to neni 60g bilkovin , ale 60g 80ti% prasku ne? |
no jasně, to je 60g prášku...něco dělám špatně? je to málo/moc? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: pá září 04, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Sacharidacek napsal: | | ale to neni 60g bilkovin , ale 60g 80ti% prasku ne? |
no jasně, to je 60g prášku...něco dělám špatně? je to málo/moc? |
ale kluci 60 g 80ti% je 48 g, k tomu 0,5 l mléka, to je dalších 16 g bílkovin, rázem to je plných 64 g bílkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá září 04, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
Je to dávka, kterou nemáš šanci plně využít, takže to skončí v hajzlu:) V Tvém věku bych viděl optimální jednorázovou dávku tak na 30g... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 04, 2009 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Je to dávka, kterou nemáš šanci plně využít, takže to skončí v hajzlu:) V Tvém věku bych viděl optimální jednorázovou dávku tak na 30g... |
Jasně, tzn. místo 2 a půl odměrek do 0,5l mléka dávat 1 a půl odměrky do cca 300ml, mělo by to být ok ? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so září 05, 2009 11:27 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Je to dávka, kterou nemáš šanci plně využít, takže to skončí v hajzlu:) V Tvém věku bych viděl optimální jednorázovou dávku tak na 30g... |
Jasně, tzn. místo 2 a půl odměrek do 0,5l mléka dávat 1 a půl odměrky do cca 300ml, mělo by to být ok ? |
Tak to dělám já, nebo ještě smíchám 1 odměrku proteinu s 200-300ml mléka a doleju vodou
Jinak drzim palce, at mas brzo bricho jako ten hlavni zaporak v Never Back Down
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Frozz. napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Je to dávka, kterou nemáš šanci plně využít, takže to skončí v hajzlu:) V Tvém věku bych viděl optimální jednorázovou dávku tak na 30g... |
Jasně, tzn. místo 2 a půl odměrek do 0,5l mléka dávat 1 a půl odměrky do cca 300ml, mělo by to být ok ? |
Tak to dělám já, nebo ještě smíchám 1 odměrku proteinu s 200-300ml mléka a doleju vodou
Jinak drzim palce, at mas brzo bricho jako ten hlavni zaporak v Never Back Down |
Tak to bude ještě hodně práce .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Frozz. napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Je to dávka, kterou nemáš šanci plně využít, takže to skončí v hajzlu:) V Tvém věku bych viděl optimální jednorázovou dávku tak na 30g... |
Jinak drzim palce, at mas brzo bricho jako ten hlavni zaporak v Never Back Down |
Děkuju, vím že je to běh na dlouhou vzdálenost, ale všechno se dá když se chce. Jo Never Back Down, jeden z nej filmu co jsem kdy viděl : (, zkoukl jsem ho asi 6x, a máš pravdu, ten záporák měl to břicho až nechutně dobrý, byl spíš hubenej ale :/
edit: jo viz joga, ale mam malinkato jinou představu :o) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: so září 05, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Děkuju, vím že je to běh na dlouhou vzdálenost, ale všechno se dá když se chce. Jo Never Back Down, jeden z nej filmu co jsem kdy viděl : (, zkoukl jsem ho asi 6x, a máš pravdu, ten záporák měl to břicho až nechutně dobrý, byl spíš hubenej ale :/
edit: jo viz joga, ale mam malinkato jinou představu :o) |
No maraton to je, ale nic co by se pri trose vule nedalo zvladnout Jinak NVD sem videl taky asi uz 5x, je to dost motivujici film Idealni je si ho pustit nez jdu do fitka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|