|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 10:11 am Předmět: |
|
|
minulej ctvrtek
1/ premisteni:
3x60kg
3x80kg
2x90kg
2x100kg
2x110kg
2x120kg
2/ drep:
5x100kg
3x120kg
3x140kg
3x160kg
3/ zdravotni pumpovani rukou _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 10:15 am Předmět: |
|
|
nedele 30. 8.
- na rozcvicku veslovani, bench a triceps se supermini bandy
1/ benc na uzko:
15x40kg
5x70kg
5x90kg
3x110kg
1x130kg
3x1x140kg (s pauzou na hrudniku) - PR
3x1x150kg - PR
5x130kg - jeste jedno PR
2/ JR biceps:
8x15kg
2x25kg
2x30kg
2x3x35kg
3/ Tlaky s jednoruckou ve stoji (cistej tlak bez nohou) - stridani levy a pravy:
dohromady 14 opakovani se 40kg
hodne strecinku zad a hamstringu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
A sakra Cizovi začal jít i bench, moje chápání světa se začíná měnit mayové měli pravdu  Každopádně gratulace. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 9:35 pm Předmět: |
|
|
paráda Cizo gratulace ! _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 01, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
diky :) Nejlepsi je, ze nejak marne premyslim, cim to je. Mozna jeste po Teplicich jen tak z hecu zkusim 160, abych mohl tohle cislo uvest, kdyz se me nekdo bude ptat. Co na tom, ze uz to pak treba nikdy v zivote znova nedam _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 04, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
koukam ze jsem zapomel zapsat stredu, bylo to jen takove lehci protazeni, protoze zitra me ceka posledni strongman trenink v Teplicich...
1/ celni drep:
2x5x60kg
5x80kg
3x100kg
3x120kg
2x140kg
5x150kg
2/ mrtvy tah:
8x60kg
5x100kg
3x140kg
3x180kg
3x200kg
3/ vypony:
7 serii _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
bulldozer
|
Zaslal: pá září 04, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
Mohu se optat jaký úchop používáš?
Jak vidím věnuješ se strongmanum tak skrytě počítam s nadhmatem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá září 04, 2009 10:21 pm Předmět: |
|
|
| bulldozer napsal: | Mohu se optat jaký úchop používáš?
Jak vidím věnuješ se strongmanum tak skrytě počítam s nadhmatem. |
na mrtvole? vetsinou nadhmatem do 200 a vys pak nadhmatem se zamkem, obcas stridavej uchop, kdyz chci jet vyjimecne serii na vic opakovani
zrovna tyhle tahy jsem ale je stridavym uchopem, protoze zitra mam v planu jet par disciplin, kde dostane uchop zabrat az az... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
bulldozer
|
Zaslal: pá září 04, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
no rozhodne ono uchop je na strongmanech určitě velmi důležitý.
Já osobně nesnáším střídavý úchop, ale na zkoušení maximálky se hodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 05, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
sobota 5.9.
Strongman trenink - Teplice
1/ Log lift:
3x1x110kg - marna snaha, je to uz vaha na hranici mych momentalnich sil, ale na zavodech snad par opakovani predvedu
2/ 50kg ketllebell:
dva neuspesne pokusy a pak jsem konecne chytil techniku a najednou to slo docela bez problemu, tusim dohromady 5 uspesnych premisteni a vyrazu
3/ 75kg jednorucka:
jen dva pokusy, kdyby nahodou premisteni bez problemu, prvni pokus o vyraz nicmoc, druhy pokus vypadal docela nadejne, ale porad trochu chybelo... marna snaha, je to tezky
4/ 450kg Tyre flip:
nejsem si presne jisty kolik jsem toho jel, nejake dvojky, jedna trojka, snazil jsem se o maximalni rychlost, prvni faze je dobra, trochu ztracim ve druhe fazi od kolene nahoru
5/ Farmers walk:
2x120kg - dve serie po cca 30m s jednou otockou, nebylo to max, jen potezkani a trochu nacvik techniky chuze, konecne jsem sel alespon trochu jako clovek a ne jako robocop
6/ Powerstairs:
200kg - 2 schody
240kg - 2 schody (no hura, taky bylo nacase, ale lehky to teda neni, zavazi je tezke a schody hodne vysokeeee )
Takze bych jeste jednou rad podekoval Honzovi Salatovi za trenink, pohosteni a taky za motivaci a cenne rady. Dnes byla ucast hojna, ukazali se kluci z mostu (Keba a jeho dva sparingove), kteri maji pekne natrenovanou kladu a neuveritelnou techniku na farmers walk. Zatrenovat si prijel taky Zdenek Sedmik a kdyz jsem se tak koukal jak tam s tim spolecne s Honzou Salatou hazi, tak je jasny, ze se opravdu bude na co divat... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 06, 2009 9:58 am Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | prijel taky Zdenek Sedmik a kdyz jsem se tak koukal jak tam s tim spolecne s Honzou Salatou hazi , tak je jasny, ze se opravdu bude na co dívat |
Ty, nestraš mě. |
ja verim ze se s tim poperes, jen je velka skoda, ze nemas vic casu trenovat discipliny, protoze jsem presvedceny o tom, ze u tebe by to razem znamenalo medailova umisteni na jednotlivych zavodech _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: ne září 06, 2009 10:14 am Předmět: |
|
|
Určitě by výsledky byly lepší, to máš pravdu. Z 95% se pořád připravuji jen s činkami. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
bulldozer
|
Zaslal: ne září 06, 2009 10:32 am Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Určitě by výsledky byly lepší, to máš pravdu. Z 95% se pořád připravuji jen s činkami. |
To vážně ?
Tak to tam musí být obrovské množství hrubé síly, protože technika asi nejdokonalejší nebude.
Jinak četl sem log a zapsané váhy mi zkazily náladu moc pěkně jedeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|