|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
frogg

|
Zaslal: ne září 06, 2009 12:55 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | |
Dobry Ruhle, me se to napr. docela libi. Porad to vypada lepe nez Supporterovo tragicky vomalovanky. To ze nosis holou hlavu pres to, ze mas divnej tvar lebky, to je tvoje vec. Nevim proc to nekoho tak moc toci, ze te s tim prudi. Jeste bych to chapal, kdyby to byla tvoje mlada a musela se na tebe denne koukat..
Co se tyka blabolu, ze tetovani musi neco znamenat a nebo ze musi byt originalni a pro tebe mit extra vyznam To je fakt pekna picovina. Dobre to podrhuje Black Dragon se svoji supermarketovou historkou. Takovej vecernicek, ty vole fakt duvod si udelat barkod nekam na zada. Sorry ale tys fakt musel myslet "prdeli", kdyz sis to daval.
Nejhorsi je, kdyz si nekdo v nejakem oboru zacne myslet, ze muze urcovat pravidla a pak to cpe ostatnim. "Mam na sobe kerku, tak jsem borec a tedka budu vsem rikat, ze jsou lamy kdyz si daji delfina nebo ostnatej drat, co ma kazdej.." Takovej clovek je u me jen jesitnej debil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne září 06, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
Vyliz si prdel _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne září 06, 2009 1:26 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | m4l napsal: | | *kerka by mela vyjadrovat urcity postoj pohled zivotni moudro --pokud to tak neni tak nechapu k cemu je a myslim si ze i rychle omrzi... tez by se melo pocitat s tim aby clovek mohl do "spolecnosti" atd. |
Blbost, zdaleka ne všechny kérky jsou motta, názory, myšlenky. 90% kérek je dělanejch jen z čistě estetickýho cítění, že se ti ten obrázek prostě líbí. Vidět ve všech kérkách nějakej hlubokej smysl je kravina... |
ja to tak citim ..... asi sem myslel ze to tak ma vetsina lidi..... ale je me to fakt uplne jedno at si kazdej necha vytetovat co chce.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | jedno vim jiste , kdo ma kerku je hovno kulturista , si zapatlat nejakou omalovankou zily a pruhy , to muze udelat fakt jen blazen |
Presne tak, takovej Dorian Yates, Kevin Levrone, samej hovno kulturista
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | jedno vim jiste , kdo ma kerku je hovno kulturista , si zapatlat nejakou omalovankou zily a pruhy , to muze udelat fakt jen blazen |
nam vyžranejm pseudolifterum je to u prdele, nam žíly ani pruhy vidět nejsou, co su nějaká Zebra, abych měl pruhy ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:12 pm Předmět: |
|
|
No když ještě jednou shrnu, co jsem napsal, tak jako si každej může nosit na sobě jaký chce oblečení, když mu je 15 tak se mu líbí něco když mu je 20 tak něco jinýho, jinak se chodí do práce a jinak na mejdan, tak jako si každej může napíchat deset piercingů do obličeje a když ho to za pár let přejde tak je vyndá, tak si samozřejmě i Ruhl může v 16ti nebo kolik mu je nechat potetovat celý tělo omalovánkama.
Jedinej problém je, že když se mu to za pár let přestane líbit, neudělá s tím jednoduchou cestou nic, to je celý, i kdyby to bylo kvůli práci a ne jeho vkusu, jakože se vkus asi během puberty lidem ještě mění docela často.
To o těch seriozních lidech a tetováních jsem myslel jako nějakej standard společnosti (a ano, opravdu potetovanej nabušenej človek budí strach a vypadá míň seriozně víc než nepotetovanej hubenej člověk, i když ten první bude právník a ten druhej psychouš).
Mně osobně je to jedno jestli někdo na sobě tetování má a jsem ten první, co chodí přednášet ve fialových kraťasech a je mu to jedno. Ale jak jsem psal, už vzhledem k tomu, jak se na tetování dívá většina lidí v kombinaci s věkem Ruhla, přijde mi to jako trošku ukvapená investice do image  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:17 pm Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Sacharidacek napsal: | jedno vim jiste , kdo ma kerku je hovno kulturista , si zapatlat nejakou omalovankou zily a pruhy , to muze udelat fakt jen blazen |
Presne tak, takovej Dorian Yates, Kevin Levrone, samej hovno kulturista | ja myslel kerky , ne pidiobrazky nekde na predlokti
|
|
| nahoru |
|
 |
frogg

|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Můj dlouholetý kamarád je profesor stomatologie se specializací na neinvazivní terapie a přednáší to pocelém světě.Musím mu říct,že je jen ješitnej blbec a nemá právo radit v oboru nikomu co dělat.Ať si studenti dělají co chtějí,maximálně někdo umře na pulpitidu.Dřív jsem si myslel,že když opice potratí,tak to vyhoděj do kýble a vyvezou do odpadu,ale teď už vím,že to prostě nechají přežít v křoví a ono to pak píše moudra na fórech |
Ty si ale pletes pojmy s dojmy. Tady neslo o radeni, ale o obycejny navazeni se do Ruhla.
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
já mám tetování několik, pracuji na manažerské pozici, často jsem v zahraničí a zatím to nikomu nevadilo. v obleku to vidět není (na ksicht si nic dávat nechci) a když se mimo práci jde třeba do bazénu, nikdo na mě skrz prsty nekoukal..
je pravda, že nedělám v bankovní sféře ani u právníků.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 2:40 pm Předmět: |
|
|
| frogg napsal: | | Bara napsal: | Můj dlouholetý kamarád je profesor stomatologie se specializací na neinvazivní terapie a přednáší to pocelém světě.Musím mu říct,že je jen ješitnej blbec a nemá právo radit v oboru nikomu co dělat.Ať si studenti dělají co chtějí,maximálně někdo umře na pulpitidu.Dřív jsem si myslel,že když opice potratí,tak to vyhoděj do kýble a vyvezou do odpadu,ale teď už vím,že to prostě nechají přežít v křoví a ono to pak píše moudra na fórech |
Ty si ale pletes pojmy s dojmy. Tady neslo o radeni, ale o obycejny navazeni se do Ruhla. |
Spis o to, ze se mu nekdo snazi poradit. To, ze mu ples zrovna nesedi mu reklo X lidi, tak na tom asi neco bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|