Tetovani a dalsi krasleni tela.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetovani a dalsi krasleni tela.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Libi se vam tetovani??
Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji.
48%
 48%  [ 118 ]
Libi ale nemam.
51%
 51%  [ 127 ]
Celkem hlasů : 245

Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem taky nemyslel nikoho osobně a každý ať si to přebere sám.To,že Ruhl má dosti mindráků a vlastního chaosu v sobě je jasnéA to s hlavou dohola je poslední věc,která by vadila.Spíš to jak se zachoval k některým lidem jako byl třeba Herza nebo Reno mi vadilo víc.Ale není potřeba psát,že nikdo nemá právo radit díky zkušenostem.To je hloupost.Souhlasím s LJ a mám stejný postoj např. k oblékání a myslím,že o oblek kamkoliv ala německý bankéř je na nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Phenomenom

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejnak si Ruhl nic z toho nevezme viz. hlava..No pokud mu nedaj porypáku rodiče tak holt na to musí přijít časem sám,že to trošku uspěchal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ruhl

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi zajímavé počtení...to stačí abych sem jen něco napsal a hned je z toho takovýhle ,,halo´´. Prostě jsem jen přispěl do topicu o tetování a krášlení těla svým tetování a hned je z toho problém a začínají se vytahovat věci skoro 2 roky starý. Píšete tu o mně, jako by jste mě znali ze všech nejlépe a přitom mě nikdo z Vás neviděl a ani se mnou nemluvil na živo..

K tetování: tetování, které jsem si nechal udělat má pro mě můj specifický význam. Vybíral jsem skoro rok z řad motivů, druhů a to, co jsem si vybral je pro mě hlavní. Nenechal jsem se tetovat na místo kde to bude tolik vidět, lehce se to zakryje oblečení a je to hlavně pro mě a ne na okrasu, aby se na to každý musel viděl.
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Stejnak si Ruhl nic z toho nevezme viz. hlava..

Mozno si da na tu hlavu vytetovat vlasy a vsetci budu spokojni
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ruhl napsal:
Velmi zajímavé počtení...to stačí abych sem jen něco napsal a hned je z toho takovýhle ,,halo´´. Prostě jsem jen přispěl do topicu o tetování a krášlení těla svým tetování a hned je z toho problém a začínají se vytahovat věci skoro 2 roky starý. Píšete tu o mně, jako by jste mě znali ze všech nejlépe a přitom mě nikdo z Vás neviděl a ani se mnou nemluvil na živo..

K tetování: tetování, které jsem si nechal udělat má pro mě můj specifický význam. Vybíral jsem skoro rok z řad motivů, druhů a to, co jsem si vybral je pro mě hlavní. Nenechal jsem se tetovat na místo kde to bude tolik vidět, lehce se to zakryje oblečení a je to hlavně pro mě a ne na okrasu, aby se na to každý musel viděl.

me se to tvoje tetovani libi, je to originalni hlavne a k tobe se mi to tak nejak hodi...
Zacharo

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se mi ta kérka líbí...
agnez

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
No a taky kerku na rameno si muze dat jen uplna krava. Naprosto "nezensky" a otresny misto pro tetovani u holky. To musi driv nebo pozdeji na svatbe srat snad kazdou.

A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu.

Malokdo pochopi jaka je muay thai laska na celej zivot a jak clovek to chce vyjadrit na sobe a pro sebe nejakym vhodnym tetovanim. A je uplne jedno jestli maka na stavbe nebo dela na dverich nebo je top manager, businessman apod.

Promi,.ale trošku omezený názor,to jako musím dělat Mui Thai,abych měl právo na tetování?Každá má jinou lásku,jeden Box druhý Hokej třeba.
PAVUK

PříspěvekZaslal: ne září 06, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
supporter napsal:
Drago napsal:
A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu. .

Já sem viděl v životě jen bojovej benč a taky hodlám být sjetej jak v PB. Co to má společnýho s bojovejma sportama ? Nebuď tak vstahovačnej. Kérky tady byly dřív než bojový sporty

Ty nebud tak vztahovacnej . Uznej ze vypadas drsne ale lepsi fighter by te rozsekal, stejne jako spoustu dalsich . Viking na ruce to nezachrani :)

A co vim tak kerky zacli nosit valenici jako prvni.

Tak skus nazriet napriklad tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Tatoo
jenik.hasic

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj tak jsem se po třech letech rozhodl udělat si tetování mám obrazek ale nevím kde se mám natetovat v brně dá mě někdo nějaké dobré echo kam zajít díky Honza
eschaia

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám zkušenost zde:
http://tattoo.cz/index.php?jazyk=cz&sekce=kontakty
Profesionální přístup a příjemné prostředí.
jenik.hasic

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a cena??
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1000 na hodinu a nevim proc to resite v dvouch topicich
jenik.hasic

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poněvač mě nejde napsat do zpráv prej až po 10seti poslaných zpravach
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem se ted vic dival tady na fore na tetovani tak se me zdal sen ze jsem se nekde ozral jak pes a probral jsem se a mel jsem tetovani na predim predlokti, mel jsem tam vytetovanou cerveno modrou kocku... xD
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Mám zkušenost zde:
http://tattoo.cz/index.php?jazyk=cz&sekce=kontakty
Profesionální přístup a příjemné prostředí.

krásne práce, zdá sa, že majú fakt talent.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: