|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne září 06, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
Já jsem taky nemyslel nikoho osobně a každý ať si to přebere sám.To,že Ruhl má dosti mindráků a vlastního chaosu v sobě je jasnéA to s hlavou dohola je poslední věc,která by vadila.Spíš to jak se zachoval k některým lidem jako byl třeba Herza nebo Reno mi vadilo víc.Ale není potřeba psát,že nikdo nemá právo radit díky zkušenostem.To je hloupost.Souhlasím s LJ a mám stejný postoj např. k oblékání a myslím,že o oblek kamkoliv ala německý bankéř je na nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
Velmi zajímavé počtení...to stačí abych sem jen něco napsal a hned je z toho takovýhle ,,halo´´. Prostě jsem jen přispěl do topicu o tetování a krášlení těla svým tetování a hned je z toho problém a začínají se vytahovat věci skoro 2 roky starý. Píšete tu o mně, jako by jste mě znali ze všech nejlépe a přitom mě nikdo z Vás neviděl a ani se mnou nemluvil na živo..
K tetování: tetování, které jsem si nechal udělat má pro mě můj specifický význam. Vybíral jsem skoro rok z řad motivů, druhů a to, co jsem si vybral je pro mě hlavní. Nenechal jsem se tetovat na místo kde to bude tolik vidět, lehce se to zakryje oblečení a je to hlavně pro mě a ne na okrasu, aby se na to každý musel viděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 06, 2009 5:14 pm Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | Velmi zajímavé počtení...to stačí abych sem jen něco napsal a hned je z toho takovýhle ,,halo´´. Prostě jsem jen přispěl do topicu o tetování a krášlení těla svým tetování a hned je z toho problém a začínají se vytahovat věci skoro 2 roky starý. Píšete tu o mně, jako by jste mě znali ze všech nejlépe a přitom mě nikdo z Vás neviděl a ani se mnou nemluvil na živo..
K tetování: tetování, které jsem si nechal udělat má pro mě můj specifický význam. Vybíral jsem skoro rok z řad motivů, druhů a to, co jsem si vybral je pro mě hlavní. Nenechal jsem se tetovat na místo kde to bude tolik vidět, lehce se to zakryje oblečení a je to hlavně pro mě a ne na okrasu, aby se na to každý musel viděl. |
me se to tvoje tetovani libi, je to originalni hlavne a k tobe se mi to tak nejak hodi... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 06, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi ta kérka líbí... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne září 06, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | No a taky kerku na rameno si muze dat jen uplna krava. Naprosto "nezensky" a otresny misto pro tetovani u holky. To musi driv nebo pozdeji na svatbe srat snad kazdou.
A me treba opravdu serou vyholeni, "drsni" chlapci s kerkama jak z Prison Break, kteri ale pritom nevideli bojovy sporty ani ve snu.
Malokdo pochopi jaka je muay thai laska na celej zivot a jak clovek to chce vyjadrit na sobe a pro sebe nejakym vhodnym tetovanim. A je uplne jedno jestli maka na stavbe nebo dela na dverich nebo je top manager, businessman apod. |
Promi,.ale trošku omezený názor,to jako musím dělat Mui Thai,abych měl právo na tetování?Každá má jinou lásku,jeden Box druhý Hokej třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: ne září 06, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jenik.hasic
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: čt září 10, 2009 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jenik.hasic
|
Zaslal: čt září 10, 2009 3:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt září 10, 2009 3:14 pm Předmět: |
|
|
1000 na hodinu a nevim proc to resite v dvouch topicich
|
|
| nahoru |
|
 |
jenik.hasic
|
Zaslal: čt září 10, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
poněvač mě nejde napsat do zpráv prej až po 10seti poslaných zpravach
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:00 am Předmět: |
|
|
Jak jsem se ted vic dival tady na fore na tetovani tak se me zdal sen ze jsem se nekde ozral jak pes a probral jsem se a mel jsem tetovani na predim predlokti, mel jsem tam vytetovanou cerveno modrou kocku... xD _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá září 11, 2009 7:39 am Předmět: |
|
|
krásne práce, zdá sa, že majú fakt talent. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|