|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
prochm
|
Zaslal: ne září 06, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
A to jako ze ostatni jsou lepsi,kdyz jsou jen 2 vyrobci kreatinu a ostatni to od nich berou do svych pixlicek?Jako treba Aminostar je nejhorsi a Nutrend nejlepsi je blbost,kdyz vsichni berou od stejneho vyrobce.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
Kreatin od Amionostaru jsem měl několikrát. Pokaždé zafungoval dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: |
Kreatin od Amionostaru jsem měl několikrát. Pokaždé zafungoval dobře. |
Jeden známí ho bral také a jako jediný ze všech kreatinů co zkošel mu nefungoval vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | YUD napsal: |
Jeden známí ho bral také a jako jediný ze všech kreatinů co zkošel mu nefungoval vůbec. |
Což neznamená vůbec nic Kdyby to byla tvoje osobní zkušenost, tak neřeknu, ale když je to známej, u kterýho nevíš, jestli ho bral správně, jakej měl trénink a stravu, tak má taková informace malou váhu. Nejsu nějakej velkej zastánce Aminostaru (ostatně jejich proteiny mi nesedly), ale proti jejich monohydrátu nemůžu říct křivý slovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | prochm napsal: | | YUD napsal: |
Jeden známí ho bral také a jako jediný ze všech kreatinů co zkošel mu nefungoval vůbec. |
Což neznamená vůbec nic Kdyby to byla tvoje osobní zkušenost, tak neřeknu, ale když je to známej, u kterýho nevíš, jestli ho bral správně, jakej měl trénink a stravu, tak má taková informace malou váhu. Nejsu nějakej velkej zastánce Aminostaru (ostatně jejich proteiny mi nesedly), ale proti jejich monohydrátu nemůžu říct křivý slovo. |
Těch lidí znám víc co si na něj stěžovali a to byl jeden z důvodů proč jsem si ho nekoupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne září 06, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: |
Těch lidí znám víc co si na něj stěžovali a to byl jeden z důvodů proč jsem si ho nekoupil. |
Jen jestli to nejsou takový ty lidi pro který je americký hovno lepší než českej řízek Nevim co se dá zkurvit na kreatinu, kreatin je prostě kreatin ne? navíc jak už se tu někde rozebíralo, tak to dělají v Evropě asi 2 laboratoře a ostatní to od nich berou.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne září 06, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | prochm napsal: |
Těch lidí znám víc co si na něj stěžovali a to byl jeden z důvodů proč jsem si ho nekoupil. |
Jen jestli to nejsou takový ty lidi pro který je americký hovno lepší než českej řízek Nevim co se dá zkurvit na kreatinu, kreatin je prostě kreatin ne? navíc jak už se tu někde rozebíralo, tak to dělají v Evropě asi 2 laboratoře a ostatní to od nich berou. |
To by jsi se divil co se tam dá všechno zkurvit.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne září 06, 2009 5:26 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | YUD napsal: | | prochm napsal: | | YUD napsal: |
Což neznamená vůbec nic Kdyby to byla tvoje osobní zkušenost, tak neřeknu, ale když je to známej, u kterýho nevíš, jestli ho bral správně, jakej měl trénink a stravu, tak má taková informace malou váhu. Nejsu nějakej velkej zastánce Aminostaru (ostatně jejich proteiny mi nesedly), ale proti jejich monohydrátu nemůžu říct křivý slovo. |
Ok, v pohodě, já jen, že na první místo vždycky stavím osobní zkušenost a ta je v tomhle případě dobrá. Plus to, že lidi často berou kreatin, aniž by měli v pořádku základní věci. Ale to je už ohraná písnička.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne září 06, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | prochm napsal: | | YUD napsal: | | prochm napsal: | | YUD napsal: |
Ok, v pohodě, já jen, že na první místo vždycky stavím osobní zkušenost a ta je v tomhle případě dobrá. Plus to, že lidi často berou kreatin, aniž by měli v pořádku základní věci. Ale to je už ohraná písnička. |
Ono je to asi u každého jinak chce to vyzkoušet více firem a podle dosažených výsledků si pak vybrat ten svůj.
|
|
| nahoru |
|
 |
peto58
|
Zaslal: ne září 06, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
Caute takze mam otazocku chcem si kupit kreatin aj s proteinom ale bojim sa lebo som cital niekde ze ked nemam dobru stravu tak mi ziadne doplnky nepomozu je to pravda?Dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: ne září 06, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
já dobrou stravu nemám a ani sem neměl, protože si nevybírám co budu jíst a navíc sou naši vegetariáni, ale po kreatinu sem se i přesto dokázal zavodnit  se správnou stravou by ovšem byl výsledek nespočetněkrát lepší i bez něj...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 9:13 am Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | já dobrou stravu nemám a ani sem neměl, protože si nevybírám co budu jíst a navíc sou naši vegetariáni, ale po kreatinu sem se i přesto dokázal zavodnit se správnou stravou by ovšem byl výsledek nespočetněkrát lepší i bez něj... |
Pokud by Tvoji rodiče byli vegani bral bych to jako pádnou výmluvu, ale vegetarianská strava Tě nějak dramaticky neomezuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po září 07, 2009 9:17 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Saasi napsal: | já dobrou stravu nemám a ani sem neměl, protože si nevybírám co budu jíst a navíc sou naši vegetariáni, ale po kreatinu sem se i přesto dokázal zavodnit se správnou stravou by ovšem byl výsledek nespočetněkrát lepší i bez něj... |
Pokud by Tvoji rodiče byli vegani bral bych to jako pádnou výmluvu, ale vegetarianská strava Tě nějak dramaticky neomezuje. | uz vidim jak si mladej kluk dokaze dokonale sestavit vegetarianskou stravu , na nabyrani svalu , to fakt neni sranda , pochybuju , ze ho vytrhne kilo sojoveho masa denne
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|