|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 9:19 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | herza napsal: | | Saasi napsal: | já dobrou stravu nemám a ani sem neměl, protože si nevybírám co budu jíst a navíc sou naši vegetariáni, ale po kreatinu sem se i přesto dokázal zavodnit se správnou stravou by ovšem byl výsledek nespočetněkrát lepší i bez něj... |
Pokud by Tvoji rodiče byli vegani bral bych to jako pádnou výmluvu, ale vegetarianská strava Tě nějak dramaticky neomezuje. | uz vidim jak si mladej kluk dokaze dokonale sestavit vegetarianskou stravu , na nabyrani svalu , to fakt neni sranda , pochybuju , ze ho vytrhne kilo sojoveho masa denne |
Mladý kluk si nedokáže sám koupit tvaroh, sýry, vejce, šmakouna, sojové maso a rostlinné oleje?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po září 07, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Sacharidacek napsal: | | herza napsal: | | Saasi napsal: | já dobrou stravu nemám a ani sem neměl, protože si nevybírám co budu jíst a navíc sou naši vegetariáni, ale po kreatinu sem se i přesto dokázal zavodnit se správnou stravou by ovšem byl výsledek nespočetněkrát lepší i bez něj... |
Pokud by Tvoji rodiče byli vegani bral bych to jako pádnou výmluvu, ale vegetarianská strava Tě nějak dramaticky neomezuje. | uz vidim jak si mladej kluk dokaze dokonale sestavit vegetarianskou stravu , na nabyrani svalu , to fakt neni sranda , pochybuju , ze ho vytrhne kilo sojoveho masa denne |
Mladý kluk si nedokáže sám koupit tvaroh, sýry, vejce, šmakouna, sojové maso a rostlinné oleje? | on muze vajicka ? Smakoun je sumka ne? Tak maso nechcou zrat , ale chudacky kuratka zabijijou . Je to postavene na hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | herza napsal: | | Sacharidacek napsal: | | herza napsal: | | Saasi napsal: | já dobrou stravu nemám a ani sem neměl, protože si nevybírám co budu jíst a navíc sou naši vegetariáni, ale po kreatinu sem se i přesto dokázal zavodnit se správnou stravou by ovšem byl výsledek nespočetněkrát lepší i bez něj... |
Mladý kluk si nedokáže sám koupit tvaroh, sýry, vejce, šmakouna, sojové maso a rostlinné oleje? | on muze vajicka ? Smakoun je sumka ne? Tak maso nechcou zrat , ale chudacky kuratka zabijijou . Je to postavene na hlavu |
Sacharidáčku Ty si trošičku pleteš pojem vegetarianství s veganstvím. Vegetarianství je způsob stravování, které zakazuje konzumaci masa. Veganství je způsob stravování, které zakazuje konzumaci všech živočišných potravin. Veganství aplikované na děti bych postavil mimo zákon, protože tenhle druh stravování je pro vývoj dítěte a mladých lidí nebezpečný.
Myslel jsem ten Šmakoun, který se vyrábí z vaječných bílků.
Naposledy upravil herza dne po září 07, 2009 11:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po září 07, 2009 9:55 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | sak ty tam cosi pises ,ze jeho rodice sou vegani , on zas pise ze sou vegetariani , kdo se v tom ma vyznat |
vegani a vesmírný lidi sou čuráci ( nepsal sem to už někde ? )
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | sak ty tam cosi pises ,ze jeho rodice sou vegani , on zas pise ze sou vegetariani , kdo se v tom ma vyznat |
Můžu já za to, že Ty neumíš číst?
Psal jsem, kdyby byli vegani , tak to beru jako pádnou výmluvu, protože jak jsi sám uvedl, postavit si biologicky výnosnou veganskou stravu není vůbec žádná sranda. Musí se efektivně mixovat rostlinné potraviny tak, aby si dostal co nejvyšší biologickou hodnotu. Problém je, že i s nejlepší kombinací potravin a vysokými dávky rostlinných bílkovin nedostaneš 100% biologickou hodnotu a kvalitní živočišné stravě se ani nepřiblížíš.
Postavit si biologicky výnosnou vegetarianskou stravu už jde jednoduše a výsledky z ní udělat jdou, proto vegetarianství je výmluva poněkud otřepaná.
Naposledy upravil herza dne po září 07, 2009 10:04 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: po září 07, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
Herza já vegetarián nejsem, ale napsal jsem, že moji rodiče jsou a já si stravu "nevybírám". Pádný argument by mohl být třeba to, že já jím co připraví oni a vajíčka jsou svátečně. Já nemam finance na to, abych si sám nakupoval jídlo a sestavoval jídelníčky. Na druhou stranu, jsou často těstoviny se zeleninou a sojovým masem či podobná jídla. Ovšem nejvíc jím různé druhy bílého pečiva.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
Vegetarián sice nejsi, ale jako Vegetarián jsi nucen se stravovat a nemáš na výběr. Tohle považuji za demenci některých rodičů. Záleží na tom, jaký směr vegetariánství tvoji rodiče vyznávají. Existují Lakto-vegetariáni, Lakto-ovo-vegetariáni a vegani. Z toho co Ty popisuješ, to vypadá na vegany. Dostáváš aspoň pravidelně mléčné výrobky? Máš štěstí, že si se nenarodil v rodině Fruktariánů, s největší pravděpodobností, bychom zde spolu nehovořili.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po září 07, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | | Herza já vegetarián nejsem, ale napsal jsem, že moji rodiče jsou a já si stravu "nevybírám". Pádný argument by mohl být třeba to, že já jím co připraví oni a vajíčka jsou svátečně. Já nemam finance na to, abych si sám nakupoval jídlo a sestavoval jídelníčky. Na druhou stranu, jsou často těstoviny se zeleninou a sojovým masem či podobná jídla. Ovšem nejvíc jím různé druhy bílého pečiva. |
Nejlepší by asi bylo se pokusit domluvit s rodičema na jinym stravování zvlášť pro tebe a zvlášť pro ně,ale sám to znám že to nebývá snadný.Až když jsem se odstěhoval teprve jsem si to mohl dělat podle sebe.Ale aspoň se domluvit v rámci možností. _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po září 07, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | | Ovšem nejvíc jím různé druhy bílého pečiva. |
To bych blil
Nechci se dotknout rodičů, ale... No radši nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: po září 07, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
abych to uvedl na pravou míru, tak můj otec je vegetarián (ze zdravotních důvodů) a jeho žena čili moje nevlastní matka se kterou nemam kdovíjak přátelské vztahy se stala hned taky. Ona se stará o jídlo a když sem jí řek, že bych ocenil nějaký maso, tak mi koupila tu nejmastnější vysočinu  jakej druh vegetariánů sou to neřešim. Já se omlouvám za ot, kterej sem tady vyvolal, ale to nebyl můj záměr a dál bych to už neřešil.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 07, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | abych to uvedl na pravou míru, tak můj otec je vegetarián (ze zdravotních důvodů) a jeho žena čili moje nevlastní matka se kterou nemam kdovíjak přátelské vztahy se stala hned taky. Ona se stará o jídlo a když sem jí řek, že bych ocenil nějaký maso, tak mi koupila tu nejmastnější vysočinu jakej druh vegetariánů sou to neřešim. Já se omlouvám za ot, kterej sem tady vyvolal, ale to nebyl můj záměr a dál bych to už neřešil. |
zkus to domluvou, argumentuj cenou napriklad, ono kureci, nebo kruti prsa jsou v porovnati s tou vegetarianskou stravou opravdu kolikrat mnohem levnejsi...
nemusis toho masa jist hromady, staci jedna normalni porce a dokonce to ani nemusi byt kazdy den
penize na to, aby sis koupil alespon vajicka, nebo tvaroh rozhodne mas, jsou polozky, ktere dohromady nedaji ani 20-30 korun a razem mas solidni porce bilkovin
takze vsechno jde, jen se musi slovek trochu snazit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: po září 07, 2009 1:13 pm Předmět: |
|
|
To Cizo: hloupá historka o tom, jak sem si domu přines maso 3x za měsíc od babči a ona mi řekla, že se toho masa snad přejim. Argumenty tady jdou stranou, protože ona nechápe jak někdo může jíst maso...opravdu bych to nerad rozváděl. Dneska sem dostal vejplatu z brigády, tak samozřejmě se budu snažit si jídlo kupovat sám. Vejce, tvaroh, tmavé pečivo, ovesné vločky a kuřecí maso by mělo v různých úpravách stačit ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|