Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Georgo_K

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se ten jidelnicek taky nezda nejak spatnej... ale nejaka tvrda dieta to neni... obcas tam mas podle me dost rychlejch cukru, ktery do diety vubec nepatrej... mliko, dzus, kakao, banany a jiny ovoce... a taky sacharidy na vecer, to mi trener vysvetloval ze taky neni uplne to pravy... uz jsem ti to tady psal, ale nereagoval jsi... jinak disciplina tam urcite je
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Sacharidacek napsal:
mas teda spocitany kolik muzes dene kalorii , abys hubl a mel ten vysneje sixpak ? Ty nechces byt svalnatej jak si psal , ale obavam se , ze ani ten sixpak mit nebudes , protoze po nejake diete tu neni ani stopa

Nemám spočítaný, tak když mi tu Lurgent napsal že ten jídelníček vypadá celkem slušně, tak sem myslel že tam zas tak nic špatného není, a i kdyby to nenapsal, tak myslím že to udržuju.
Jde o to mít svaly a mít svaly, ja ty svaly samozřejmě chci, ale v míře. Nepotřebuju mít záda jako letiště a biceps 50cm, ani se mi to nelíbí.
Jestli podle tvého názoru tu po dietě není stopa, tak mi poraď CO dělám špatně a čím bych to měl nahradit.

Dík
nekdo zere vsecko a ma kostky a zily na brise , ty ten typ asi nejses , takze si musis hlidat cukry a tuky a pokud chces byt opravdu vyrysovanej , tak by ses mel uplne odprostit od rychlejch cukru a nezdravejch tuku... Coz vetsina lidi nedokaze a proto ma tak malo lid paradni six pak... Pokud si tu vyrysovanost chces udrzet , tak ta kvalitni zdrava strava , se musi stat soucasti tveho zivota , zadny , ze si das tam s kamosema hambaca , nemas cas si dat ryzi , tak si das makovou buchtu ... Je to hezky chtit vypadat jak ti lidi na fotkach , ale uz nikdo nevidi , co pro to musej delat
Frozz.

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Georgo_K napsal:
me se ten jidelnicek taky nezda nejak spatnej... ale nejaka tvrda dieta to neni... obcas tam mas podle me dost rychlejch cukru, ktery do diety vubec nepatrej... mliko, dzus, kakao, banany a jiny ovoce... a taky sacharidy na vecer, to mi trener vysvetloval ze taky neni uplne to pravy... uz jsem ti to tady psal, ale nereagoval jsi... jinak disciplina tam urcite je

No tvrdá dieta to není, ta možná ještě bude . Mléko že do diety nepatří? Wow..Kakao už nedávám:), a banány -> no myslel jsem, že ovoce i zelenina patří jak do diety, tak do nabíraní apod a že je to zdravé.
Ano vím že si psal, ale nejde o to že jsem nereagoval (můj jídelák nereagoval:)), ale o to že ani přesně nevím co myslíš těma rychlýma sachrama na večer . Napíšu ti ještě PM.

Sacharidacek napsal:

nekdo zere vsecko a ma kostky a zily na brise , ty ten typ asi nejses , takze si musis hlidat cukry a tuky a pokud chces byt opravdu vyrysovanej , tak by ses mel uplne odprostit od rychlejch cukru a nezdravejch tuku... Coz vetsina lidi nedokaze a proto ma tak malo lid paradni six pak... Pokud si tu vyrysovanost chces udrzet , tak ta kvalitni zdrava strava , se musi stat soucasti tveho zivota , zadny , ze si das tam s kamosema hambaca , nemas cas si dat ryzi , tak si das makovou buchtu ... Je to hezky chtit vypadat jak ti lidi na fotkach , ale uz nikdo nevidi , co pro to musej delat

Jasně chápu, jde mi o pěkný vyrýsovaný břicho (prostě george_k je příklad ), a vím že to není žádná sranda.
...ale já si nikde s kámošema nedávám hambáče, a buchtu též ne (dobře 1x, ale každý má někdy prasácký den). Jestli si to myslel obecně, tak OK já to chápu a budu se snažit to zlepšit. Bohužel chodím do jídelny, tudíž obědy nejsou vždy to pravé ořechové, ale s tím nic nenadělám.

Stav:
Doktorka říkala že je to celkem špatné, prý tam mám nějaké bakterie, toho je výsledek testu:
PRIMO PSEUDOMONAS AERUGINOSA ... :x
hl. věta: PRIMO KVASINKY KULTIVAČNĚ NEGATIVNÍ

Od zítra začínám zase trénovat.
Georgo_K

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laktoza je rychlej cukr, a v ovoci to samy... ja v diete nejedl absolutne zadny sacharidy na vecer.... jako priloha hromada zeleniny
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mléko popř. ovoce v omezeném množství můžeš a to hlavně v dopoledních hodinách, večer už ne.

Btw : Jseš 18 letej kluk -> nějaká tvrdá dieta je do nebe volající nesmysl...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚTERÝ - 8.9.2009

Posilovna
ZÁDA, (FAIL biceps) + BŘICHO

Na rozcvičení: přítahy horní kladky za hlavu naširoko 10x30kg

MT:
10x40kg
10x50kg
10x60kg

Přítahy T činky:
10x34.5kg
10x34.5kg
10x34.5kg

Přítahy horní kladky za hlavu naširoko:
10x30kg
10x35kg
10x40kg

Veslování:
10x40kg
10x45kg
10x50kg

BICEPS - měl jsem jet společně se zádama, ale...

Bicepsový zdvih velkou činkou ve stoji
10x20kg
10x20kg
KONEC .... dopíšu do poznámky

Břicho:
SÍLA - Dvojité zkracovačky na stroji, zátěž 46kg: 3x10
OBJEM - Zkracovačky vleže hlavou dolů: 3x15 (-10sek pauza)
VYTRVALOST - Obrácené zkracovačky na šikmé lavici: 3x23

Na konec 10minut na kole, rychlé tempo na protažení nohou.

Poznámka:
Tak poprvé po asi 12 dnech v posilovně. Snad nulová síla, na MT teda hrozný, na začátku jsem ani shyby nedělal -> dnes naproto bez síly v úchopu, nevím proč. Tak jsem chtěl zkusit po zádech biceps, 2x10 sem dal na velkou osu a stačilo, prostě to nešlo. Davám to za vinu těm antibiotikům, proto sem byl asi tak bez síly, snad se to zlepší.
+ Snažím se omezit rychlé sachry na večer, tudíž teď většinou budu mít ke svačině i ovoce, abych ho nedával na večer.

SNÍDANĚ : musli (emco) s mlékem, čaj
SVAČINA : jablko, švestky, banán
OBĚD : nebyl (dlouho škola) ale: 2 celozrn. rohlíky, kuřecí šunka, eidam
SVAČINA č.2 : česneková polévka
POSILOVNA
SVAČINA č.3 : 30g proteinu 80% s 0,3l mléka
VEČEŘE : rýže, těstoviny, 2ks kuřecího masa s pórkem a kari, eidam
PŘED SPANÍM : - 1/2 kelímku tvarohu, mléko
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hezký, že máš ovoce dopoledne, ale co k tomu?:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:

Dopoledne to bylo udělaný tak, že jsem měl jak to ovoce, tak k tomu ty rohlíky jak jsem psal k obědu, ale bylo to vlastně pořád dopoledne ;-). Časový rozestup mezi tím ovocem a rohlíkama asi 1hod.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Johny HaRd napsal:

Dopoledne to bylo udělaný tak, že jsem měl jak to ovoce, tak k tomu ty rohlíky jak jsem psal k obědu, ale bylo to vlastně pořád dopoledne ;-). Časový rozestup mezi tím ovocem a rohlíkama asi 1hod.
ty rohliku , ty ale potrebujes bilkoviny a ne furt cpat cukrama
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Frozz. napsal:
Johny HaRd napsal:

ty rohliku , ty ale potrebujes bilkoviny a ne furt cpat cukrama

hm...a já měl za to že celozrn. pečivo je dobré v dietě a že tolik cukrů neobsahuje , no tak nevím co si dát ve škole dopoledne k svačině aby v tom byly bílkoviny, kuřecí plátek si tam fakt tahat nebudu
Petey

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hocijake pecivo (aj celozrnne) obsahuje najma cukry (obsah bielkovin aj tukov je zanedbatelny).
m1ro

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si tam ber treba tvaroh, nebo nejakej nizkotucnej syr. V kazdym jidle musis mit bilkoviny.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m1ro napsal:
Tak si tam ber treba tvaroh, nebo nejakej nizkotucnej syr. V kazdym jidle musis mit bilkoviny.

ten tvaroh není špatnej nápad, a nízkotučné sýry mám vždy v tom pečivu, většinou spol. s kuřecí šunkou.
pan tovarnik

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když do toho jídelníčku dáš jednou párek, tak to bude normální jídelníček normálně se stravujícího člověka ne zádneho cvičence který jídelníček nějak řeší, jediný odlišný případ je ten protein to normání lidi nejedí. Vyškrtej z toho veškerý věci co nejsou maso a rýže a přidej tam za den alespoň 3 konzervy tuňáka ve vodě a zeleninu.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pan tovarnik napsal:
když do toho jídelníčku dáš jednou párek, tak to bude normální jídelníček normálně se stravujícího člověka ne zádneho cvičence který jídelníček nějak řeší, jediný odlišný případ je ten protein to normání lidi nejedí. Vyškrtej z toho veškerý věci co nejsou maso a rýže a přidej tam za den alespoň 3 konzervy tuňáka ve vodě a zeleninu.
V některých bodech máš samozřejmě pravdu, ALE, myslím si (pokud to tak není, tak se omlouvám), že Frozz není z těch, kteří chcou prostě nabrat kila za každou cenu, a nijak neřeší nějaký ten zdravější životní styl. Ne jenom z tohoto důvodu nepovažuji za vhodné zařazovat do jídelníčku samé maso a tři plechovky tuňáka denně. V jeho věku, a s jeho cílem, mu bohatě stačí z bílkovin mít maso 1x za den, 1x vejce, 1x protein a 1x tvaroh + patřičné zdroje sacharidů, jejichž množství bude s přibývající hodinou ubírat:) + ovoce, zelenina a dostatečný pitní režim. I takto sestavený jídelníček bez pochyby není něco extra, co se zdravé výživy týče, ale dovolím si tvrdit, že je tato "rozmanitost" zdrojů bílkovin, z mnoha důvodů, šťastnějším řešením, než se celý den ládovat tuňákem, respektive Hg...

EDIT : Pokud je Frozz ten typ, co si před spaním do koktejlu sype sacharózu, aby rychleji nabral (někdo to fakt dělá ), tak to celé beru zpět:)

Eric Cartman

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: