Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
keba

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
keba napsal:
Herza: já hlavně nechápu v čem sou policajti svině když pokutujou řidiče jedoucí 56Km/h tam, kde je dovoleno 50Km/h?Dobře taky bych čekal, že to policista pustí a přehlédne, ALE je to jen jeho dobrá vůle to prominout, jinak byl trest zasloužený.

S ostatním víceméně souhlasim.

co se otec bavil se statnima cajtama, tak ty davaj toleranci okolo 20km. Denne se v praze udela kolem 25k prestupku a trestat vsechno neni v lidskejch silach tak se berou jenom ty nejhorsi prestupky. Jenom vylizana hlava muze na 50 dat pokutu za 52-53km :D i za 60 mi to prijde pajcovina

Však jo.Ale z hlediska zákonů se divit pokutě za vykonaný přestupek?Hold policajti sou taky lidi a zrovna nemusel mít den (tím ho neomlouvám) jen to neni všechno tak černobílý.
Bazzyk

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
keba napsal:
Herza: já hlavně nechápu v čem sou policajti svině když pokutujou řidiče jedoucí 56Km/h tam, kde je dovoleno 50Km/h?Dobře taky bych čekal, že to policista pustí a přehlédne, ALE je to jen jeho dobrá vůle to prominout, jinak byl trest zasloužený.

S ostatním víceméně souhlasim.

co se otec bavil se statnima cajtama, tak ty davaj toleranci okolo 20km. Denne se v praze udela kolem 25k prestupku a trestat vsechno neni v lidskejch silach tak se berou jenom ty nejhorsi prestupky. Jenom vylizana hlava muze na 50 dat pokutu za 52-53km :D i za 60 mi to prijde pajcovina

policajt musi resit kazdej prestupek at uz je to o 10 km/h nebo 100km/h vic von si nemuze vybirat tohohle vezmu tohohle ne proste udelas prestupek tak za to dostanes pokutu je to naprosto logicky a ja s tim naprosto souhlasim proc by meli dostavat pokuty jen ty co jeli v obce 70 a ty co jeli 60 ne ?vesmes v tom neni zadnej rozdil a vzhledem k tomu ze policajti si ty zakony nevymyslej tak jim to nemuzes vycitat voni maj proste hlidat aby se dodrzovalo to co nekdo jinej vymyslel takze kdyz chcete na nekoho hazet vinu tak na zakonodarce ne na policajty :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zrovna včera se mi stalo něco podobnýho,parkuju na Veveří před policajtama a už odcházím,ze dveří vyletí chlap,že je tam zákaz a měl bych to hodit jinam.Klidně mohl počkat a taky mi tam dát botu bo jinej dáreček.Takhle sem to zaparkoval o 20 m dál a byl klid
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:

Jojo sou to strasny kurvy, kdyz dodrzujou zakony...
Jak u nas rikaji, ze vsude v mediich, novinach sou akorat navody, jak to vsechno ojebat, osoba blizka, nedostatecny dukazy na fotaku apod. tak se pak vsichni strasne divi, kdyz uz teda za neco pokutu dostanou...
Jednou odpustim pas, jednou odpustim svetla ... ale v podstate je to chyba, protoze je to proste poruseni zakona..v tom zakone je to tak dany a hotovo...

Strasne se mi libilo, jak zmrdi co se dostali do cel si mysleli, jak sou strasni tvrdaci a policajti jim nic nemuzou ... a ejhle, voni tam zustali dva dny...

Nejhorsi na tom vsem je, ze kdyz je clovek u policie, tak nikdy neni hodnocenej, jako osoba, ale vzdycky lidi hodnoti celou policii...
viz. Dragovi historky...
Znam jednoho co pracuje v O2 je to zkurvenej fetak, takze cela firma O2 je banda zasranejch fetaku....
BUFU

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BD : s tebou už se tu nebavíme, fízle jeden

(joke,kdyby to nekdo blbej nepochopil :D )
bulldozer

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dragone nejde než souhlasit...
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych čekal že když pojedu třeba 56 tak se to nějak "ukecá" Přirozeně...ale na druhou věc je otázka jak je to výchovný
Marky V.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když pojedeš v obci 56, tak pokuta 1000,- Kč je podle zákona povinná a taxativně stanovená. Jestli nad tím nějakej policajt přimhouří oko, to je jiná věc, ale dost tím osobně riskuje - kdyby ho někdo natočil, tak pak tohle "zanedbání povinnosti" těžko vysvětlí. Co vím, tak dopraváci v našem městě nastavují radar na 60. A taky vím, že jejich velení je děsně nutí dávat pokuty. Čárkovej systém. To my žádnej radar nemáme a kolik dám pokut není až tak rozhodující. Taky někdy vyřeším bodovej přestupek tak, že se s řidičem domluvím a napíšu to na něco jinýho - ale je to dost risk, člověk to myslí dobře a může se to proti němu pěkně otočit. Takže plno kluků to prostě kosí podle zákona, nechtejí si dělat potíže.

Herza: To jak zmlátili tvýho kámoše nebo jak jel policajt na maják pro svačinu, to mi připadá tak úplně mimo realitu, že tomu ani nechci věřit. Neříkám, že kecáš, ale v našem městě by něco takovýho absolutně nepřicházelo v úvahu. Jestli máš pravdu, tak takový zmrdi samozřejmě nemají u policie co dělat.
Jízdu na maják nahrává GPSka, tak to taky musím umět zdůvodnit. Už se mi stalo, že jsem jel na maják a nějakej debil si stěžoval, že jsem jel rychle, že jsem ho ohrozil a tak. Absolutní pitomec, kterej nenávidí policii a vůbec všechny úřady. Že jsem jel do špitálu, kde zfetovanej magor demoloval zařízení a že jsme zákrokem zachránili výbavu za statisíce korun, to ho nezajímalo.
Marky V.

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další krásnej článek o MP. Autor to napsal zřejmě stejně vážně, jako když Jaroslav Hašek přispíval do Světa zvířat
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/100496/Straznik-c2483.html
slevac

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebyls tam ,tak nesuď.A já vlastně taky
ygg

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže v tomhle je malé město výhoda ... teda, já nevím odkud jsi ... tam je na to, že se člověk chová jak hovado víc vidět. Praha a podobně, tam je to o dost horší.

K tomu překročení rychlosti .... tam jde o dvě věci, zda to lze řešit nějak jako dříve, tj. například napomenutím, a pak jak se ten policista chová. Za to, že sankcionuje přestupek mu nadávat nelze, ale že se u toho často chovají jako arogantní hovada, to už je horší.
e4 reloaded
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... ze se tady mazou lidem prispevky :D
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e4 reloaded napsal:
... ze se tady mazou lidem prispevky :D
Dobře ti tak, ty zlý. Jsi B.A.D. :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tolerance je tuším 5 km, protože se nemusí jednat o chybu řidiče, ale o chybu tachometru. Brácha to přesáhl maximálně o kilometr (jestli vůbec) a Policajt neplnil své povinnosti, jen si na Bráchovi zgustl. Na té samé silnici jezdí Policie jako prasata (připomínám, že bez majáku). Tyhle vehementně fixní pravidla jsou nastavená našimi zákonodárci, protože pokuty tvoří část státního příjmu. To, že kriminálka mlátí lidi na stanici je prostě fakt. Kriminalisté jsou na to hrdý a sami se tím ani netají.
Marky To, co se Tobě zdá nereálné, jsem si já prožil na vlastní kůži. Díky těmto zkušeností bych nešel ani svědčit, protože s Policií žádný inteligentní člověk nechce nic mít. Věřím, že existují slušní Policajti a s pár z nich jsem i mluvil, ale zrovna tak i existují slušní Romové, na které se dnes a denně nadává. Marky jestli jsi Policajt a jsi v pohodě Policajt, tak jako takový zůstaň, protože máte v portfoliu "Bránit a chránit" ne "Mlátit a pokutovat".
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Na té samé silnici jezdí Policie jako prasata (připomínám, že bez majáku).

Marky jestli jsi Policajt a jsi v pohodě Policajt

A jak vis, ze zrovna nejedou nekam k zasahu? Muzou nekam mazat na zasah a majak nemaji, protoze jim to zrovna zakon neumoznuje... sou takove pripady...

Marky neni policista, ale straznik a velmi dobry straznik

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: