|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út září 08, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | miluju madball |
hej ja taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: út září 08, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Bazzy napsal: | miluju madball |
hej ja taky |
a já už je pořádně dlouho neslyšel
ale občas ještě ňáky HC proběhne
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st září 09, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | jak jedes ty shyby?
jo a hod sem fotku pani Ernandes slysel sem je to kocka |
Hej abych řekl pravdu tak bych řekl že je jedu technicky dost podobně Fedorovi. Prostě dinamicky. Dole maximální palba, vynese mě to nahoru a pak dolu:). Akorat jich neudělám tolik jak on .
Žádnou fotku sem nedám .Musím si ji nějak střežit a anonimita bude nejlepší .Ještě by se o ni začali zajímat takový bombarďáci jako jste vy a kde já bych pak zkončil?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st září 09, 2009 2:19 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| madball napsal: | | citace: | | A čtyři tuty fruty čuráci kteří se zřejmě předháněli o to kdo bude ta největší píča v celim fitku. chtěl sem o nich napsat sahodlouhej report ale byla to taková skvadra čuráků že mi nestojí ani za ten čas strávenej u psaní. |
Já si žádných nevšiml, tak snad jsme to nebyli my.
Snad ne, nejdřív jsme byli 2, pak došel kámoš. Pokud jo, tak dej vědět proč a my se polepšíme. |
Točili jste se ve 3 lidech na dřepech?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st září 09, 2009 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
tohle jsem ale nerekl :)
jen jsem podotkl, ze to jedes zajimavou a pro me treba nezvyklou technikou a ze mne pripada, ze to tahas vsim jen ne zadama, ale to je jen muj nazor. |
Ja vim že si to neřekl. ALe jak se jistě už mnohokrát ukázalo tak cvičení rozmuíš a když mi řekneš že to nejedu zadama ale vším jiným tak na tom asi něco bude. Takže radši kladka.
Pro Pavla: Ja je jezdim skoro pořád tak se snad nic nestane když je na 4týdny vypustím .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st září 09, 2009 2:42 pm Předmět: |
|
|
ja je taky delam neco jak fedor protoze si tak pomahas celym telem a jedine tak jich udelam aspon 5 v tom bych problem nevidel proste to jedes trochu nigga
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 09, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Draper napsal: |
tohle jsem ale nerekl :)
jen jsem podotkl, ze to jedes zajimavou a pro me treba nezvyklou technikou a ze mne pripada, ze to tahas vsim jen ne zadama, ale to je jen muj nazor. |
Ja vim že si to neřekl. ALe jak se jistě už mnohokrát ukázalo tak cvičení rozmuíš a když mi řekneš že to nejedu zadama ale vším jiným tak na tom asi něco bude. Takže radši kladka.
Pro Pavla: Ja je jezdim skoro pořád tak se snad nic nestane když je na 4týdny vypustím . |
prdlajc rozumim, vzdyt si to jedu vsechno po svym
ale ty shyby bych nevzdaval, mozna by bylo dobry to natocit a hodit sem na posouzeni, jen tak pro zajimavost, protoze by me vlastne taky zajimalo, jestli je ma kritika opravnena nebo se mam jit zahrabat, protoze tomu nerozumim (a neboj, kdyz tu budes mit video, tak te zase nekdo pochvali, jak kurevsky dobre vypadas, takze to bude pro tebe plus ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:00 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Ernandes napsal: | | madball napsal: | | citace: | | A čtyři tuty fruty čuráci kteří se zřejmě předháněli o to kdo bude ta největší píča v celim fitku. chtěl sem o nich napsat sahodlouhej report ale byla to taková skvadra čuráků že mi nestojí ani za ten čas strávenej u psaní. |
Já si žádných nevšiml, tak snad jsme to nebyli my.
Snad ne, nejdřív jsme byli 2, pak došel kámoš. Pokud jo, tak dej vědět proč a my se polepšíme. |
Točili jste se ve 3 lidech na dřepech? |
jj
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:13 pm Předmět: Re: ... |
|
|
Jeden basketbalový oblečení? Pokud jo tak pár postřehů. Když už se na něčem točíte ve třech lidech tak možná by to chtělo míň kecat a víc cvičit. To že by si to měli prvně odcvičit ti dva co tam měli podobnou vahu a až potom ten co tam měl asi 160kg je další věc protože přendávat ty kola pořát dokola byla taky haluz. Chapal bych to kdyby byl rozdil dvou kol ale 6-8 to byla fakt hruza. O tom jištění ze stran kdy ten jeden zaspal a malem ste se tam s tou osou vysypali nemluvím. Ta lavička pod prdelí měla nějakej větší význam? co sem si všiml tak na ní dosedal jen ten v tom baskedbalovym.
Neber to osobně. Měl sem zkurvenou naladu. Nasralo mě že je tam 6 lavek a ja musím jet tlaky na multipresu zatímco ostatí vymýšlí na lavkách blbosti. Viz ten arab co jel triceps, zabral dvě lavky a vykecavali tempem 1serie / 10min rozhovor. Ten vlasatej co jel za celou dobu mýho treninku tlaky na rovne na šikme a tlkay hlavou dolu a za 2hod udělal asi 15 serii a to že vy ste tam měli lavku na kterou ste stejně nedosedávaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
(: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
9.9.2009 Treninkový den: 102
Volno
Pozn: 120min Mixed matrial arts. Trénink zaměřenej na strhy, porazy, hody, posilování břicha a sparingy. Nechápu proč zrovna já musím mít takový štěstí že dělám trenérovy figuranta...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st září 09, 2009 9:48 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Ernandes napsal: |
Jeden basketbalový oblečení? Pokud jo tak pár postřehů. Když už se na něčem točíte ve třech lidech tak možná by to chtělo míň kecat a víc cvičit. To že by si to měli prvně odcvičit ti dva co tam měli podobnou vahu a až potom ten co tam měl asi 160kg je další věc protože přendávat ty kola pořát dokola byla taky haluz. Chapal bych to kdyby byl rozdil dvou kol ale 6-8 to byla fakt hruza. O tom jištění ze stran kdy ten jeden zaspal a malem ste se tam s tou osou vysypali nemluvím. Ta lavička pod prdelí měla nějakej větší význam? co sem si všiml tak na ní dosedal jen ten v tom baskedbalovym.
Neber to osobně. Měl sem zkurvenou naladu. Nasralo mě že je tam 6 lavek a ja musím jet tlaky na multipresu zatímco ostatí vymýšlí na lavkách blbosti. Viz ten arab co jel triceps, zabral dvě lavky a vykecavali tempem 1serie / 10min rozhovor. Ten vlasatej co jel za celou dobu mýho treninku tlaky na rovne na šikme a tlkay hlavou dolu a za 2hod udělal asi 15 serii a to že vy ste tam měli lavku na kterou ste stejně nedosedávaly. |
já tam tu lavku mám schválně a to spíš z toho důvodu, že při výskoku nikdy nejdeš do hlubokýho dřepu, takže posílit svaly v kratším rozsahu pohybu má smysl, dokonce bych měl mít i kratší rozsah pohybu a jít do výskoku, ale to si pak dám zas časem jako změnu...
pro toho jednoho to má smysl ten, že nedělá dřepy hluboký vůbec, tak ho tím nutím, aby se prdelí té lavky aspoň dotkl
a ten druhej ji nepotřebuje, normálně je dělá bez ní, ale ten den si to zrovna chtěl vyzkoušet.
oba začli cvičit před chvílí, tak se je snažím aspoň trochu hlídat, proto se s nima točím, až si zvyknou a nebudou se bát jít do posilky cvičit sami, tak to bude o něčem jiným.
btw., 160kg na tuhle vysokou lavku je celkem lehká váha
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá září 11, 2009 3:07 pm Předmět: |
|
|
10.9.2009 Treninkový den: 103
Volno
Pozn: Seděl sem, ležel sem, žral sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá září 11, 2009 3:29 pm Předmět: |
|
|
11.9.2009 Treninkový den: 104
Dřep ass on grass: 20x20, 5x50, 5x80, 2x5x95 , 10x5x85
Zakopávání: 10x40, 10x60, 10x60, 10x60, 10x60
Výpony v sedě: 10x30, 10x30, 10x30, 10x30
Shyby uzkej nadhmat: 5x, 18x
Váha po tréninku: 94,5Kg
Pozn: Měl sem trošku pocit hladu tak sem si před cvičením dal 4 polomáčený racie a šlo se cvičit. Ve fitku bylo narváno jak prase a v pozdější fázi mýho treninku tam byl věkovej průměr tak 15let  .Dřepy sem odjel hezky z krátkejma pauzama a celkem sem si mákl  .Zakopávání klasika, výpony taky a pak to přišlo. Čistě ze zvědavosti sem si řekl že zkusím jak na tom sem. Přecejenom od doby kdy sem se naposled pokoušel udělat maximum shybů sem přibral 10kg a tak sem se obával aby ten výkon nějak razantně neklest. Tak sem se pověsyl na hrazdu udělal 5opářek jako rozcvičku, vytřepal a protáhl ruce a šlo se na to:). Po sedumnácti shybech sem prověsil ruce a asi 5sec vydechoval a pak sem krkolomě vytáhl ten poslední.A zastavil se na číslu 18  .Co dodat? Prostě luxus  .Pak sem odjel rehabku lokte a ramene a šlo se na váhu. Tam proběhlo další překvapení a to že vychcanej, vys...j vážím 94,5Kg. Dneska mega spokojenost  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|