|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: so září 12, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
STRABAG Stongestman Teplice
tak at to mam za sebou, dopadl jsem velmi neslavne, jedna takticka chyba me stala hezkych par mist v celkovem poradi, ale je zbytecne se na neco vymlouvat, proste jsem nepodal dobry vykon
pri rozcviceni slo jeste vsechno dobre, zahral jsem se, potezkal si kufry, pneu, dal jsem dve docela bezproblemove opakovani s kladou a rikal jsem si ze by to mohlo jit dobre...
1/ Log Lift 110kg:
nevim kde byla chyba, asi jsem byl moc nervozni a technika sla dohaje, nedal jsem prvni opakovani, coz se muze stat... takze pauza a sel jsem na dalsi - drzel jsem ho asi 5 vterin nad hlavou, opet nedal, proste jsem to nedotlacil, jak jsem nedal ani treti, vedel jsem ze jsem v haji... aby toho nebylo malo, pneumatiky na ktere se pokladala klada byly male a mekke, coz jsem bohuzel tak trochu podcenil a tretim opakovanim jsem si pri odkladani rozdrtil palec leve nohy
2/ Farmers Walk 120kg na max:
palec bolel jak krava, ale rikal jsem si ze to pujde... slo, ale rozhodne ne tak dobre jak jsem cekal, takze nejakych 40m, coz stacilo asi jen na devate nebo desate misto
3/ Tyre Flip 450kg:
po kufrech mi botou zacala prosakovat ven krev, coz me moc neuklinilo nastesti se mi dostalo kvalitniho osetreni, spolknul jsem dva brufeny a za chvili jsem se citil o dost lip... bal jsem se ze si na tu nohu vubec nestoupnu, protoze pneumatiku zvedam vzdy ze spicek, ale nakonec to bylo uplne bez problemu, zapracoval adrenalin, dal jsem 4 opakovani asi za 39 vterin coz stacilo na relativne slusne tusim pate nebo seste misto - tedy prvni povedena disciplina
4/ kombinace 200kg Duck Walk + 200 sane + 240kg powerstairs:
duck walk s dvojim nebo trojim polozenim, ale dalo se, bohuzel jsem si pak zavazi polozil na sane uplne debilne (nechapu, fakt mi to vubec nemyslelo, tohle by doslo snad i blbymu, ale ja jsem bohuzel hlavu v tu chvili moc nepouzival ) a odtahl jsem to jen par metru - dalsi velka bodova ztrata
5/ 50kg kettlebell:
jedine, co mi udelalo radost, 7 opakovani a druhe misto, coz mi nejake body prineslo, ale dve totalne zkazene discipliny uz to nezachranilo
celkove tedy 8. misto
V kategorii profesionalu se pak dely docela neskutecne veci, zvitezil Honza Salata a to ve vsech disciplinach, tusim krome super yoke. Nechci prozrazovat moc, protoze Holy se urcite bude rozepisovat ve sve reportazi, ale opravdu padaly neuveritelne vykony...
Chtel bych jeste jednou podekovat Honzovi Salatovi nejen za perfektni zavody, ale i za psychickou podporu, docela me mrzi ze jsem to takhle giganticky zvoral, snad to priste bude lepsi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koudy.

|
Zaslal: so září 12, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
Zkušenosti budou ale k nezaplacení  Jinak co palec .. zlomenej, bez nehtu, se štěnicí .. nebo už dobrý?
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 12, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
A tak je vidět, že máš na hodně, a že občas něco posereš....to s vyzávoděním bude lepší a lepší, stejně jako ty nervy.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 12, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
diky, beru to tak, vim na cem musim zapracovat, letos sezonu ukoncuji, protoze unava je velka a do dalsich zavodu uz ted stejne neni motivace, takze budu poctive pracovat na slabinach, aby pristi sezona zase byla trochu o necem jinem...
palec asi zlomeny nebude, ale nehet nejspis nevydri, ten mi ted na noze drzi spis tim obvazem, nez cim jinym _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: ne září 13, 2009 7:19 am Předmět: |
|
|
chci ti pogratulovat k super výkonům byl jsem tam (nevím jestli si mě tam někde viděl) a čučel jak puk protože to co jste tam vyváděli sem trošku nepobíral hlavně šalata v profi ten má na mnohem víc než na nákou českou republiku
jinak já myslel že na tý pneu si zkončil první protože si fakt jel jak roboto a to si nedělám prdel fakt sem myslel že jsi tohle vyhrál
jinak jakou tady na foru má přezdívku smejkal ??? ten to tam ládoval taky krásně a koukal sem že při saních ho chytla křeč snad do všech svalů na nohách a asi to docela bolelo
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:13 am Předmět: |
|
|
Hoď sem ten palec, nás to nepoloží  . _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:20 am Předmět: |
|
|
| holu napsal: | držím zítra palce |
tohle teď můžeš Cizo brát jako provokaci
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:23 am Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | chci ti pogratulovat k super výkonům byl jsem tam (nevím jestli si mě tam někde viděl) a čučel jak puk protože to co jste tam vyváděli sem trošku nepobíral hlavně šalata v profi ten má na mnohem víc než na nákou českou republiku
jinak já myslel že na tý pneu si zkončil první protože si fakt jel jak roboto a to si nedělám prdel fakt sem myslel že jsi tohle vyhrál
jinak jakou tady na foru má přezdívku smejkal ??? ten to tam ládoval taky krásně a koukal sem že při saních ho chytla křeč snad do všech svalů na nohách a asi to docela bolelo |
diky, ale na pneu jsem na nejlepsiho ztracel tusim vic nez 11 vterin, takze tam je taky jeste znacnej prostor ke zlepseni, i kdyz je to jedna z mych lepsich disciplin
jakub ma prezivku JASME _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:32 am Předmět: |
|
|
aaaa dopíči!!
fuj
asi sem hodím nějakou chuťovku aby se neřeklo... kdo znáte to video s Japonkou co blije do mísy a pak to vypije?
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:34 am Předmět: |
|
|
Ouuuu  tak to vypadá libově. Něco podobnýho jsem měl když mi kdysi na brigádě padl na palec 60kg kus kolejnice. Nehet mi pak dorůstal asi půl roku. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne září 13, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
Cizo drzim palec do dalsich zavodu
Jinak musim rict ze kulturisty jsem vzdycky prekousl, clovek si rekne ze to je sypka vsecko....liftery clovek taky nejak zkousne, prece kdybych poctive makal, nakoupil vybaveni...atd...ale to co predvadi at uz ceska spicka strongmanska nebo ty videa z jinyho vesmiru co tady postujes, to uz me nejde do hlavy a dost me to urazi
Chcu tim rict ze se ti nedivim ze ses dal na strongmany a preju hodne uspechu, protoze na to urcite mas (jen to zatim vzdycky posrals  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|