|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 13, 2009 10:59 am Předmět: |
|
|
Že nejde napsat inteligentní robot, který by poznal demenci uživatele a hned ho vymazal a banoval
Přece to tady díky pár debilům tolik neklesne... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:23 am Předmět: |
|
|
Ze se me nijak moc nehoji noha kerou jsem si zbrousil na motorce...:/ A premyslim jestli jit cvicit nebo ne, pot do toho neni nicmoc dobryho... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Bara napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
A na to má Psycho rozumu dost,ne? | Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-) |
Jsi jediný ze sypačů, který přizná, že mu steroidy nedělají dobře. |
třeba mu to dělá dobře |
Anabolika hrozně zhoršují sebeovládání a deprese, bez sebeovládání má člověk moc neštastný život . |
když si to uvědomuje.. | Bohužel na to človek přijde po letech. to jsou jediny blby vedlejší učinky ktery nemužu překousnout,nebo spíš ja bych mohl ale moji nebližší to odsírali.......... |
O tom mi chvilku povídej.. |
Nevim o čem je řeč, nikdy jsem žádný takový vedlejšáky neměl, v kůře je fajn, psychika super a po taky. To že dáváš na treninku míň je jasný, ale z toho se snad neposeru. |
Supportere Ty jsi v tomto směru v pohodě, protože máš takovou povahu. Budeš odolný proti stresům a konfliktům. Ale existují lidé, kterým vysoká hladina testosteronu nedělá vůbec dobře, jsou po něm podráždění, snadno vznětlivý a upadají do depresí, ač si to v prvních kůrách nechtějí sami připustit. Takový člověk na anabolikách vyjede kvůli totální kravině, nad kterou by za normálních okolností mávnul rukou. Smutný je to, že tento člověk ztrácí půdu pod nohama, protože není sám a takový styl života mu ničí rodinné vztahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
| Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Pavelcb napsal: | | herza napsal: | | Psycho napsal: | | Pavelcb napsal: | leda by na něj Psycho šáhnul
A na to má Psycho rozumu dost,ne? | Nejsem v kůře už 20 měsíců tak že jsem to zvladl ale mít v sobe nakj testak v kombinaci s dalšíma "dobrotama" tak by byl pruser:-) |
Jsi jediný ze sypačů, který přizná, že mu steroidy nedělají dobře. |
třeba mu to dělá dobře |
Anabolika hrozně zhoršují sebeovládání a deprese, bez sebeovládání má člověk moc neštastný život . |
když si to uvědomuje.. | Bohužel na to človek přijde po letech. to jsou jediny blby vedlejší učinky ktery nemužu překousnout,nebo spíš ja bych mohl ale moji nebližší to odsírali.......... |
Manželka, přítelkyně a rodina jsou největší motivací k změně životního stylu, který se jich dotýká.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Supportere Ty jsi v tomto směru v pohodě, protože máš takovou povahu. Budeš odolný proti stresům a konfliktům. Ale existují lidé, kterým vysoká hladina testosteronu nedělá vůbec dobře, jsou po něm podráždění, snadno vznětlivý a upadají do depresí, ač si to v prvních kůrách nechtějí sami připustit. Takový člověk na anabolikách vyjede kvůli totální kravině, nad kterou by za normálních okolností mávnul rukou. Smutný je to, že tento člověk ztrácí půdu pod nohama, protože není sám a takový styl života mu ničí rodinné vztahy. |
A proto mají profíci treninkový kempy a báze
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Nikdy jsem zadny vedlejsaky nemel,v kure jsem nikdy nebyl,jsem v pohode...smrt drogam!!!!! |
A co ten extrifit ty uličníku !
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne září 13, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
Sere me, ze sem nejel na Kabaty  .. proc ... ja blbec, proc sem si nekoupil listek ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 13, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Sežen si Novikov,úžasná věc. | Terminátor to používal taky, jenže on měl silnější variantu Novykov :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne září 13, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Ze se me nijak moc nehoji noha kerou jsem si zbrousil na motorce...:/ A premyslim jestli jit cvicit nebo ne, pot do toho neni nicmoc dobryho... |
Sežen si Novikov,úžasná věc.
Namažeš na rány a udělá ti to takovej strup,a krásně se to bude hojit
Akorát ti to v lékarně neprodaj jen tak a potřebuješ předpis (to nechapu proč),ale to ti každej doktor dá když si o to řekneš:)
Já to měl loni po broušení silnice napatlaný všude |
Poman: od kdy je Novikov na předpis?
Novikov je . Používám ho na všechno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: ne září 13, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|