|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: út září 15, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
Nevěděl jsem, kam to dát, nenaštvalo mě to, spíš hodně rozesmálo, že se s tímhle vůbec někdo hromadně obepisuje a co hůř, že na to fakt asi někdo reaguje, posuďte sami, co mi přišlo tady do ronnie.cz emailové schránky (hádám, že asi nechce přijet na soustředění  )
| citace: | Hello My Dear one
How are you and how is your work? i hope that all is well with you, My name is miss faith, i know that you may be suprise how i get your email, i got your email today when i was browsing looking for honest partner,then i feel to drop this few line to you , and i will like you to contact me through my email so that we can know each other and exchange our pictures, and we maybecome partner.
Remember the distance does not matter what matters is the love we share with each other.
i am waiting to hear from you soon.
kiss regards Miss faith |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: út září 15, 2009 10:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út září 15, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
Že si z něho někdo dělá prdel _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st září 16, 2009 8:56 am Předmět: |
|
|
Schválně ji (mu - pokud je to srandista) odepiš, ať ti pošle fotku. Jsem docela zvědavý co z toho vypadne. Nikdy nevíš, kde natrefíš na tu pravou lásku
(:
YUD - nikdo, ale branka se nějak divně pohla, když jsem při penaltě trefil tyč (. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
stenlyn

|
Zaslal: st září 16, 2009 12:35 pm Předmět: internet |
|
|
Mně nejvíc sere že uš nemám čas ani na ten internet.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: st září 16, 2009 1:06 pm Předmět: |
|
|
Škola - na prahu třicítky už si na to připadám starej.
A taky mi leze na nervy to množství debílků a všeználků, co na fórum píšou _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st září 16, 2009 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
Hermeliny + ma rozezranost + ma slaba vule _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:20 am Předmět: |
|
|
mi brazilsti a urugvajsti pratele ... to ze sou to prasata, udelaj v kuchyni bordel jak stado divokych svini mi nevadi, to ze je imrvere pochcany prkynko na zachodech me stve, ale to jak kazdej vecer rvou, zpivaj a delaj neskutecnej hluk venku me neskutecne sere .... pocitam, ze do dvou dnu mi rupnou nervy :-)
a timto si potvrzuji vlastni teorii, podlozenou mnoha a monha zkusenostmi, ze spanelsky/portugalsky mluvici lide jsou nizsi forma zivota
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:42 am Předmět: |
|
|
yazi: měls zůstat doma na prdeli. Teď si to užij.
Ale ne vážně, já ti nezávidím, já ti to přeju _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 18, 2009 10:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá září 18, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Petey napsal: | | Draper napsal: | Hermeliny + ma rozezranost + ma slaba vule |
nakoreneny oprazeny hermelin,ked je zvonku chumkavy a vnutri rozteceny.... Preco ma len tolko tuku |
uz si chystam jeden do prace na veceru
edit: bez toho koreni, to ja tam nerad :) |
Chlapiiii, trochu piety, jsou tu i dietari!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá září 18, 2009 10:51 am Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | Draper napsal: | | Petey napsal: | | Draper napsal: | Hermeliny + ma rozezranost + ma slaba vule |
nakoreneny oprazeny hermelin,ked je zvonku chumkavy a vnutri rozteceny.... Preco ma len tolko tuku |
uz si chystam jeden do prace na veceru
edit: bez toho koreni, to ja tam nerad :) |
Chlapiiii, trochu piety, jsou tu i dietari! |
A taky žlučníkáři
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|