KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saasi napsal:
To Cizo: hloupá historka o tom, jak sem si domu přines maso 3x za měsíc od babči a ona mi řekla, že se toho masa snad přejim. Argumenty tady jdou stranou, protože ona nechápe jak někdo může jíst maso...opravdu bych to nerad rozváděl. Dneska sem dostal vejplatu z brigády, tak samozřejmě se budu snažit si jídlo kupovat sám. Vejce, tvaroh, tmavé pečivo, ovesné vločky a kuřecí maso by mělo v různých úpravách stačit ne?

tak chapu ze pokud to vazne podobnym zpusobem, je to problem...

pokud to postavis na vejcich, tvarohu, trose masa, pak nevidim problem, jak jsem rekl, toho masa ani nemusi byt moc, nebo caste porce

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sassi klidně to neřešme, ale vyřiď svému Tatínkovi, že pokud nepřijímáš absolutně nic živočišného, tak si vytváříš omezený příjem Vápníku, Železa, Vitamínu D, Vitamínu B12. U vitamínu B12 se nic neděje, protože jeho rezervní kapacita činí 3-5 let, ale vstřebávání Vápníku a fosforu se negativně ovlivňuje nízkým příjmem Kalciferolu (Vitamínu D). Ty nějaký Vápník a Železo do sebe dostaneš přes luštěniny, sóju, ovesné vločky a listovou zeleninu, nicméně je Ti to k ničemu, protože bez dostatečného přísunu Vitamínu D se Ti Vápník a fosfor nevstřebají. Bez Vápníku a Železa Ti nejenom, že svaly neporostou, ale nemůžou Ti ani dostatečně regenerovat. S Kalciovým deficitem si zakládáš na potencionální osteopenii, která vede v pozdějším věku k osteoporóze. Vitamín D je bohužel obsažen pouze v živočišných potravinách, nebo ve slunečným záření, které je pro jeho příjem nedostačující, proto přes UV do sebe dostáváme pouze cholekalciferol (Vitamín D3) v nedostatečném množství.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Saasi napsal:
To Cizo: hloupá historka o tom, jak sem si domu přines maso 3x za měsíc od babči a ona mi řekla, že se toho masa snad přejim. Argumenty tady jdou stranou, protože ona nechápe jak někdo může jíst maso...opravdu bych to nerad rozváděl. Dneska sem dostal vejplatu z brigády, tak samozřejmě se budu snažit si jídlo kupovat sám. Vejce, tvaroh, tmavé pečivo, ovesné vločky a kuřecí maso by mělo v různých úpravách stačit ne?

tak chapu ze pokud to vazne podobnym zpusobem, je to problem...

pokud to postavis na vejcich, tvarohu, trose masa, pak nevidim problem, jak jsem rekl, toho masa ani nemusi byt moc, nebo caste porce

Cizo bez masa se plně obejde, a však si musí zvolit Lakto-ovo-vegetariánský typ vegetariánského stravování. Lakto-ovo-vegetariánský směr povoluje konzumaci mléčných produktů a vajec. Pokud tohle jeho Tatínek a Maminka pochopí, tak Sassimu nic chybět nebude. Lakto-ovo-vegetarianský směr je dokonce zdravý.
CIZO

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:

Cizo bez masa se plně obejde, a však si musí zvolit Lakto-ovo-vegetariánský typ vegetariánského stravování. Lakto-ovo-vegetariánský směr povoluje konzumaci mléčných produktů a vajec. Pokud tohle jeho Tatínek a Maminka pochopí, tak Sassimu nic chybět nebude. Lakto-ovo-vegetarianský směr je dokonce zdravý.

jasne, ja jsem to tak nejak predpokladal, ze s konzumaci mlecnych vyrobku nebude mit problem, z veganskeho zpusobu stravovani se mi krouti prsty na noze, predpokladam ze stejne tak, jako tobe

Derek Poundstone
bulldozer

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sparing je lakto-ovo a zvládá velice dobře.
Jeho spotřeba vajec je neskutečná.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
herza napsal:

jasne, ja jsem to tak nejak predpokladal, ze s konzumaci mlecnych vyrobku nebude mit problem, z veganskeho zpusobu stravovani se mi krouti prsty na noze, predpokladam ze stejne tak, jako tobe

Těch, co trpí laktózovou intolerancí a nesnášenlivostí mléčné bílkoviny není mnoho, takže jsi předpokládal správně. Nenarazil jsem na moc lidí, kteří si nemůžou dát ani jogurt. Jsem zastáncem plnohodnotné stravy. Takhle jsme se vyvinuli. Fruitariánství a Vegetariánství je primitivní výživový směr využívaný našimi předky "sběrači" a "primitivními zemědělci", kteří neměli jinou možnost, protože neuměli lovit a ani si opracovávat potravu. Doba pokročila o několik milionů let a my jsme se z lovců stali pokročilý zemědělci, kteří pěstují a chovají proto, aby mohli jíst všechno. Díky tomuto vývoji se věková hranice posunula o diametrální kousek dál. Snažit se náš vývoj potlačit Veganstvím považuji za totální demenci našeho vývojového stádia.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysvětluj to veganům, kteří nikdy ani nezašlápli pavouka:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rapyjer

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, mám tenhle kreatin: Aminostar Creatine Ethyl Ester 750 mg
Máte s ním někdo zkušenost? Kreatin chci zkusit poprvé, takže bych se chtěl zeptat i na ideální dávkování a jestli je CEE potřeba zapíjet také spolu se sacharidy. Zatím jsem měl v plánu brát 2 kps ráno, 2 kps před spáním v netréninkových dnech a 2 kps před, 2 kps po tréninku.
kremo

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stači vypít tak 3-4l vody denně při braní kreatinu?
wacly

PříspěvekZaslal: út září 22, 2009 8:42 pm    Předmět: Creatin Odpovědět s citátem

Koupil jsem si 100 tablet creatinu monohydrate od aminostaru v tabletach od kamarada a nějak nevěřím že není prošlý, neověřil jsem si totiž datum spotřeby. Chyba. Do jaké doby se musí tabletovaný creatin spotřebovat od otevření balení. A je hodně nebezpečné ho brát i kdyby nahodou byl prošly?
DMS

PříspěvekZaslal: út září 22, 2009 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamos taky bral prosly kreatin a bylo mu tezko

Naposledy upravil DMS dne pá červen 04, 2010 9:41 am, celkově upraveno 1 krát
wacly

PříspěvekZaslal: út září 22, 2009 8:47 pm    Předmět: :D Odpovědět s citátem

radši bych nějakou smysluplnou odpověd, ale díky za radu :D
zENTYE

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:28 am    Předmět: Crea Odpovědět s citátem

Čus chtěl bych začít s creatinem asi tím od weidera, ale bohužel mají tak nešťastně vyřešený balení, že 250g na 1 cyklus je asi málo takže bych zřejmě koupil 600g vydrží mi to když dám 6týdenní cyklus a po něm 2 měsíce pauzy na další cyklus?nezkazí se to?
Jakub.M

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2009 11:32 am    Předmět: Re: Crea Odpovědět s citátem

zENTYE napsal:
Čus chtěl bych začít s creatinem asi tím od weidera, ale bohužel mají tak nešťastně vyřešený balení, že 250g na 1 cyklus je asi málo takže bych zřejmě koupil 600g vydrží mi to když dám 6týdenní cyklus a po něm 2 měsíce pauzy na další cyklus?nezkazí se to?
Toho bych se vubec nebal, takovy veci se jentak nezkazej
Matrixi

PříspěvekZaslal: po září 28, 2009 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim jak by ste mi doporucili davkovat kreatin spolecne s L glutaminem (obojo v prasku) na mesic? je mi 18 vazim 75kg merim 173cm ... chystam se jet nakej tezkej trenink s samyma zakladnima cvikama v 6 seriich
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: