|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CIZO

|
Zaslal: po září 07, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | | To Cizo: hloupá historka o tom, jak sem si domu přines maso 3x za měsíc od babči a ona mi řekla, že se toho masa snad přejim. Argumenty tady jdou stranou, protože ona nechápe jak někdo může jíst maso...opravdu bych to nerad rozváděl. Dneska sem dostal vejplatu z brigády, tak samozřejmě se budu snažit si jídlo kupovat sám. Vejce, tvaroh, tmavé pečivo, ovesné vločky a kuřecí maso by mělo v různých úpravách stačit ne? |
tak chapu ze pokud to vazne podobnym zpusobem, je to problem...
pokud to postavis na vejcich, tvarohu, trose masa, pak nevidim problem, jak jsem rekl, toho masa ani nemusi byt moc, nebo caste porce _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 1:28 pm Předmět: |
|
|
Sassi klidně to neřešme, ale vyřiď svému Tatínkovi, že pokud nepřijímáš absolutně nic živočišného, tak si vytváříš omezený příjem Vápníku, Železa, Vitamínu D, Vitamínu B12. U vitamínu B12 se nic neděje, protože jeho rezervní kapacita činí 3-5 let, ale vstřebávání Vápníku a fosforu se negativně ovlivňuje nízkým příjmem Kalciferolu (Vitamínu D). Ty nějaký Vápník a Železo do sebe dostaneš přes luštěniny, sóju, ovesné vločky a listovou zeleninu, nicméně je Ti to k ničemu, protože bez dostatečného přísunu Vitamínu D se Ti Vápník a fosfor nevstřebají. Bez Vápníku a Železa Ti nejenom, že svaly neporostou, ale nemůžou Ti ani dostatečně regenerovat. S Kalciovým deficitem si zakládáš na potencionální osteopenii, která vede v pozdějším věku k osteoporóze. Vitamín D je bohužel obsažen pouze v živočišných potravinách, nebo ve slunečným záření, které je pro jeho příjem nedostačující, proto přes UV do sebe dostáváme pouze cholekalciferol (Vitamín D3) v nedostatečném množství.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Saasi napsal: | | To Cizo: hloupá historka o tom, jak sem si domu přines maso 3x za měsíc od babči a ona mi řekla, že se toho masa snad přejim. Argumenty tady jdou stranou, protože ona nechápe jak někdo může jíst maso...opravdu bych to nerad rozváděl. Dneska sem dostal vejplatu z brigády, tak samozřejmě se budu snažit si jídlo kupovat sám. Vejce, tvaroh, tmavé pečivo, ovesné vločky a kuřecí maso by mělo v různých úpravách stačit ne? |
tak chapu ze pokud to vazne podobnym zpusobem, je to problem...
pokud to postavis na vejcich, tvarohu, trose masa, pak nevidim problem, jak jsem rekl, toho masa ani nemusi byt moc, nebo caste porce |
Cizo bez masa se plně obejde, a však si musí zvolit Lakto-ovo-vegetariánský typ vegetariánského stravování. Lakto-ovo-vegetariánský směr povoluje konzumaci mléčných produktů a vajec. Pokud tohle jeho Tatínek a Maminka pochopí, tak Sassimu nic chybět nebude. Lakto-ovo-vegetarianský směr je dokonce zdravý.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po září 07, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: |
Cizo bez masa se plně obejde, a však si musí zvolit Lakto-ovo-vegetariánský typ vegetariánského stravování. Lakto-ovo-vegetariánský směr povoluje konzumaci mléčných produktů a vajec. Pokud tohle jeho Tatínek a Maminka pochopí, tak Sassimu nic chybět nebude. Lakto-ovo-vegetarianský směr je dokonce zdravý. |
jasne, ja jsem to tak nejak predpokladal, ze s konzumaci mlecnych vyrobku nebude mit problem, z veganskeho zpusobu stravovani se mi krouti prsty na noze, predpokladam ze stejne tak, jako tobe _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
bulldozer
|
Zaslal: po září 07, 2009 1:47 pm Předmět: |
|
|
sparing je lakto-ovo a zvládá velice dobře.
Jeho spotřeba vajec je neskutečná.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po září 07, 2009 1:56 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | herza napsal: |
Cizo bez masa se plně obejde, a však si musí zvolit Lakto-ovo-vegetariánský typ vegetariánského stravování. Lakto-ovo-vegetariánský směr povoluje konzumaci mléčných produktů a vajec. Pokud tohle jeho Tatínek a Maminka pochopí, tak Sassimu nic chybět nebude. Lakto-ovo-vegetarianský směr je dokonce zdravý. |
jasne, ja jsem to tak nejak predpokladal, ze s konzumaci mlecnych vyrobku nebude mit problem, z veganskeho zpusobu stravovani se mi krouti prsty na noze, predpokladam ze stejne tak, jako tobe |
Těch, co trpí laktózovou intolerancí a nesnášenlivostí mléčné bílkoviny není mnoho, takže jsi předpokládal správně. Nenarazil jsem na moc lidí, kteří si nemůžou dát ani jogurt. Jsem zastáncem plnohodnotné stravy. Takhle jsme se vyvinuli. Fruitariánství a Vegetariánství je primitivní výživový směr využívaný našimi předky "sběrači" a "primitivními zemědělci", kteří neměli jinou možnost, protože neuměli lovit a ani si opracovávat potravu. Doba pokročila o několik milionů let a my jsme se z lovců stali pokročilý zemědělci, kteří pěstují a chovají proto, aby mohli jíst všechno. Díky tomuto vývoji se věková hranice posunula o diametrální kousek dál. Snažit se náš vývoj potlačit Veganstvím považuji za totální demenci našeho vývojového stádia.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po září 07, 2009 2:26 pm Předmět: |
|
|
Vysvětluj to veganům, kteří nikdy ani nezašlápli pavouka:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: ne září 13, 2009 3:49 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mám tenhle kreatin: Aminostar Creatine Ethyl Ester 750 mg
Máte s ním někdo zkušenost? Kreatin chci zkusit poprvé, takže bych se chtěl zeptat i na ideální dávkování a jestli je CEE potřeba zapíjet také spolu se sacharidy. Zatím jsem měl v plánu brát 2 kps ráno, 2 kps před spáním v netréninkových dnech a 2 kps před, 2 kps po tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
kremo
|
Zaslal: ne září 13, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
stači vypít tak 3-4l vody denně při braní kreatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
wacly
|
Zaslal: út září 22, 2009 8:42 pm Předmět: Creatin |
|
|
Koupil jsem si 100 tablet creatinu monohydrate od aminostaru v tabletach od kamarada a nějak nevěřím že není prošlý, neověřil jsem si totiž datum spotřeby. Chyba. Do jaké doby se musí tabletovaný creatin spotřebovat od otevření balení. A je hodně nebezpečné ho brát i kdyby nahodou byl prošly?
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: út září 22, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
kamos taky bral prosly kreatin a bylo mu tezko
Naposledy upravil DMS dne pá červen 04, 2010 9:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
wacly
|
Zaslal: út září 22, 2009 8:47 pm Předmět: :D |
|
|
radši bych nějakou smysluplnou odpověd, ale díky za radu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
zENTYE
|
Zaslal: ne září 27, 2009 11:28 am Předmět: Crea |
|
|
Čus chtěl bych začít s creatinem asi tím od weidera, ale bohužel mají tak nešťastně vyřešený balení, že 250g na 1 cyklus je asi málo takže bych zřejmě koupil 600g vydrží mi to když dám 6týdenní cyklus a po něm 2 měsíce pauzy na další cyklus?nezkazí se to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.M

|
|
| nahoru |
|
 |
Matrixi

|
Zaslal: po září 28, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
zdravim jak by ste mi doporucili davkovat kreatin spolecne s L glutaminem (obojo v prasku) na mesic? je mi 18 vazim 75kg merim 173cm ... chystam se jet nakej tezkej trenink s samyma zakladnima cvikama v 6 seriich
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|