|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: so září 19, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
19.9.2009
BĚH : 27:39 - cca 4,7 km (dle mapy.cz; orientační bod - k Limově na poslední kopeček zpět)
- dost pumplý holeně  Ale v poho, takový večerní běh na pročištění hlavy v poklidném tempu...
6 * CEE (Axis Labs) _________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne po září 21, 2009 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: ne září 20, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
20.9.2009
Doplňky k tréninku B
Biceps - nadoraz
cca 6 sérek
Ramena
9 sérek
Od zítra škola, takže tréninky budou vzhledem k mýmu rozvrhu všelijaký... Musím to ještě nějak promyslet
Naposledy upravil BUFU dne po září 21, 2009 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 21, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
21.9.2009
Fullbody - B
5. cyklus
Tlaky s JC
4 * 4 * 40 kg
7 * 40 kg
- fucking PR !!!!
- nadhození s pomocí, ale pak vše sám, v poslední sérce sem tomu dal co proto a nestačil sem se divit.... Myslím, že byšlo aji těch 42 Kg
Mrtvý tahy
5 * 4 * 105 kg
Břicho
2 sérky
- neska poprvé ve škole a v podstatě od rána do večera. Dom sem přšel v 8 večer a rovnou do posilky... U Tlaků sem přihodil rovnou na 40kg (místo 38 kg) a šlo to skvěle, akorát bych si to pokaždý sám nenadhodil, ale to mrdat. Sem nadšenej, někdy v zimě sem je zkoušel a dal sem stěží 3 opáčka a klepaly se mi ručičky jak ratlíkovi...
U MT přihozených 5 kg. zbytek tréniku sem jel včera.
9 * CEE (Axis Labs) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 22, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
22.9.2009
VOLNO
5 * CEE (Axis Labs) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st září 23, 2009 5:50 pm Předmět: |
|
|
23.9.2009
Fullbody - C
5. cyklus
Bench
5 * 10 * 60 kg
Shyby se zátěží
4 * 4 * já + 15 kg
9 * já
Přítahy spodní kladky
5 * 10 * 60 kg
Legpress
3 * 10 * 200 kg
10 * 250 kg
5 * 300 kg
Zakopavání
12 * 7 cihliček
4 * 10 * 10 cihliček
Lýtka
5 sérek
- všude zase přidáno. Tentokrát bench jako první cvik a šlo to parádně, na to jak to při minulých trénincích šlo ztěžka. Shyby už sou moc, ani mě to s tou zátěží moc nebaví...
U legpressu mě trochu hecnul kámoš, tak sem tam napařil 3 metráky ke konci. Celkem spokojenost :)
Měl sem dávat ještě asi ramena, ale netřeba, navíc už sem byl celkem vycuclej...
7 * CEE (Axis Labs) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt září 24, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
24.9.2009
BĚH do kopce: 25:45 (orientační bod - na vrchol rozhledny a zpět)
čas na vrcholu : 14:23
- časy jsou včetně pauz atd...
- Tak to jako WTF, ten čas???? Mi přišlo že jsem běžel rychlejc, dokonce místo 3 pauz sem dal jen jednu (při cestě nahoru).
Nejspíš to bylo tou tmou -- to sem posral. Vyběhl sem ještě relativně za světla, i když v lese teda už moc vidět nebylo. Ale když sem běžel zpátky, tak už sem si musel jak kretén svítit mobilem na cestu  Párkrát sem se málem rozsekal o ty kořeny a šutry co sou v lese...  To je vlastně možná ta příčina, proč byl dnešní čas ještě o půl minuty horší než minule. Možná se na tom podepsal taky včerejší legpress s třema metrákama - nohy byly celkem citít při běhu : (
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so září 26, 2009 4:23 pm Předmět: |
|
|
25.9.2009
VOLNO
3 * CEE (Axis Labs) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so září 26, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
------------------------------------------------------------
Takže dneska měním trénink, respektive jen opáčka a série. Zbytek zůstává, páč mě to děsně baví...
Od zítřka končím zase na chvílu CEE a ke konci ho zase nahodím, tak za 2-3 týdny... Ted jsem ho bral 20 dnů a těžko říct jestli nějak pomohl. Přibral sem něco přes 2 kg (ale to taky může být tím, že jsem začal víc jest). Síla se taky zlepšila, ale to zase může být jen tréninkem. Regenerace normálka, možná lepší, těžko říct, jestli bez CEE bych byl ještě víc odpálenej.
Fullbody 2
Takže k tréninku: pojedu to stejný co doteď, ale většinou místo 5 sérek po 10ti opáčkách pojedu 5-9 sérek po 5ti opáčkách. Začnu na 9ti a pak to budu stahovat, zatímco zátěž budu zvyšovat... Obrázek bude asi lepší :
pozn. trénink B nechá otevřený, uvidím co tam budu ještě jezdit... _________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne so září 26, 2009 4:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so září 26, 2009 4:38 pm Předmět: |
|
|
26.9.2009
Fullbody 2 - A
1. cyklus
Kliky na bradlech
9 * 5 * já+30 kg
Dřepy
9 * 5 * 75 kg
Přítahy v předklonu
9 * 5 * 65 kg
Biceps - nadoraz
7 sérek
Ramena
3 sérky
Břicho
4 sérky
- Sice sem musel u přítahů přerušit trénink na 15 minut a dojet ho až doma (ne v posilce), ale super...
Zátěž u kliků na bradlech začíná solidně řezat do kyčlí
7 * CEE (Axis Labs) - poslední den s CEE _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: so září 26, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
To s těma bradlama znám dobře. Když jsem jezdil bradla s +40kg, musel jsem si brát 2 mikiny (i v létě), jinak jsem byla jak po pásovém oparu  . _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so září 26, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po září 28, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
27.9.2009
VOLNO
3 * 10 shybů jen tak for fun
28.9.2009
VOLNO
_________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 29, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
29.9.2009
Fullbody 2 - B
1. cyklus
Tlaky s JC
4 * 40 kg
4 * 4 * 42 kg
- big fucking PR !!!!
- nadhození s pomocí, ale pak vše sám. Technika ještě dobrá, ale na 44ky už si teda moc nevěřím...
Mrtvý tahy
5 * 4 * 110 kg
Výpony na lýtka
7 sérek
Ramena -rozpažky apod
7 sérek
- Tak sem dneska testnul ty 42jky a šlo to. 44 už bude nejspíš moc, minimálně by šla technika do háje. Takže od příště budu jezdit s 40tkama a zkusím se dostat na 3 * 8 opáček.
U MT taky přihozeno. A od příště budu asi jezdit 2 sérky s víc opáčkama a pak nějaký 2 sérky s vyšší váhou, uvidím ještě.
EDIT : váha z tak před 2 dnů 75kg po ránu _________________ Mám velký průhledný svaly !
Naposledy upravil BUFU dne út září 29, 2009 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st září 30, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
30.9.2009
VOLNO
Drago: díkec _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|