|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | Určeno pouze pro wehrmacht !! Ani zrníčko bolševikům!! |
Chces-li jako elitni tankista byti,musis Creapure piti |
Pití, co bolševika chytí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po září 28, 2009 10:28 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | Určeno pouze pro wehrmacht !! Ani zrníčko bolševikům!! |
Chces-li jako elitni tankista byti,musis Creapure piti |
Pití, co bolševika chytí |
je to sila tohle piti,bolsevika to hned chyti..neni zvykli tohle piti,on muze pouze kolaloku piti zelezna pest ho k zemi srazi,kdyz ho do sebe na ex vrazi
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po září 28, 2009 10:56 pm Předmět: |
|
|
kéž by se vám zauzlovali básnická střeva a múza vás kopla do koulí! :-) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po září 28, 2009 11:02 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | kéž by se vám zauzlovali básnická střeva a múza vás kopla do koulí! :-) |
a to ještě nedal pumping k dobru odu na tema Exrtifit
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út září 29, 2009 6:21 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | owar napsal: | | kéž by se vám zauzlovali básnická střeva a múza vás kopla do koulí! :-) |
a to ještě nedal pumping k dobru odu na tema Exrtifit |
Chces-li Mr.Olympia byti,musis zasadne jen Hydru od Extrifitu piti
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út září 29, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
Nazdar chlapi :) Dal som si objednat cez kamaratku kreatin od SmartLabs a chcem sa spytat, co by ste mi poradili, ako ho mam davkovat...
snad som neurobil zlu kupu, ale viaceri ste tu pisali, ze ten kreatin je kvalitny
a chcem sa este spytat, ako posilnit ucinky toho kreatinu? Treba k tomu davat maltodextrin? a v akych davkach? prosim vas velmi pekne, poradte mi...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út září 29, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | Nazdar chlapi :) Dal som si objednat cez kamaratku kreatin od SmartLabs a chcem sa spytat, co by ste mi poradili, ako ho mam davkovat...
snad som neurobil zlu kupu, ale viaceri ste tu pisali, ze ten kreatin je kvalitny
a chcem sa este spytat, ako posilnit ucinky toho kreatinu? Treba k tomu davat maltodextrin? a v akych davkach? prosim vas velmi pekne, poradte mi... |
Ber to takhle:
1.tyden- 20-30g denne, po 5g davkach..
2-5? tyden- 10 g denne
Jo davej to s maltou....
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | metlak napsal: | Nazdar chlapi :) Dal som si objednat cez kamaratku kreatin od SmartLabs a chcem sa spytat, co by ste mi poradili, ako ho mam davkovat...
a chcem sa este spytat, ako posilnit ucinky toho kreatinu? Treba k tomu davat maltodextrin? a v akych davkach? prosim vas velmi pekne, poradte mi... |
Ber to takhle:
2-5? tyden- 10 g denne
Jo davej to s maltou.... |
v treningove dni to mam davat pred treningom a po treningu, ze? a v netreningove dni?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út září 29, 2009 8:46 pm Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | | ShawnRay napsal: | | metlak napsal: | Nazdar chlapi :) Dal som si objednat cez kamaratku kreatin od SmartLabs a chcem sa spytat, co by ste mi poradili, ako ho mam davkovat...
Ber to takhle:
2-5? tyden- 10 g denne
v treningove dni to mam davat pred treningom a po treningu, ze? a v netreningove dni? |
jojo, v netreninkovy treba rano a vecer s jidlem....
jo pokud budes jet tech 20-30g tak davej aspon 5-6 litru vody denne
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: st září 30, 2009 7:34 am Předmět: |
|
|
este by ma zaujimalo, ako je to s pitim kavy pocas uzivania kreatinu. Vela ludi vravi, ze by sa nemala pit kava pocas kreatinovej kury. Vraj to potlaca kreatin. Ide o to, ci to naozaj az tak ovplyvni, ked si dam jedneho turka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: st září 30, 2009 7:51 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | metlak napsal: | | este by ma zaujimalo, ako je to s pitim kavy pocas uzivania kreatinu. Vela ludi vravi, ze by sa nemala pit kava pocas kreatinovej kury. Vraj to potlaca kreatin. Ide o to, ci to naozaj az tak ovplyvni, ked si dam jedneho turka... |
ide asi o to,ze kava posobi diureticky,ale pokial pijes dostatocne nie je sa coho bat (a kura sa hovori niecomu inemu ) |
ja viem, ale nevedel som, ako vyjadrit to obdobie pouzivania kreatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Epidem
|
Zaslal: st září 30, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
| metlak napsal: | | Petey napsal: | | metlak napsal: | | este by ma zaujimalo, ako je to s pitim kavy pocas uzivania kreatinu. Vela ludi vravi, ze by sa nemala pit kava pocas kreatinovej kury. Vraj to potlaca kreatin. Ide o to, ci to naozaj az tak ovplyvni, ked si dam jedneho turka... |
ide asi o to,ze kava posobi diureticky,ale pokial pijes dostatocne nie je sa coho bat (a kura sa hovori niecomu inemu ) |
ja viem, ale nevedel som, ako vyjadrit to obdobie pouzivania kreatinu |
A pokud pijes kafe celej zivot, tak to zadny velky diuretikum taky neni. _________________ Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st září 30, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | metlak napsal: | | ShawnRay napsal: | | metlak napsal: | Nazdar chlapi :) Dal som si objednat cez kamaratku kreatin od SmartLabs a chcem sa spytat, co by ste mi poradili, ako ho mam davkovat...
Ber to takhle:
2-5? tyden- 10 g denne
v treningove dni to mam davat pred treningom a po treningu, ze? a v netreningove dni? |
jo pokud budes jet tech 20-30g tak davej aspon 5-6 litru vody denne |
Vždycky když se někdo ptá jako metlak, tak mám pocit, že koupě kreatinu je v takovém případě předčasná (nic ve zlým metlaku, já jen, že se ptáš tak, jako bys byl začátečník, co prostě slyšel, že kreatin je bomba přípravek a to je tak vše).
Těch 5-6 litrů je možná zbytečně moc, zvlášť když doted nebyl zvyklej tak pít.
Ad kafe vs. kreatin. Ono to prý není tak jednoduchý, o ty diuretický účinky ani tak nejde. Nejlíp by to asi vysvětlil Freimen, já sem byl na chemii vždycky blbej
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 2:54 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | ShawnRay napsal: | | metlak napsal: | | ShawnRay napsal: | | metlak napsal: | Nazdar chlapi :) Dal som si objednat cez kamaratku kreatin od SmartLabs a chcem sa spytat, co by ste mi poradili, ako ho mam davkovat...
Ber to takhle:
2-5? tyden- 10 g denne
jo pokud budes jet tech 20-30g tak davej aspon 5-6 litru vody denne |
Vždycky když se někdo ptá jako metlak, tak mám pocit, že koupě kreatinu je v takovém případě předčasná (nic ve zlým metlaku, já jen, že se ptáš tak, jako bys byl začátečník, co prostě slyšel, že kreatin je bomba přípravek a to je tak vše).
Těch 5-6 litrů je možná zbytečně moc, zvlášť když doted nebyl zvyklej tak pít.
Ad kafe vs. kreatin. Ono to prý není tak jednoduchý, o ty diuretický účinky ani tak nejde. Nejlíp by to asi vysvětlil Freimen, já sem byl na chemii vždycky blbej |
ne ne, ja uz cvicim 3 roky a kreatin som bral uz viackrat... len som sa chcel poradit so skusenostami a ako dodat kreatinu co najvacsi ucinok... Teorii je mnoho, kolko ludi, tolko chuti...
ja osobne som napr vyskusal srackovy kreatin monohydrat od ATP a slapal mi ze dovi dopo, silu som mal ako maly bycek v ruji... a ked som si zacal kupovat drahy kreatin z USA, napr od firmy PVL alebo Axis Labs, vobec mi tie kreatiny nezaberali... akurat regeneracia bola super- nemal som ziadnu svalovicu, ale sila mi nesla nahor. Preto chcem teraz skusat tento kreatin monohydrat od SmartLabs, ci zabere. Ak nie, pojdem na osvedcenu metodu- kreatin monohydrat od ATP
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|