|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 6:19 am Předmět: |
|
|
Jsi evidentně větší, pokrok velmi znatelný _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Jsi evidentně větší, pokrok velmi znatelný |
Díky moc. Od tebe to sakra potěší
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | máš fakt dobrý nohy |
Mám koňský nohy. Vůbec by mi nevadilo kdyby se ten materiál přesunul někam jinam, ale díky:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 10:23 pm Předmět: |
|
|
30.9.2009 Treninkový den: 123
Volno
Pozn: 120 min MMA. Trenovaly se přechody z postoje na zem, hody, strhy, nějaký páky na ruce na zemy a na konec sparingy.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 11:45 am Předmět: |
|
|
Dost mi obličejem připomínáš tohodle týpka:
http://dvdshop.tiscali.cz/nahled/3128.jpg _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
E.R.N.A.N.D.E.S.I. vypadas gut kridla ma jenom holub a pri takove poze co tam delas vubec videt nejdou spis kdyz stojis volne a nebo delas B.A.Z.Z.Y postoj.. ted me napada proc nedelas shyby se zatezi kdyz jich udelas v serii 20 se sebou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Dost mi obličejem připomínáš tohodle týpka:
|
Už mi to pár lidí řeklo no .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | E.R.N.A.N.D.E.S.I. vypadas gut kridla ma jenom holub a pri takove poze co tam delas vubec videt nejdou spis kdyz stojis volne a nebo delas B.A.Z.Z.Y postoj.. ted me napada proc nedelas shyby se zatezi kdyz jich udelas v serii 20 se sebou? |
Díky Bazzy . Shyby se zátěží? No já nevim, ja normálně shyby moc nedělám. Tady sem chtěl akorát zkusit kolik jich dám podhmatem a pak už to bylo jenom dodělání
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
Jinak Ernandes ted mozna par dni nebude schopen psat, protoze jsem ho dnes ukecal k nekolika shazovackam, superserkam atd na biceps a jelikoz to opravdu odcvicil B.R.U.T.A.L.N.E  , tak pochybuji, ze bude minimalne 3 dny schopen tukat do klavesnice _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
to zvládne nohama, je to frajer _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so říjen 03, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | zdá se mi to,nebo všichni kolem Drapera nějak rostou Nnemá snad Draper něco nakažlivého? Ernandes jedeš jak mašina.. |
Díky Pavle . Za to muže Drapova Aura .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|