Tetovani a dalsi krasleni tela.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetovani a dalsi krasleni tela.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Libi se vam tetovani??
Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji.
48%
 48%  [ 118 ]
Libi ale nemam.
51%
 51%  [ 127 ]
Celkem hlasů : 245

Autor Zpráva
Stallone

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se chystám, jen co budou peníze z brigády.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stallone napsal:

Radši jdi na nějakej boj. sport jinak ti ten vyhazovač dá pěstí a ty strávíš zase půl života v kotrmelcích
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stallone

PříspěvekZaslal: pá říjen 02, 2009 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Stallone napsal:

Radši jdi na nějakej boj. sport jinak ti ten vyhazovač dá pěstí a ty strávíš zase půl života v kotrmelcích

Jojo pujdu, jen co nejak zvednu silu a fyzicku.
kwaker

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten krk
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to sou zebra , nebo ma na tech kozach pruhy? edit- zebra sou kravina , to ma nejake implantaty ne?
Tomas_P

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
supporter napsal:
LJ napsal:
citoval jednu kamarádku "já když vidím jak má někdo tetování, tak už o něj automaticky ztratím zájem, protože mi přijde, že už je jakoby poškozenej, že je to vadnej kus"

tvá kámoška je asi taky poškozená, vadnej kus
možná že je poškozená, ale její otec je akademickej malíř a tak asi trochu umění rozumí a sama je šefredaktorka jednoho časopisu, takže na tom asi taky nebude úplně špatně

řeknu ti jednoduchej příklad z praxe ... holka začala pracovat v bankovním prostředí, nosila hodně často šaty na bankety a jednání ... měla malinkatý tetování na rameni, nicméně se to nenosí a musela si to nechat odstranit, protože se na ni dívali lidi jako na někoho kdo není seriózní - a stálo jí to rok odstraňování a snad sto litrů, a to bylo snad 2x2cm ...

že tetování je něco, co slušní lidi nemají, to je prostě fakt, je sice hezký že ho nosí trendy ema a punkáči, popř. fetny a hustí rockeři, ale představa, že můj obchodní partner je potetovanej a deme třeba na golf a on má přes ruce nějakou zelenou sračku? to asi fakt nejde a můžu s klidem říct, že sem nikdy minimálně neviděl tetování třeba na nějakým top manažerovi ... nejblíž tomu je tak možná pan m4l, kterej ale boxuje, takže k tomu to tak nějak patří trošku víc než k jeho manažerský praxi

samozřejmě tobě při tvý práci a zájmech je jedno co si o tvým tetování kdo myslí a taky už seš dost starej na to, abys věděl, co si můžeš dovolit, ale dovedu si představit, že průměrnej puberťák ještě přesně neví, co se mu bude a nebude líbit za 10 let a takový tetování je docela dlouhodobá záležitost

Bankovní prostředí, to je opravdu megaslušná společnost. Když máš za vzor pokrytce v oblecích a ještě se s tím chlubíš, je to tvoje věc, ale kde jsi vzal patent na poučování?
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mr.cartoon

Bazzy

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepsi tater na svete
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sice oldschool nemusim, ale jak sou sjetý obě ruce...to je super, už aby to bylo
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas_P napsal:

Bankovní prostředí, to je opravdu megaslušná společnost. Když máš za vzor pokrytce v oblecích a ještě se s tím chlubíš, je to tvoje věc, ale kde jsi vzal patent na poučování?

Já narozdíl od tebe s LJem naprosto souhlasím a myslím, že to napsal rozumně. Jinak pokrytce najdeš v každý společnosti a nemyslim si, že v bance by to bylo o tolik horší jak na úřadě, ve školství nebo kdekoliv jinde.
Tomas_P

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2009 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Tomas_P napsal:

Já narozdíl od tebe s LJem naprosto souhlasím a myslím, že to napsal rozumně. Jinak pokrytce najdeš v každý společnosti a nemyslim si, že v bance by to bylo o tolik horší jak na úřadě, ve školství nebo kdekoliv jinde.

Pokryteckou společnost tu nastínil LJ ve svém příspěvku, na který jsem reagoval. Netvrdím, že všichni kdo pracují v bance jsou pokrytci. Ale narozdíl od LJ a tebe se neposadím na zadek z toho, že někdo dělá v bance a chodí v kvádru. Takže např. Marius Pudzianovský, nebo když jsme tady převážně mezi kulturisty tak Dorian Yates je podle tebe neslušný člověk, že? Radši se starej, abys byl slušný ty a nepaušalizuj.
honda20

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně woe ... kérka forever...
honza_rox

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Srovnavat megavelky monstra a bankovniho poradce je trosku mimo. Mit na tele viditelnou kerku je zavazek na cely zivot a samozrejme se tim nekterych zamestnani automaticky zreknes. Kdyz je rec o bankovnim sektoru, nebo ministerstva atd., tak tam jsou dana pravidla. To je jako kdyby ten bankovnni urednik sel pracovat v sustakovce...on ten clovek ma neco reprezentovat, ma vzbuzovat respekt a take by mel mit kupujici pocit, ze se jedna o solidniho cloveka. Tim nechci rict ze kerka automaticky znamena kokot, ale vzhledem k tomu, jak se na kerky media a vetsina lidi diva tak se s tim nesou i nejaka rizika. Taky v bankovnictvi ti nenechaj dlouhy, prebarveny vlasy atd.
aikonny

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodne mi je sympatictejsi, kdyz je nejaky urednik potetovany, nez obtloustly v upocene kosili...
Nekdo si barvi vlasy, jiny se tetuje... Bud to schova pod obleceni, bo ne. Tloustku prece lide take vystavuji. Je to proste na kazdem a jeho uvazeni, resp. zdravem rozumu

Naposledy upravil aikonny dne čt říjen 08, 2009 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
honda20

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2009 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj je to frndou ke zdi, většina lidí žije ještě ve ,, středověku ,, já kdybych moh, tak jsem ,,modrej,, od hlavy k patě....jinak před vánocema jdu na druhou kéru, takže později postnu......fuck moralisti.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: