|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stallone

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
Taky se chystám, jen co budou peníze z brigády. _________________ Všichni zaplatí za své zločiny ... Batman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Stallone napsal: | | Taky se chystám, jen co budou peníze z brigády. |
Radši jdi na nějakej boj. sport jinak ti ten vyhazovač dá pěstí a ty strávíš zase půl života v kotrmelcích _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stallone

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Stallone napsal: | | Taky se chystám, jen co budou peníze z brigády. |
Radši jdi na nějakej boj. sport jinak ti ten vyhazovač dá pěstí a ty strávíš zase půl života v kotrmelcích |
Jojo pujdu, jen co nejak zvednu silu a fyzicku. _________________ Všichni zaplatí za své zločiny ... Batman
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas_P
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | supporter napsal: | | LJ napsal: | | citoval jednu kamarádku "já když vidím jak má někdo tetování, tak už o něj automaticky ztratím zájem, protože mi přijde, že už je jakoby poškozenej, že je to vadnej kus" |
tvá kámoška je asi taky poškozená, vadnej kus | možná že je poškozená, ale její otec je akademickej malíř a tak asi trochu umění rozumí a sama je šefredaktorka jednoho časopisu, takže na tom asi taky nebude úplně špatně
řeknu ti jednoduchej příklad z praxe ... holka začala pracovat v bankovním prostředí, nosila hodně často šaty na bankety a jednání ... měla malinkatý tetování na rameni, nicméně se to nenosí a musela si to nechat odstranit, protože se na ni dívali lidi jako na někoho kdo není seriózní - a stálo jí to rok odstraňování a snad sto litrů, a to bylo snad 2x2cm ...
že tetování je něco, co slušní lidi nemají, to je prostě fakt, je sice hezký že ho nosí trendy ema a punkáči, popř. fetny a hustí rockeři, ale představa, že můj obchodní partner je potetovanej a deme třeba na golf a on má přes ruce nějakou zelenou sračku? to asi fakt nejde a můžu s klidem říct, že sem nikdy minimálně neviděl tetování třeba na nějakým top manažerovi ... nejblíž tomu je tak možná pan m4l, kterej ale boxuje, takže k tomu to tak nějak patří trošku víc než k jeho manažerský praxi
samozřejmě tobě při tvý práci a zájmech je jedno co si o tvým tetování kdo myslí a taky už seš dost starej na to, abys věděl, co si můžeš dovolit, ale dovedu si představit, že průměrnej puberťák ještě přesně neví, co se mu bude a nebude líbit za 10 let a takový tetování je docela dlouhodobá záležitost |
Bankovní prostředí, to je opravdu megaslušná společnost. Když máš za vzor pokrytce v oblecích a ještě se s tím chlubíš, je to tvoje věc, ale kde jsi vzal patent na poučování?
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas_P
|
Zaslal: st říjen 07, 2009 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Tomas_P napsal: |
Bankovní prostředí, to je opravdu megaslušná společnost. Když máš za vzor pokrytce v oblecích a ještě se s tím chlubíš, je to tvoje věc, ale kde jsi vzal patent na poučování? |
Já narozdíl od tebe s LJem naprosto souhlasím a myslím, že to napsal rozumně. Jinak pokrytce najdeš v každý společnosti a nemyslim si, že v bance by to bylo o tolik horší jak na úřadě, ve školství nebo kdekoliv jinde. |
Pokryteckou společnost tu nastínil LJ ve svém příspěvku, na který jsem reagoval. Netvrdím, že všichni kdo pracují v bance jsou pokrytci. Ale narozdíl od LJ a tebe se neposadím na zadek z toho, že někdo dělá v bance a chodí v kvádru. Takže např. Marius Pudzianovský, nebo když jsme tady převážně mezi kulturisty tak Dorian Yates je podle tebe neslušný člověk, že? Radši se starej, abys byl slušný ty a nepaušalizuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
jasně woe ... kérka forever... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
honza_rox

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
Srovnavat megavelky monstra a bankovniho poradce je trosku mimo. Mit na tele viditelnou kerku je zavazek na cely zivot a samozrejme se tim nekterych zamestnani automaticky zreknes. Kdyz je rec o bankovnim sektoru, nebo ministerstva atd., tak tam jsou dana pravidla. To je jako kdyby ten bankovnni urednik sel pracovat v sustakovce...on ten clovek ma neco reprezentovat, ma vzbuzovat respekt a take by mel mit kupujici pocit, ze se jedna o solidniho cloveka. Tim nechci rict ze kerka automaticky znamena kokot, ale vzhledem k tomu, jak se na kerky media a vetsina lidi diva tak se s tim nesou i nejaka rizika. Taky v bankovnictvi ti nenechaj dlouhy, prebarveny vlasy atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne mi je sympatictejsi, kdyz je nejaky urednik potetovany, nez obtloustly v upocene kosili...
Nekdo si barvi vlasy, jiny se tetuje... Bud to schova pod obleceni, bo ne. Tloustku prece lide take vystavuji. Je to proste na kazdem a jeho uvazeni, resp. zdravem rozumu _________________ Tady se*e pes...
Naposledy upravil aikonny dne čt říjen 08, 2009 7:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
jj je to frndou ke zdi, většina lidí žije ještě ve ,, středověku ,, já kdybych moh, tak jsem ,,modrej,, od hlavy k patě....jinak před vánocema jdu na druhou kéru, takže později postnu......fuck moralisti..... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|