premiestnenie a výraz nad hlavu s veľkou činkou 100kg.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne so říjen 03, 2009 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Technika hrozná, síla dobrá:-))))))
A co to je proboha za činku
sak normálna, co treba zlepšiť na technike?, rady uvítam.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Podívej se na nějaké skutečně korektní provedení přemístění na youtube....nebo klidně, ať to nemusíš moc hledat, u Kulicha v logu, a pak se koukni na to své video. Sice je to bráno ze zcela blbého úhlu, ale ta kulatá záda a to, že prakticky to jen vytáhneš a pod činku vůbec nejdeš, se mi asi jen nezdá.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
prvada, ja to beriem ako trening na log lift, ktorý by som chcel raz skusiť.
"Conor Bless"
To jo, ale na ty záda bacha, ať si něco neuděláš, a je škoda aspoň se nesnažit zapojit víc ty nohy....ta druhá fáze je oproti první o dost zdařilejší.
Opakuji, že tam síla je, o tom žádná, ale je škoda se nedotaženou technikou okrádat o kila.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
To jo, ale na ty záda bacha, ať si něco neuděláš, a je škoda aspoň se nesnažit zapojit víc ty nohy....ta druhá fáze je oproti první o dost zdařilejší.
Opakuji, že tam síla je, o tom žádná, ale je škoda se nedotaženou technikou okrádat o kila.
btw tie záda na začiatku boli prehnuté lebo som to šiel z hecu pripravu a postavenie bolo v prvom pokuse lepsie. ale chýbala dynamika. toto som šiel bum rýchlo a nech to tam je. bez srania.
"Conor Bless"
Zezačátku po osmi a asi od 40 jsem to jel po pěti. Zkusil jsem to podle rady toho rekordmana, co s nim na ronniem nedávno byl rozhovor a fakt to funguje
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru