|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
zENTYE
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 2:42 pm Předmět: davkovani |
|
|
Cus hele pojedu nasycovacku 4x denne 5g a potom 1x5g v netreninkovy den tu 1 davku mam davat rano na lacno? a v treninkovy po treninku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kadd

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
sice už jsem na tuhle otázku dostal odpověď tak jí položím sem jen tak ze zvědavosti
1) Má nějaký zvláštní význam přidávat ke kreatinu nějaký sacharid? ( stačí ano / ne , pokud by byl někdo při chuti klidně se rozepište ale hádat se není potřeba :) )
2) jaký sacharid preferujete či by se měl nejlépe přidávat k dávce kreatinu a proč ? (glukóza,maltodextrinu, obyčejný cukr nebo džus atd ) _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
1) Jo, sacharid zlepsuje vstrebavatelnost. este lepsie je sacharid + mineralka (nieco kvoli alkalyckemu prostrediu, neviem presne niekde som to cital)
2) Ja berem kreatin s glukozou (DM za 40kg 500g s vitaminmi) a po treningu si to miesam do potrenigoveho napoje (Protak+Glukoza+Malta) :-) _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
Já navážu....takže lepší glukoza než malta? A v jakém poměru dávkovat? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Já navážu....takže lepší glukoza než malta? A v jakém poměru dávkovat? |
nejlepsi maltodextrin protoze ti nejrychleji zvedne inzulin
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:20 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | ygg napsal: | | Já navážu....takže lepší glukoza než malta? A v jakém poměru dávkovat? |
nejlepsi maltodextrin protoze ti nejrychleji zvedne inzulin |
A k čemu mi to bude? Myslím i v jiných případech, než je kreatin se sachrem bezprostředně po trenálu. Pomůže mi to před tréninkem? Myslím ve srovnání s glukopurem? A při nasycovačce je to ve zbylých dávkách kreatinu přes den fuk, s čím to je? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
resite blbosti....kupte si dzus a je to
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | ShawnRay napsal: | | ygg napsal: | | Já navážu....takže lepší glukoza než malta? A v jakém poměru dávkovat? |
nejlepsi maltodextrin protoze ti nejrychleji zvedne inzulin |
A k čemu mi to bude? Myslím i v jiných případech, než je kreatin se sachrem bezprostředně po trenálu. Pomůže mi to před tréninkem? Myslím ve srovnání s glukopurem? A při nasycovačce je to ve zbylých dávkách kreatinu přes den fuk, s čím to je? |
ja myslim ze ve srovnani s glukopurem tak az takovej rozdil neni, pokud mas doma glukopur davej ho, pokud mas doma maltu i glukopur davej maltu..
jinak k tem sachrum znam lidi co to berou bez sacharidu jen zapiji s vodou a taky ti udelaji vysledky, prece jenom mas nejakej inzulin v krvi,
ale pokud te to bavi zeres to , tak davej k tomu sacharid
|
|
| nahoru |
|
 |
Matrixi

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: |
ja myslim ze ve srovnani s glukopurem tak az takovej rozdil neni, pokud mas doma glukopur davej ho, pokud mas doma maltu i glukopur davej maltu..
jinak k tem sachrum znam lidi co to berou bez sacharidu jen zapiji s vodou a taky ti udelaji vysledky, prece jenom mas nejakej inzulin v krvi,
ale pokud te to bavi zeres to , tak davej k tomu sacharid |
Tak já se ptal čistě ze zvědavosti, protože já, kamarádkou řádně poučen , ho míchal v džusu, akorát když mi už lezl krkem, tak ve vodě s glukopurem, a pohoda. A jak na to koukám, tak jsem nic nezkazil, protože je to fuk. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
ahoj, měl bych dotaz ohledně kreatinu. Kombinace s proteinem (WPC 80 nebo matrix). Ale nevím jestli creatin monohydrát-zdá se levný, nebo CEEM (CCE malate). A doporučeno je míchat se sacharidy jako je glukopur, to platí i u tablet, to jest tablety zapít vodou s glukopurem? A jestli nebude lepší ty prachy vrazit do proteinu...věk 17. S matrixem byla výborná zkušenost, strie lezly samy _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
GameR
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
chci se zeptat jeslti se da kombinovat když beru kreatin monohydrat s gainerem že bych k tomu přidal nitrix??
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
| GameR napsal: | chci se zeptat jeslti se da kombinovat když beru kreatin monohydrat s gainerem že bych k tomu přidal nitrix?? |
jo
|
|
| nahoru |
|
 |
GameR
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|