|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JPS
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | JPS napsal: | Ted mne napadlo co tak mu prodat placebo |
Ty vole ... to vubec neni spatnej napad ... |
Ideal by byla B12 se zamenenou etiketou
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: po říjen 05, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Bouchalec napsal: | | Rusové, kteří chodí do našeho gymu, mají velký vršky a nohy jako špejle. Poradit si nenechají ani od toho největšího bejka. Jsou to pacienti. A ještě chodí prazvláštně oblíkaní. |
to by mě opravdu štvalo, že má někdo malý nohy.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Žena za volantem - auto bez řidiče. |
To řiká dost buzerantů....
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po říjen 05, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | JPS napsal: | Ted mne napadlo co tak mu prodat placebo |
Ty vole ... to vubec neni spatnej napad ... |
Pořiď mu sacharidák a řekni, že to je protein s oceněním nejlepší chuti v USA.... přesyp to nejlíp do pixly od proteinu a je to.... bude mít dobrej pocit, ptz třeba poroste .-) kestli chce něco "drsnějšího" dej mu pres držku, at ho to přejde
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 12:04 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | malá černá bestie napsal: | | ygg napsal: | | malá černá bestie napsal: | zavinila sem řetězovku v mikrospánku |
A jsi aspoň celá? |
kromě kotníku a obou zápěstí skroro jo |
Naražený, nebo něco horšího? A auto je zralé na přetavbu v Mittalu:-)))), nebo z něj něco zbylo?
K ženskej řidičkám.....já měl tu kliku, že jsem potkal docela dost těch, se kterýma jezdit byla vyloženě radost. Jediné, co jsem léty vypozoroval, že často jsou trochu moc easy na semaforech při rozjíždění, za což jim soustavně nadávám:-)))) |
mno momentálně to je tak ,že pajdám jak "žofre depejrak",
a auto je ve stavu na sr..ku _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 12:39 am Předmět: |
|
|
do vrtule me dostava nova kucharka naproti v hospode ktera dela tataraka z lososa v mixeru..........kdyby to bych chlap ta jí dam "dělo". _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 4:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: út říjen 06, 2009 6:28 am Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Žena za volantem - auto bez řidiče. |
Takovou blbost muze rict proste jen debil, znam spoustu ridicek, ktery jsou nekolik let bez nehody, holky, ktery jezdi i s kamionem s dodavkou, napr. moje segra ridi uz nekolik let kamion s cumakem s navesem i s privesem a nikdy nebourala, ono je to i o cloveku a mikrospanek muze mit kazdy..
Priste bych si byt tebou podobny pubertalni kecy fakt odpustila..
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 7:18 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Sere me, ze k nam do fitka chodi 16ti letej borec, kterej necvici ani rok a uz tam chce rvat sypku ...
Nekolikrat sem ho od toho odrazoval, nekolikrat sem mu vykladal pribehy, jak muze klidne skoncit ... ne, ne a jeste jednou ne ... proste svaly, svalyyy a svalyyyy ...
Kamos mi pise, abych mu sehnal neco kvalitniho, ze on to tam stejne posle..tak aby tam poslal dobry zbozi a nejakej "dealer" ho nevodrbal ...
Pica je tohle mozny?
Mam chut rozmlatit drzku oboum ... |
Vem pikslu vod metanu, nasyp mu tam kapsle s kreatinem. Budes chranit jeho zdravi, von natece a bude si myslet jak mu to slape. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 06, 2009 7:29 am Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Black Dragon napsal: | Sere me, ze k nam do fitka chodi 16ti letej borec, kterej necvici ani rok a uz tam chce rvat sypku ...
Nekolikrat sem ho od toho odrazoval, nekolikrat sem mu vykladal pribehy, jak muze klidne skoncit ... ne, ne a jeste jednou ne ... proste svaly, svalyyy a svalyyyy ...
Kamos mi pise, abych mu sehnal neco kvalitniho, ze on to tam stejne posle..tak aby tam poslal dobry zbozi a nejakej "dealer" ho nevodrbal ...
Pica je tohle mozny?
Mam chut rozmlatit drzku oboum ... |
Vem pikslu vod metanu, nasyp mu tam kapsle s kreatinem. Budes chranit jeho zdravi, von natece a bude si myslet jak mu to slape. |
a cim vyssi nastavi cenu, tim verohodneji to bude pusobit, takze bude mit i neco na prilepsenou _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: út říjen 06, 2009 7:32 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|