Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JPS

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak v tom pripade je borec debil a dobre mu tak.Ted mne napadlo co tak mu prodat placebo

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:
Ted mne napadlo co tak mu prodat placebo

Ty vole ... to vubec neni spatnej napad ...
JPS

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
JPS napsal:

Ideal by byla B12 se zamenenou etiketou

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Bouchalec

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

......

Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bouchalec napsal:
Rusové, kteří chodí do našeho gymu, mají velký vršky a nohy jako špejle. Poradit si nenechají ani od toho největšího bejka. Jsou to pacienti. A ještě chodí prazvláštně oblíkaní.

to by mě opravdu štvalo, že má někdo malý nohy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
_Lundgren

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:
Žena za volantem - auto bez řidiče.

To řiká dost buzerantů....
Grimley

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
JPS napsal:

Pořiď mu sacharidák a řekni, že to je protein s oceněním nejlepší chuti v USA.... přesyp to nejlíp do pixly od proteinu a je to.... bude mít dobrej pocit, ptz třeba poroste .-) kestli chce něco "drsnějšího" dej mu pres držku, at ho to přejde
malá černá bestie

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
malá černá bestie napsal:
ygg napsal:
zavinila sem řetězovku v mikrospánku

A jsi aspoň celá?

kromě kotníku a obou zápěstí skroro jo

Naražený, nebo něco horšího? A auto je zralé na přetavbu v Mittalu:-)))), nebo z něj něco zbylo?

K ženskej řidičkám.....já měl tu kliku, že jsem potkal docela dost těch, se kterýma jezdit byla vyloženě radost. Jediné, co jsem léty vypozoroval, že často jsou trochu moc easy na semaforech při rozjíždění, za což jim soustavně nadávám:-))))

mno momentálně to je tak ,že pajdám jak "žofre depejrak",
a auto je ve stavu na sr..ku
malá černá bestie

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Frozz. napsal:
Mattoni napsal:
heh nemáš vůbec pravdu, podívej se na jakkékoliv statistiky a zjištíš, že ženy jezdí procentuelně bezpečněji než muži, i když se může zdát že řídit neumí, opak je pravdou

Statistika se da snadno ovlivnit... procentualne chlapi bouraji vic, protoze je vic chlapu ridicu a celkove najezdi mnohem vic kilometru nez baby...

tysonek: hlavne ze si v pohode

díky, kolega dopravák byl fakt moc milej dělal , že nevidí že nemám zelenou kartu u sebe
Psycho

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

do vrtule me dostava nova kucharka naproti v hospode ktera dela tataraka z lososa v mixeru..........kdyby to bych chlap ta jí dam "dělo".
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 4:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky, kolega dopravák byl fakt moc milej dělal , že nevidí že nemám zelenou kartu u sebe

Kamoska kdyz rozsrackovala auto na dalnici asi ve 160, tak ji tam taky rikal ... a slecna jela maximalne 130, ze?

btw. Dalsi rok zivota v prdeli ...
ZanyK

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:

Takovou blbost muze rict proste jen debil, znam spoustu ridicek, ktery jsou nekolik let bez nehody, holky, ktery jezdi i s kamionem s dodavkou, napr. moje segra ridi uz nekolik let kamion s cumakem s navesem i s privesem a nikdy nebourala, ono je to i o cloveku a mikrospanek muze mit kazdy..
Priste bych si byt tebou podobny pubertalni kecy fakt odpustila..
Daniel-James

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Sere me, ze k nam do fitka chodi 16ti letej borec, kterej necvici ani rok a uz tam chce rvat sypku ...
Nekolikrat sem ho od toho odrazoval, nekolikrat sem mu vykladal pribehy, jak muze klidne skoncit ... ne, ne a jeste jednou ne ... proste svaly, svalyyy a svalyyyy ...
Kamos mi pise, abych mu sehnal neco kvalitniho, ze on to tam stejne posle..tak aby tam poslal dobry zbozi a nejakej "dealer" ho nevodrbal ...
Pica je tohle mozny?
Mam chut rozmlatit drzku oboum ...

Vem pikslu vod metanu, nasyp mu tam kapsle s kreatinem. Budes chranit jeho zdravi, von natece a bude si myslet jak mu to slape.
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
Black Dragon napsal:
Sere me, ze k nam do fitka chodi 16ti letej borec, kterej necvici ani rok a uz tam chce rvat sypku ...
Nekolikrat sem ho od toho odrazoval, nekolikrat sem mu vykladal pribehy, jak muze klidne skoncit ... ne, ne a jeste jednou ne ... proste svaly, svalyyy a svalyyyy ...
Kamos mi pise, abych mu sehnal neco kvalitniho, ze on to tam stejne posle..tak aby tam poslal dobry zbozi a nejakej "dealer" ho nevodrbal ...
Pica je tohle mozny?
Mam chut rozmlatit drzku oboum ...

Vem pikslu vod metanu, nasyp mu tam kapsle s kreatinem. Budes chranit jeho zdravi, von natece a bude si myslet jak mu to slape.

a cim vyssi nastavi cenu, tim verohodneji to bude pusobit, takze bude mit i neco na prilepsenou

Derek Poundstone
Bouchalec

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

......

Naposledy upravil Bouchalec dne po červenec 08, 2013 10:46 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: