muze jeste nekdo napsat nakej liebesbrief tomu uberchujovi?
08. 10. 2009, 22:09 | od: mysH | komu: glock878
muzes nam vsem udelat laskavost a prestat si uploadovat ty tvoje zkurveny galerie? uz z toho mam prujem ..
obcas koukni na forum, jses tam akorat vsem pro srandu. Cenu nejvetsi kokota jsi uz vyhral, tak si dej poves diplom na wc a uz to hlavne neuploaduj.
diky ..
Náhodou je dobře, že tohle dělá...protože ten mechanismus je podle mě pitomý...na MW by se měla zobrazovat vždy pouze jedna galerie od jednoho čtenáře. Nevím co přesně Ronnie zamýšlel, když podobu MW vytvářel, ale pochybuji, že jeho cílem bylo, aby tam nějaký blb mohl v takové míře exhibovat.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Náhodou je dobře, že tohle dělá...protože ten mechanismus je podle mě pitomý...na MW by se měla zobrazovat vždy pouze jedna galerie od jednoho čtenáře. Nevím co přesně Ronnie zamýšlel, když podobu MW vytvářel, ale pochybuji, že jeho cílem bylo, aby tam nějaký blb mohl v takové míře exhibovat.
co je to MW?:-)
jinak mě je to v podstatě jedno, já ty galerie vůbec nesleduju, je fakt, že toho zakuklence jsem si všiml,ale je mi to totálně u ... jestli ho to baví? jak píše moog
tohle sem driv sledoval , ale dneska mam fandit komu? Kdyz tam hrajou kreteni jako Kovac (tet uz nastesti ne) kterej nic neumi a jen obechcava rohy hospod , ale to neni jenom on vetsina tech co konecne vyleteli jen delali ostudu CR , jejich klasika zahrat uplny hovno a pak se jit ozrat s devkama do nemoty
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru