|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Michoo
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. | A jak jsi prišel na to, že je zrovna po kreatinu víc agresivní? |
roid rage z kreatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. | A jak jsi prišel na to, že je zrovna po kreatinu víc agresivní? |
Cekal jsem ze si ze me budete delat prdel ale ja to myslim vazne. Toho kluka znam dlouho a on to o sobe taky vi ze kdyz bere kreac tak mu proste staci fakt malo aby se rozcilil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. | A jak jsi prišel na to, že je zrovna po kreatinu víc agresivní? |
Cekal jsem ze si ze me budete delat prdel ale ja to myslim vazne. Toho kluka znam dlouho a on to o sobe taky vi ze kdyz bere kreac tak mu proste staci fakt malo aby se rozcilil. |
placebo
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Asi tak... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Amerigo

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 9:25 am Předmět: |
|
|
Možem to užívať takto?:) je to tak najlešie?:)
Týden 1: 0.35 g/kg*
Týden 2-5: 0.15 g/kg
Týden 6: volno
Týden 7: 0.35 g/kg
Týden 8: 0.15 g/kg
Týden 9-12: volno
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
Cože? Takže když budeš jíst denně kilo hovězího, stane se z tebe zuřivej bejk? Bullshit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 10:11 am Předmět: |
|
|
prepiste dejiny bodybuildingu a suplementace s nim spojene
| citace: | | Agresivita je jakoby takový vedlejší účinek kreatinu, ale když jsem ho já osobně zkoušel jeden měsíc, tak jsem agresivitu nepocítil. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. |
tak si musíš vybrat,buď je kamarád depresivní nebo agresivní,mezi tímhle určitě není rovnítko.
Sice už je to dlouho,co jsem četl nějaké studie,ale mám pocit,že se kreatin dokonce testoval u depresivních pacietů a bylo u nich patrné zlepšení,takže to,že by creatin mohl deprese způsobovat se mi zdá podivné,ale jestli někdo má studii,sem s tím _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
Ty Honzo... zda se mi to nebo ti to cviceni moc leze na mozek v posledni dobe? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so říjen 10, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
broken: Blbe jsem to napsal. Muj dotaz byl myslenej jestli kreatin muze zpusobovat deprese a agresivitu.
Odkaz jsem hazel vyse.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|