|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
spt
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
| Amerigo napsal: | Možem to užívať takto?:) je to tak najlešie?:)
Týden 1: 0.35 g/kg*
Týden 2-5: 0.15 g/kg
Týden 6: volno
Týden 7: 0.35 g/kg
Týden 8: 0.15 g/kg
Týden 9-12: volno |
monohydrat daj nasycovacku a potom udrziavacku.. ja osobne nasycovacku nedavam drbem tam kolko toho mam a ked uz tak vycuram :p
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DymatizeBoy

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 11:13 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Ty Honzo... zda se mi to nebo ti to cviceni moc leze na mozek v posledni dobe? |
Nevím jestli to bylo na mě, ale když to píšeš, tak to tak asi bude. Ale každý snad ví, že v přehnaném množství mírnou agresivitu způsobuje. Nemyslím tím takovou, jako některá as. Asi jsem to špatně napsal. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 11:21 am Předmět: |
|
|
mirnou agresivitu zpusobuje i cteni takovyhle kravin
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | mirnou agresivitu zpusobuje i cteni takovyhle kravin |
Dobře pane chytrý, už zde nebudu psát _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 11:52 am Předmět: |
|
|
Nejde o to, že je někdo chytrý nebo hloupý, ale drtivá většina lidí tady má s kreatinem zkušenosti a nikdo nich se zatím nezmínil, že způsobuje agresivitu, až na tebe. Takže neuraž se, exot jsi ty. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. |
neco na tom bude, protoze ja su po kreatinu vic nervozni, jak kdyby stres nebo neco podobneho, to same se me stalo kdyz sem bral doplnek speed 8.... daval sem to kdyz sem se ucil na maturitu ale protoze sem byl strasne nervni a vystresovany tak sem to musel prestat brat
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. |
neco na tom bude, protoze ja su po kreatinu vic nervozni, jak kdyby stres nebo neco podobneho, to same se me stalo kdyz sem bral doplnek speed 8.... daval sem to kdyz sem se ucil na maturitu ale protoze sem byl strasne nervni a vystresovany tak sem to musel prestat brat |
uz nefetuj a bude ti lepe
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. |
neco na tom bude, protoze ja su po kreatinu vic nervozni, jak kdyby stres nebo neco podobneho, to same se me stalo kdyz sem bral doplnek speed 8.... daval sem to kdyz sem se ucil na maturitu ale protoze sem byl strasne nervni a vystresovany tak sem to musel prestat brat |
uz nefetuj a bude ti lepe |
haha, to bylo v dobe kdy sem nefetoval s tim speed8 a ten kreatin to bylo mesic zpatky
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. |
presne tak to je placebo jak prase
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. |
haha, to bylo v dobe kdy sem nefetoval s tim speed8 a ten kreatin to bylo mesic zpatky |
No no..ja nevim,ze fetujes...jednou si tu psal,ze si vydrzel snad 3 dny bez spanku..tak me to napadlo Jinak to zrejme budes mit z neceho jineho nez z kreatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
placebo? shawne ses vedle jak ta jedle :-) kazda stimulacni latka muze vyvolat neklid, uzkosti a i deprese, kup si cistej praskovej kofein a dej si gram do piti a pak napis, jak ses po tom placebu citil :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | placebo? shawne ses vedle jak ta jedle :-) kazda stimulacni latka muze vyvolat neklid, uzkosti a i deprese, kup si cistej praskovej kofein a dej si gram do piti a pak napis, jak ses po tom placebu citil :o) |
kofein je ale uplne neco jinyho, ja sem teda nezazil a neznam lidi ani sem to necetl v zadne literature ze by kreatin zvysoval agresivitu...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Michoo napsal: | | Na netu, bohuzel nevim kde jsem se docetl, ze kreatin muze vyvolat deprese, docela by me zajimalo co je na tom pravdy. Je fakt ze kamarad je po kreaci vic agresivni. |
haha, to bylo v dobe kdy sem nefetoval s tim speed8 a ten kreatin to bylo mesic zpatky |
No no..ja nevim,ze fetujes...jednou si tu psal,ze si vydrzel snad 3 dny bez spanku..tak me to napadlo Jinak to zrejme budes mit z neceho jineho nez z kreatinu |
jj fetoval sem skoro 5let, ale to uz sem psal a nebyli to 3 dny ale 5 dnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | broken: Blbe jsem to napsal. Muj dotaz byl myslenej jestli kreatin muze zpusobovat deprese a agresivitu.
Odkaz jsem hazel vyse. |
chvilku jsem brouzdal po netu a narazil jsem jenom na studie,kde bylo uváděno,že zvýšená agresivita se vyskytuje u psychiatrických pacientů a že tam může být spojitost se zvýšenou kreatin kinázou v plasmě,ale spojitost suplementace kreatinem a agresivitou nikde není,kromě článků na některých forech o posilování,ale tohle se nedá brát jako relevantní zdroj,stějně tak jako ten tvůj odkaz na ikulturistiku.
tady je něco o pozitivním vlivu na deprese http://ajp.psychiatryonline.org/cgi/content/full/163/10/1840-b
dokonce se používá i u huntingtonovy choroby,parkinsona,a má taky málý efekt na srdeční selhání
http://pharmrev.aspetjournals.org/cgi/content/abstract/53/2/161 _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|