|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | Podle me je dobre že vyjadrují nesouhlas s evropskou unií a že nechcou nechávat vydelávat vyspelejsí evropský státy na úkor našeho zemědělství |
Podle mě je spíš sere že ceny mlíka jsou nižší než náklady na jeho výrobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Vokr

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Vokr napsal: | | Podle me je dobre že vyjadrují nesouhlas s evropskou unií a že nechcou nechávat vydelávat vyspelejsí evropský státy na úkor našeho zemědělství |
Podle mě je spíš sere že ceny mlíka jsou nižší než náklady na jeho výrobu. | uz sem rekl ze sem se prerekl
ake zajimalo by me jak k necemu takovýmu muze dojit
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | tak my teda vysvetli proč kdyz je mlíka nadbytek tak by to nedokazaly prodat a prirozene by jim zbylo, tak na co takovy kvoty ( nevim co to presne je ) |
Jednak nedokázali a ne nedokázaly, a za druhé to nějak teď nechápu já
Takže pomalu a znova .... mléka je NADBYTEK, tudíž se špatně prodává, cena a klesá a tak dále. Tomu mají zabránit kvóty....té nadprodukci, aby jej právě nebylo moc.
Kdyby jen byl NEDOSTATEK, tak zemědělci samozřejmě neblbnou
někde na poli s cisternou, ale prostě zdraží a jsou vysmátí, a žádné kvóty regulující nadprodukci nejsou potřeba.
Jo aha .... teď jsem si všimnul .... kvóta je maximální množství, které může ten či onen výrobce vyrobit (vyprodukovat). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | tak my teda vysvetli proč kdyz je mlíka nadbytek tak by to nedokazaly prodat a prirozene by jim zbylo, tak na co takovy kvoty ( nevim co to presne je ) |
Jednak nedokázali a ne nedokázaly, a za druhé to nějak teď nechápu já
Takže pomalu a znova .... mléka je NADBYTEK, tudíž se špatně prodává, cena a klesá a tak dále. Tomu mají zabránit kvóty....té nadprodukci, aby jej právě nebylo moc.
Kdyby jen byl NEDOSTATEK, tak zemědělci samozřejmě neblbnou
někde na poli s cisternou, ale prostě zdraží a jsou vysmátí, a žádné kvóty regulující nadprodukci nejsou potřeba.
Jo aha .... teď jsem si všimnul .... kvóta je maximální množství, které může ten či onen výrobce vyrobit (vyprodukovat). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
ygg: koukam, ze uz tu spamujes dvojnásobně
_________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 5:43 pm Předmět: |
|
|
zkus si dat do avataru nádhernou blonďatou ženskou..ja slyšela, ze to pomáhat
_________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 5:50 pm Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | Pokavaď vám nebýt pomoct antibiotika, my vás nechat zde v nemocnice |
multiculti zdravotnictví
|
|
| nahoru |
|
 |
fifinka.el
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 7:51 pm Předmět: změna času |
|
|
| Marky V. napsal: | Leze mi nervy změna času. Osobně mi to vůbec nevadí, ale naše malá Zuzanka byla zvyklá vstávat mezi sedmou a půl osmou a teď operuje po bytě v šest hodin. Takže teď vstávám pořád jak na vojně |
Také se nějak nemůžu já i mé děti s touto změnou srovnat, vcelku zavidim, že vstáváš kolem šesté až teď . Já mám budíček typu "mami pojď si hrát" už 7roků . Nejhorší je, že přes týden, kdy potřebuji dostat děti z postele v 6h.tak dělaj jak jsou ještě šíleně unavené a když je víkend,tak před 6h. už mi lezou do postele, což by nebylo špatné ,ale pořád sebou šíleně vrtí, že rozhodně už spánek nepřipadá v úvahu. Změna času je debilnost..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
A me ten cas sere cas celkove, protoze strasne rychle leti  Blizi se zkouskove a ja si musim dodelat predchozi semestr, do cehoz se mne vubec nechce a taky si musim dat do poradku tu nohu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po listopad 02, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | A me ten cas sere cas celkove, protoze strasne rychle leti Blizi se zkouskove a ja si musim dodelat predchozi semestr, do cehoz se mne vubec nechce a taky si musim dat do poradku tu nohu | a jak ju chces dat do poradku? Nejlepsi reseni by bylo dat takovou regeneracni kuru s GH , ale nejakych 50 000 to neni zrovna malo
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
nepekne jsem se spalil a stacilo k tomu par hodin jarniho slunce: ( _________________ Ženě řekl: „Velice rozmnožím tvé trápení i bolesti těhotenství, syny budeš rodit v utrpení, budeš dychtit po svém muži, ale on nad tebou bude vládnout.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt listopad 05, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
Musím pověsit prádlo... jak já tuhle činnost nesnáším... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|