Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Podle me je dobre že vyjadrují nesouhlas s evropskou unií a že nechcou nechávat vydelávat vyspelejsí evropský státy na úkor našeho zemědělství

Podle mě je spíš sere že ceny mlíka jsou nižší než náklady na jeho výrobu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vokr

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Vokr napsal:
Podle me je dobre že vyjadrují nesouhlas s evropskou unií a že nechcou nechávat vydelávat vyspelejsí evropský státy na úkor našeho zemědělství

Podle mě je spíš sere že ceny mlíka jsou nižší než náklady na jeho výrobu.
uz sem rekl ze sem se prerekl
ake zajimalo by me jak k necemu takovýmu muze dojit
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
tak my teda vysvetli proč kdyz je mlíka nadbytek tak by to nedokazaly prodat a prirozene by jim zbylo, tak na co takovy kvoty ( nevim co to presne je )

Jednak nedokázali a ne nedokázaly, a za druhé to nějak teď nechápu já

Takže pomalu a znova .... mléka je NADBYTEK, tudíž se špatně prodává, cena a klesá a tak dále. Tomu mají zabránit kvóty....té nadprodukci, aby jej právě nebylo moc.

Kdyby jen byl NEDOSTATEK, tak zemědělci samozřejmě neblbnou
někde na poli s cisternou, ale prostě zdraží a jsou vysmátí, a žádné kvóty regulující nadprodukci nejsou potřeba.

Jo aha .... teď jsem si všimnul .... kvóta je maximální množství, které může ten či onen výrobce vyrobit (vyprodukovat).
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 29, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
tak my teda vysvetli proč kdyz je mlíka nadbytek tak by to nedokazaly prodat a prirozene by jim zbylo, tak na co takovy kvoty ( nevim co to presne je )

Jednak nedokázali a ne nedokázaly, a za druhé to nějak teď nechápu já

Takže pomalu a znova .... mléka je NADBYTEK, tudíž se špatně prodává, cena a klesá a tak dále. Tomu mají zabránit kvóty....té nadprodukci, aby jej právě nebylo moc.

Kdyby jen byl NEDOSTATEK, tak zemědělci samozřejmě neblbnou
někde na poli s cisternou, ale prostě zdraží a jsou vysmátí, a žádné kvóty regulující nadprodukci nejsou potřeba.

Jo aha .... teď jsem si všimnul .... kvóta je maximální množství, které může ten či onen výrobce vyrobit (vyprodukovat).
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: koukam, ze uz tu spamujes dvojnásobně
mathas

PříspěvekZaslal: pá říjen 30, 2009 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beru antibiotika na steptococa v krku a dostanu chřipku a v tom krku mě bolí ještě víc jak před tim
mathas

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak po pátku, sobotě, neděli kdy sem měl přes den nejméně 39,5°C a tohle se střídalo se 41°C, kdy sem měl v noci halucinace a plakal sem že furt něco stavim a furt mi to padalo. A pak sem zasse řval vzteky: Kurva chlapy nežerte to budete mít sračku. Tak příjdu k doktorovi a místo nádherné blonďaté ženské tam je nějaký pákistánec. Poradil mi super věc at si beru na horečku ibalgin a at hodně piju super rada jako by to lidi nedělali automaticky. A řekl mi at beru dál ty antibiotika které mi předepsali, ikdyž podle nežádoucích účinků mi to nejspíš dělaj voni, pač nejenom že hned po nich sem dostal tohjle svinstvo který mi ted leze na průdušky tak mam i další dva nežádoucí účinky, suchost v ústech a sračka. A poslední věta mě dorazila: Pokavaď vám nebýt pomoct antibiotika, my vás nechat zde v nemocnice
owar

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus si dat do avataru nádhernou blonďatou ženskou..ja slyšela, ze to pomáhat
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mathas napsal:
Pokavaď vám nebýt pomoct antibiotika, my vás nechat zde v nemocnice

multiculti zdravotnictví
fifinka.el
Anonymní

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 7:51 pm    Předmět: změna času Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Leze mi nervy změna času. Osobně mi to vůbec nevadí, ale naše malá Zuzanka byla zvyklá vstávat mezi sedmou a půl osmou a teď operuje po bytě v šest hodin. Takže teď vstávám pořád jak na vojně

Také se nějak nemůžu já i mé děti s touto změnou srovnat, vcelku zavidim, že vstáváš kolem šesté až teď . Já mám budíček typu "mami pojď si hrát" už 7roků . Nejhorší je, že přes týden, kdy potřebuji dostat děti z postele v 6h.tak dělaj jak jsou ještě šíleně unavené a když je víkend,tak před 6h. už mi lezou do postele, což by nebylo špatné ,ale pořád sebou šíleně vrtí, že rozhodně už spánek nepřipadá v úvahu. Změna času je debilnost..
Draper

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A me ten cas sere cas celkove, protoze strasne rychle leti Blizi se zkouskove a ja si musim dodelat predchozi semestr, do cehoz se mne vubec nechce a taky si musim dat do poradku tu nohu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po listopad 02, 2009 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
A me ten cas sere cas celkove, protoze strasne rychle leti Blizi se zkouskove a ja si musim dodelat predchozi semestr, do cehoz se mne vubec nechce a taky si musim dat do poradku tu nohu
a jak ju chces dat do poradku? Nejlepsi reseni by bylo dat takovou regeneracni kuru s GH , ale nejakych 50 000 to neni zrovna malo
yazi reloaded

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nepekne jsem se spalil a stacilo k tomu par hodin jarniho slunce: (
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím pověsit prádlo... jak já tuhle činnost nesnáším...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: