|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
ptaak

|
Zaslal: ne říjen 18, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
měl by se ale brát před a po tréninku ne? takže 5 a 5 _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
zdravim pani, mam na vas otazocku... premyslam nad zakupenim kreatinu, cvicim dlhsie no este som nad nim moc nepremyslal... scitec transx,1.8 kg baôlenie, cena okolo 20 eur, alebo cisty monohydrat dymatize 500g za cca 27 eur... ten transx ma laka lebo nemusim kupovat dzusy a glukopury a miesat a jebkat sa s tym...
co vy na neho ??
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 1:16 pm Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | zdravim pani, mam na vas otazocku... premyslam nad zakupenim kreatinu, cvicim dlhsie no este som nad nim moc nepremyslal... scitec transx,1.8 kg baôlenie, cena okolo 20 eur, alebo cisty monohydrat dymatize 500g za cca 27 eur... ten transx ma laka lebo nemusim kupovat dzusy a glukopury a miesat a jebkat sa s tym...
co vy na neho ?? |
ten transx vypada v pohode,v jedny davce (50g) mas 40g sachru a 6g kreatinu plus par dalsich blbosti a pokud to nechces michat zvlast tak proc ne _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
bTw
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 5:24 am Předmět: |
|
|
Zdar borci,
nedavno jsem tu psal, že jsem zacal brat creatin, a za 2 dny jsem onemocnel. Tak jsem vysadil, dolecil, a 2 mesice jen jedl a jedl. Nyní jsem chtěl znovu zkusit nasadit creatin a ejhle, ani ne den a uz jsem zase nemocnej a zase me boly v krku.
Je to mozne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 7:14 am Předmět: |
|
|
| bTw napsal: | | me boly v krku. |
Je to možné????
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bTw
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
Jako nahoda mi to nepripada. Ale spis co ted uz 5 den jsem v nasycovací fázy, mám to zase vysadit nebo co mam ted delat ? Dik za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 1:43 pm Předmět: |
|
|
| bTw napsal: | | co mam ted delat ? Dik za radu |
lezet v posteli, potit se a pit caj s medem a citronem _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
to s tym creatinom sa presne stalo aj mne ;) po dvoch dnoch som ochorel myslel som ze je to nahoda ;) ale potom zas ked som vyzdravel dal som to znova a bol som ok
|
|
| nahoru |
|
 |
bTw
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | bTw napsal: | | co mam ted delat ? Dik za radu |
lezet v posteli, potit se a pit caj s medem a citronem |
Uz jsem relativne ok pouze 37 takze do zitrka to vylezim, ma cenu teda pokracovat v nasycovačce ?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 2:07 pm Předmět: |
|
|
Počkej až budeš úplně zdravej, rozjedeš si trénink, pár měsíců budeš pravidelně cvičit a pak ho nasadíš a posune tě dál. Takhle to je mrhání peněz. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
bTw
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Počkej až budeš úplně zdravej, rozjedeš si trénink, pár měsíců budeš pravidelně cvičit a pak ho nasadíš a posune tě dál. Takhle to je mrhání peněz. |
No tady jde o to ze ja porad beru zatim jsem ho nevysadil ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 2:12 pm Předmět: |
|
|
Proto ti píšu co ti píšu. Na co ti je, že ho bereš, když jsi zaprvé nemocnej a zadruhé necvičíš? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|