|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | Frozz: skaces nak krecovite ne? protoze 100 preskoku je hrozne malo...nepocitej to a radsi skakej na cas.
Mattoni: Never back down je desna picovina |
Mě to málo nepřijde, když se to nefláká a jede se rychle, tak 100vka je hned, několik sekund pauza a znova (tzn. pauzy minimální, možná na přehození písničky )... však si to zkus a potom řekni ;-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne říjen 25, 2009 8:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JPS
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | JPS napsal: | Frozz: skaces nak krecovite ne? protoze 100 preskoku je hrozne malo...nepocitej to a radsi skakej na cas.
Mattoni: Never back down je desna picovina |
Mě to málo nepřijde, když se to nefláká a jede se rychle, tak 100vka je hned, několik sekund pauza a znova... však si zkus 1500 a potom řekni ;-) |
Nedela mi problem skakat na svihadle 10 minut v kuse :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
pocitani preskoku je opravdu hovadina  proste si dej nakej zakladni cas, kterej budes postupne navysovat nebo zrychlovat tempo..
JPS: a ja dal jednou hodinu, sem kral svihadel _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | pocitani preskoku je opravdu hovadina proste si dej nakej zakladni cas, kterej budes postupne navysovat nebo zrychlovat tempo..
JPS: a ja dal jednou hodinu, sem kral svihadel |
Chci dukaz!
Nechtel sem se ze sebe delat prebornika ve skakani pres svihadlo (to opravdu ne), pouze sem chtel poukazat na to ze pocitat si preskoky je k nicemu, navic kdyz clovek zakopne musi si rict Never back down a pokracovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
Mam pocit, ze jsou na trhu nejaky chytry svihadla, co to pocitaj za tebe, ne?:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
dukaz asi zadnej nemam..ani sem to bohuzel nenatacel  ale tak v polovine meho super vykonu, jak se zacly uvolnovat endorfiny sem se musel zazcit hrozne smat tomu proc vlastne takle dlouho skacu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
Tak dobře no, není problém to změnit a skákat na čas, proč ne...
No s tím zakpnutím radsi n/c _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po říjen 26, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 26.10.2009
2 hodiny volejbal
Poznámka:
Nohy tvrdý, cítím je. Dnes jsem odložil trening na příště, vypadá to na víkend, nebo dám ve čtvrtek 2fázovku, protože dnes bych to asi kvalitně neodběhl (navíc moc moc učení  ) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 28, 2009 9:17 am Předmět: |
|
|
ÚTERÝ - 27.10.2009
Dopoledne 1hod fotbal
Posilovna
PRSA, BICEPS + BŘICHO
Shyby: dobré, bez háků
5x 5x 5x 4x 4x
Bench hlavou dolů:  krása, max. spokojenost
12x40kg
10x50kg
2x10x60kg
10x70kg
8x80kg
Tlaky JČ v lehu na šikmé lavici:
3x8x20kg
Motýl:
12x30kg
3x10x50kg
Scotovka:
12x28
10x32kg + 6x32kg + 5x32kg
Bicepsové zdvihy JČ: cvik jsem dělal podruhé, ještě tam není síla
3x8x10kg
6x12kg
Břicho: kruhák
Zkracovačky na šikmé lavici: 3x15
Zdvihy kolen k hrudníku: 3x15
Na konec veslování, 10min, zátěž: 10
Poznámka:
Super, hlavně bench a shyby mě potěšily  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 28, 2009 11:47 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA- 28.10.2009
VOLNO
Poznámka:
Dnes výlet do Drážďan nakupovat... snad 7 hodin chození, ale nové věci mám to je důležité  . Zítra posilka. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
ČTVRTEK - 22.10.2009
Posilovna
NOHY, TRICEPS + BŘICHO
Hecken dřep: rezerva
12x40kg
10x86kg
3x10x136kg
Legpress: rezerva
12x92kg
10x115kg
3x10x155kg
Předkopávání:
12x15kg
3x10x25kg
Zakopávání:
12x15kg
3x8x25kg
Tlaky JČ za hlavou: rezerva
3x10x15kg
Tricepsové kliky na bradlech:
4x10xVV
Přítahy horní kladky:
Superserie:
10x30kg + 8x25kg
10x30kg + 8x25kg
10x30kg + 8x25kg
2x10 tricepsových kliků
Břicho:
Superserie: (vše bez pauz)
15x sedy-lehy na šikmé, 15x zdvihy nohou ve visu
Poznámka:
Nestihl jsem výpony na lýtka a hyperextenze, nebyl čas _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | Mam pocit, ze jsou na trhu nejaky chytry svihadla, co to pocitaj za tebe, ne?:) |
jj ,jsou cena kolem 400kc,ale podle mne zbytecnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:09 pm Předmět: |
|
|
| dumar napsal: | | Darion napsal: | | Mam pocit, ze jsou na trhu nejaky chytry svihadla, co to pocitaj za tebe, ne?:) |
jj ,jsou cena kolem 400kc,ale podle mne zbytecnost |
Taky mám, ale zatím jsem nevyzkoušel, pro mě moc moderní :) no uvidím jaké to bude, mám radši kožené oldschool _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá říjen 30, 2009 6:11 pm Předmět: |
|
|
PÁTEK - 29.10.2009
VOLNO
Poznámka:
Dal jsem si volno, byl jsem si pěkně zarybařit od rána a posilku z dneška přesunu zřejmě na neděli. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|