Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qAndrew

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak u nas ve fitku to zas tak k videni neni nastesti, ale dokaze to nasrat , kdyby se tam aspon potila nejaka hezka slecna, ale lehnout si na lavicku po nejakem praseti to je fakt hnus
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
schnitzel

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne leze na nervy ten topic, stale ma tu nieco rozculi
luve88

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 3:35 pm    Předmět: - Odpovědět s citátem

začínajicí nachlazení
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
jari napsal:
Black Dragon napsal:
Neskutecne me serou hnusny tlusty prasata, ktery pri cviceni nepouzivaji rucnik, i kdyz se poti jak v saune... a jeste si vesele reknou, ze proste rucnik nepouzivali a ani pouzivat nebudou ...

u nás v hardcore gymu ho nepoužívá nikdo

to je fakt hardcore se prilepit na lavicku,kde se potilo nejake prase pred tebou..holt pod pojmem hardcore si kazdy predstavi neco jineho
ja ho taky nepouzivam , protoze kdybych ho pouzival , musel bych nosit 2 , protoze bych se nemel cim utrit po sprse , protoze ten na cviceni by byl durch
Darion

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Po obsahove strance bych v tom problem nevidel ...

O ty lze vest debatu, me hlavne zarazila stranka stylisticka...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
jari napsal:
Black Dragon napsal:
Neskutecne me serou hnusny tlusty prasata, ktery pri cviceni nepouzivaji rucnik, i kdyz se poti jak v saune... a jeste si vesele reknou, ze proste rucnik nepouzivali a ani pouzivat nebudou ...

to je fakt hardcore se prilepit na lavicku,kde se potilo nejake prase pred tebou..holt pod pojmem hardcore si kazdy predstavi neco jineho
ja ho taky nepouzivam , protoze kdybych ho pouzival , musel bych nosit 2 , protoze bych se nemel cim utrit po sprse , protoze ten na cviceni by byl durch

A v tom je problem? ja to treba tak delam ... mam jeden na cviceni a osusku na utreni po sprse...
Gohan

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

A v tom je problem? ja to treba tak delam ... mam jeden na cviceni a osusku na utreni po sprse. ..

Taky tak
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
jari napsal:
Black Dragon napsal:

A v tom je problem? ja to treba tak delam ... mam jeden na cviceni a osusku na utreni po sprse...
jo problem jakxfina nemam velkou sportovni tazku , jen batuzek a su rad , ze se me tam vleze to co nutne potrebuju , ja stejne chodim cvicit tam , kde se to moc neresi , ale dycky , kdyz sem byl v nejakym nobl fitku , tak sem si ten rucnik pod sebe daval . Ja osobne sem nidky nezazil , ze bych prisel k lavicce a ta byla vylozene mokra , jestli si na nu lehne nekdo , kdo ma spocene hadry , tak to me nejak nesere (nahatej necvicim) , to akorad po me sou vsude kapky potu , ale vetsinou na podlaze , kdyz to pokapu na lavicce tak ju setru
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2009 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Iron.Pumping napsal:
jari napsal:
Black Dragon napsal:

prase
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem se neskutečně vytočil na poště. Já v zásadě proti "spoluobčanům" nic nemam, ale když potřebuju jít jednou po sto letech NUTNĚ na poštu, říkám si půjdu tam na tu půl dvanáctou, to tam moc lidí nebude a přijdu a je tam cca 200 převážně rómských rodin, který se tam chovaj jak hovada, tak se měl chuť tam rozdat pár kolen. :-) Nakonec sem se na to vysral a jel jsem přes půlku města na jinou poštu, kde to naštěstí šlo. Nevim, jestli se vypláta sociálek nebo co, ale byl to hrůzstrašnej pohled na ty fronty od nejstarších po ty nejmenší spoluobčany, otřesný jednání, chování, vystupování, prostě katastrofa, bylo mi líto těch za přepážkama a to sem tam stál asi tři minuty...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde jsi to byl?????
A je vidět nezkušenýho ... okolo poledního je čas nejen cikánů, těch jsem na poště až tak moc nepotkal, ale důchodců . A že to občas stojí za to

Jinak tohle fuck nechápu ....
http://zpravy.idnes.cz/chovatele-koni-na-karvinsku-drzi-hlidky-boji-se-zlodeje-s-nozem-pv7-/krimi.asp?c=A091116_130920_krimi_cen

a ono se chodí na hon s kulovnicí ... co se tam s ní proboha střílí, já žiju v laickém domění, že hon je vyloženě broková záležitost

http://zpravy.idnes.cz/myslivec-zastrelil-kulovnici-kolegu-pri-honu-na-plzensku-p3h-/krimi.asp?c=A091116_134737_krimi_pei
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boha jeho to je zase den na....
V posilce ok. Už asi 2 hodiny mě bolej spodní záda (vlivem špatné techniky u ve slování) a kolena (takže asi přestanu cvičit nohy)...
A nejlepší nakonec.
Před chvilou mi kámoš psal, že viděl holku která se mi líbí a chci jí, jak si vede jednoho frajera domu. Doprdele.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Boha jeho to je zase den na....
V posilce ok. Už asi 2 hodiny mě bolej spodní záda (vlivem špatné techniky u ve slování) a kolena (takže asi přestanu cvičit nohy)...
A nejlepší nakonec.
Před chvilou mi kámoš psal, že viděl holku která se mi líbí a chci jí, jak si vede jednoho frajera domu. Doprdele.

toho jeste bude
Ty kolena te muzou bolet z toho ze je venku zima a ze v gymu nosis kratasy, taky sem s tim mel problem a od te doby co nosim teplaky tak v klidu
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě, že mám kalhoty a neni to poprvé (bolelo mě to i u leg pressu). Takže nejspíš nebudu riskovat. Chci ještě chodit. Dřepovat nemohu takže je to jedno.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2009 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lol ty mas odcviceno dohromady nula nula nic a uz te bolej kolena a zada , raci se na to fakt vyser , nebo budes ve 20ti jezdit na kryplkaře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: