|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
luve88
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 3:35 pm Předmět: - |
|
|
začínajicí nachlazení _________________ [url=http://www.sportuj.com]Sport[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | jari napsal: | | Black Dragon napsal: | Neskutecne me serou hnusny tlusty prasata, ktery pri cviceni nepouzivaji rucnik, i kdyz se poti jak v saune... a jeste si vesele reknou, ze proste rucnik nepouzivali a ani pouzivat nebudou ... |
u nás v hardcore gymu ho nepoužívá nikdo |
to je fakt hardcore se prilepit na lavicku,kde se potilo nejake prase pred tebou..holt pod pojmem hardcore si kazdy predstavi neco jineho | ja ho taky nepouzivam , protoze kdybych ho pouzival , musel bych nosit 2 , protoze bych se nemel cim utrit po sprse , protoze ten na cviceni by byl durch
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Po obsahove strance bych v tom problem nevidel ... |
O ty lze vest debatu, me hlavne zarazila stranka stylisticka... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
A v tom je problem? ja to treba tak delam ... mam jeden na cviceni a osusku na utreni po sprse. .. |
Taky tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | jari napsal: | | Black Dragon napsal: | Neskutecne me serou hnusny tlusty prasata, ktery pri cviceni nepouzivaji rucnik, i kdyz se poti jak v saune... a jeste si vesele reknou, ze proste rucnik nepouzivali a ani pouzivat nebudou ... |
to je fakt hardcore se prilepit na lavicku,kde se potilo nejake prase pred tebou..holt pod pojmem hardcore si kazdy predstavi neco jineho | ja ho taky nepouzivam , protoze kdybych ho pouzival , musel bych nosit 2 , protoze bych se nemel cim utrit po sprse , protoze ten na cviceni by byl durch |
A v tom je problem? ja to treba tak delam ... mam jeden na cviceni a osusku na utreni po sprse... | jo problem jakxfina nemam velkou sportovni tazku , jen batuzek a su rad , ze se me tam vleze to co nutne potrebuju , ja stejne chodim cvicit tam , kde se to moc neresi , ale dycky , kdyz sem byl v nejakym nobl fitku , tak sem si ten rucnik pod sebe daval . Ja osobne sem nidky nezazil , ze bych prisel k lavicce a ta byla vylozene mokra , jestli si na nu lehne nekdo , kdo ma spocene hadry , tak to me nejak nesere (nahatej necvicim) , to akorad po me sou vsude kapky potu , ale vetsinou na podlaze , kdyz to pokapu na lavicce tak ju setru
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 15, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | jari napsal: | | Black Dragon napsal: | Neskutecne me serou hnusny tlusty prasata, ktery pri cviceni nepouzivaji rucnik, i kdyz se poti jak v saune... a jeste si vesele reknou, ze proste rucnik nepouzivali a ani pouzivat nebudou ... |
to je fakt hardcore se prilepit na lavicku,kde se potilo nejake prase pred tebou..holt pod pojmem hardcore si kazdy predstavi neco jineho | ja ho taky nepouzivam , protoze kdybych ho pouzival , musel bych nosit 2 , protoze bych se nemel cim utrit po sprse , protoze ten na cviceni by byl durch |
prase
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
dneska sem se neskutečně vytočil na poště. Já v zásadě proti "spoluobčanům" nic nemam, ale když potřebuju jít jednou po sto letech NUTNĚ na poštu, říkám si půjdu tam na tu půl dvanáctou, to tam moc lidí nebude a přijdu a je tam cca 200 převážně rómských rodin, který se tam chovaj jak hovada, tak se měl chuť tam rozdat pár kolen. :-) Nakonec sem se na to vysral a jel jsem přes půlku města na jinou poštu, kde to naštěstí šlo. Nevim, jestli se vypláta sociálek nebo co, ale byl to hrůzstrašnej pohled na ty fronty od nejstarších po ty nejmenší spoluobčany, otřesný jednání, chování, vystupování, prostě katastrofa, bylo mi líto těch za přepážkama a to sem tam stál asi tři minuty...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
Boha jeho to je zase den na....
V posilce ok. Už asi 2 hodiny mě bolej spodní záda (vlivem špatné techniky u ve slování) a kolena (takže asi přestanu cvičit nohy)...
A nejlepší nakonec.
Před chvilou mi kámoš psal, že viděl holku která se mi líbí a chci jí, jak si vede jednoho frajera domu. Doprdele. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:22 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Boha jeho to je zase den na....
V posilce ok. Už asi 2 hodiny mě bolej spodní záda (vlivem špatné techniky u ve slování) a kolena (takže asi přestanu cvičit nohy)...
A nejlepší nakonec.
Před chvilou mi kámoš psal, že viděl holku která se mi líbí a chci jí, jak si vede jednoho frajera domu. Doprdele. |
toho jeste bude
Ty kolena te muzou bolet z toho ze je venku zima a ze v gymu nosis kratasy, taky sem s tim mel problem a od te doby co nosim teplaky tak v klidu
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
Právě, že mám kalhoty a neni to poprvé (bolelo mě to i u leg pressu). Takže nejspíš nebudu riskovat. Chci ještě chodit. Dřepovat nemohu takže je to jedno. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|