OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2009 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh , tak tva teorie je blbost , btw neni chyba ve strave? Ja sem za tyhle doplnky (nitrixy,creatiny..) utratil odhadem tak 50 000 a vysledek?Myslis , ze se rovnal te sume ? Proste poradne makej a kvalitne papej , nic jinyho ti poradit nemuzu , protoze nic jinyho nefunguje, tet se nebavim o HGH, insulinu , AS atd ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pepa

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2009 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samozrejme necekam ze kuli tomu priberu 10 kilo za tejden a pochopitelne je mi znamo ze zaklad je protein a sacharid, vsak se taky snazim a zaklad je doplnku je protejnak a gainer, tohle je jen doplnek, ale preci jen nekdy clovek cte uplne zazraky a tak jsem chtel znat nazor a zkusenost jinych.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
qAndrew

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2009 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby sis radši koupil 250 kg hoveziho
setny

PříspěvekZaslal: st listopad 18, 2009 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa:Chlape sacharidacek to napsal správně, ale neplést se.
Naprostým základem je přeci strava posléze trénink, regenerace a pak až nějaké doplňky.
To co si četl je ve větším množství reklama nebo myslíš, že Actimel ti posílí imunitu tak jak říkají v těch reklamách?
Pepa

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pockat pockat, vy to taky furt berete jako kdyz se clovek zepta na neco co by mohlo a jeste jednou mohlo trochu pridat do mlejna, ze dotycny nevi co je trening, strava ani bilkovina. Vim ze to trebas myslite vazne ale opravdu nejsem ten co snida misku kreatinu. Jsem opet po par letech zacatecnik, sic jsem pribral za 5 mesicu nejakych 14 kilo a myslim ze kdybych o tom nic nevedel tak by se tak asi uplne nestalo ale jen me zajimal nazor ostatnich k tematu.
Ocekaval jsem neco jako: "jo na me kreatin trebas taky vubec nezabira" ci neco podobneho.

250Kg hoveziho by bylo mozna dobre, bohuzel to je asi moje nejvetsi slabina ze cerveny maso fakt nejim a tak se snazim to alespon nejak dohnat jinyma vecma at prave nejakyma doplnkama ci mim neustalim tocenim kure-file
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Pockat pockat, vy to taky furt berete jako kdyz se clovek zepta na neco co by mohlo a jeste jednou mohlo trochu pridat do mlejna, ze dotycny nevi co je trening, strava ani bilkovina. Vim ze to trebas myslite vazne ale opravdu nejsem ten co snida misku kreatinu. Jsem opet po par letech zacatecnik, sic jsem pribral za 5 mesicu nejakych 14 kilo a myslim ze kdybych o tom nic nevedel tak by se tak asi uplne nestalo ale jen me zajimal nazor ostatnich k tematu.
Ocekaval jsem neco jako: "jo na me kreatin trebas taky vubec nezabira" ci neco podobneho.

250Kg hoveziho by bylo mozna dobre, bohuzel to je asi moje nejvetsi slabina ze cerveny maso fakt nejim a tak se snazim to alespon nejak dohnat jinyma vecma at prave nejakyma doplnkama ci mim neustalim tocenim kure-file

vykasli se na CEE a vyzkousej denne 10-15g monohydratu

Derek Poundstone
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:

takovej prirodni kreatin v hovezim zabere zarucene , u nejakych predrazenych zazracnych forem kreatinu si nejsem jistej . Furt cekas , ze te kreatin , nebo nejakej jinej doplnek posune dopredu a budes se na nich zlepsovat, to je dobre scifi ... Btw 2 az 2,5g na kg vahy urcite mas ze?
Pepa

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted mluvis on proteinech predpokladam, no aby taky nekdo bral 200g kreatinu denne . Samozrejme snazim se, taky dlabu kazdy 2 hodiny.
Jaj, nebud takovej pesimista, proste vaha jde zatim furt nahoru ale dostavam se do vahy na ktery jsem kdysi dlouho stagnoval tak se trochu bojim abych nebyl na tom podobne tak jsem chtel v tuhle dobu proste pridat neco noveho abych to "protrh". Opet bych jen chtel dodat ze chapu co je zaklad bez ktereho to nejde i s kilem kreatinu kazdy den a chapu ze se snazis to rekneme vyzdvihnout ale klido stacilo napsat ze hlavni, respektive nejdulezitejsi je kvalitni strava s dostatkem bilkovin, nejaky ten nadbytek kalorii a ze tobe treba taky zadny kreatin nikdy nepomohl k nicemu.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Ted mluvis on proteinech predpokladam, no aby taky nekdo bral 200g kreatinu denne . Samozrejme snazim se, taky dlabu kazdy 2 hodiny.
Jaj, nebud takovej pesimista, proste vaha jde zatim furt nahoru ale dostavam se do vahy na ktery jsem kdysi dlouho stagnoval tak se trochu bojim abych nebyl na tom podobne tak jsem chtel v tuhle dobu proste pridat neco noveho abych to "protrh". Opet bych jen chtel dodat ze chapu co je zaklad bez ktereho to nejde i s kilem kreatinu kazdy den a chapu ze se snazis to rekneme vyzdvihnout ale klido stacilo napsat ze hlavni, respektive nejdulezitejsi je kvalitni strava s dostatkem bilkovin, nejaky ten nadbytek kalorii a ze tobe treba taky zadny kreatin nikdy nepomohl k nicemu.
je to fakt jednoduche , nemuzes pribrat= malo papas , ano tobe to pripada , ze se ladujes o106 , ale jak vidis tak ne.. To same pokud chces zhubnout tak musis met vetsi vydej energie, nez prijem a tak to proste je a ne ze ne kolik vazis a kolik g sacharidu mas na den?
Pepa

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo tak to ti nepovim pac si zaznamy fakt nevedu, ja ovsem taky nepsal ze nepribiram ale uz to neni takovej zazrak, ted mam asi za 14 dni pul kila navic.
Kazdopadne ted resime krapet od tematu ale jestli ches klidne prez PM si rad pokecam a priucim, to ne ze ne.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Jo tak to ti nepovim pac si zaznamy fakt nevedu, ja ovsem taky nepsal ze nepribiram ale uz to neni takovej zazrak, ted mam asi za 14 dni pul kila navic.
Kazdopadne ted resime krapet od tematu ale jestli ches klidne prez PM si rad pokecam a priucim, to ne ze ne.
no ono totis hodne lidi rika , ze ma stravu ok a stejne nemuze pribrat a pak kdyz se mu rekne , ze by na svou vahu mel snist za den napr 5 sacku ryze , tak hledi jak vokurka
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa napsal:

tak to máš kilo za měsíc, to vubec není špatný, rači míň ale kvalitnějc, něž hodně a pulka z toho lůj
Pepa

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2009 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo ja to chapu ale cele se to zvrtlu krapet od tematu, proste jsem cekal ze trebas diky tomu kreaci natahnu vic vody a proste priberu trebas kilo navic behem chvile. Alespon jsem to tak vzdycky cetl ale me to proste nezabralo nikdy ale nikdy jsem se o tom s nikym nebavil tak jsem to sem proste ted hodil.
Ale jak rikam, vubec by mi nevadilo si s nekym pokecat, nechat si poradit atd. Vzdycky jsem byl "samouk",nikdy jsem s nikym co se vyzna nic neresil.

Luj ten prave taky extra nechci, respektive kdyby se alespon hromadil nejak globalne tak by mi do urcite miry nevadilo ale me se to hromadi jen na pupku a nechci bejt cekajici maminka.
Pepa

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2009 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, chtel jsem jen vyjadrit po tydnu a pul uzivani no-explode svoje pocity.
1)cekal jsem tedy vic
2)napumpovani je o neco vetsi ale odhadem tak 10 procent ale jedu spis tezsi vahy a min opakovani
3)rekl bych ze nejsem tak unavenej co se tyce povzbuzeni, jsem hroznej ospala
4)nevim jestli je to tim ale je mi posledni dobou nejak furt horko, v pokoji vubec netopim,vzdycky jsem mel zmrze ruce a nohy, ted chodim v tilku a kolikrat otevrenou ventilacku
5)jelikoz nepiju kafe,a casto jsem si kupoval nejakej kofejnak jako party power, a zkalkuluju to tak je to o neco lepsi investice a ucinky nez prave zminovany napoj, cili da se rict ze dobry ale mel jsem vetsi oci
ShawnRay

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2009 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel uz nekdo tady tuto srandu:
Bullnox
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: