Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ráno vstanu a sežeru během pěti minut studentskou pečeť a jsem taky po snídani A mám pokoj,nemusím umývat mixer a ještě pít věci co vypadají,že už je někdo snídal a nesedlo mu to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JOga

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Já ráno vstanu a sežeru během pěti minut studentskou pečeť a jsem taky po snídani A mám pokoj,nemusím umývat mixer a ještě pít věci co vypadají,že už je někdo snídal a nesedlo mu to

Máš recht .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Bara napsal:

Máš recht .

To já bych se takhle po ránu z čokolády asi poblil
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
JOga napsal:
Bara napsal:

Máš recht .

Blázne.Nejlepší co může být.A hlavně jí dlabu po celej den a i večer.Já bych asi zase nezvládl ty věci co jíte vy

Naposledy upravil Bara dne st listopad 25, 2009 7:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ja bych se nepoblil rano z niceho jen bych ale mel depku z toho, ze jsem snedl cokoladu
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To ja bych se nepoblil rano z niceho jen bych ale mel depku z toho, ze jsem snedl cokoladu

Ráno potřebuješ energii.A je to pro silné osobnosti
prochm

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já brzo ráno když jdu do práce tak nemám chuť vůbec na nic.Jsem rád,že do sebe vůbec dostanu ty vločky s proteinem.Nedovedu si představit,že bych je měl do sebe ládovat normálně.To bych musel vstávat tak o hodinu dřív.
SethX

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ještě že nemám co se týče jídla žádný svědomí
gari

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
prochm napsal:
JOga napsal:
Bara napsal:

Máš recht .

Blázne.Nejlepší co může být.A hlavně jí dlabu po celej den a i večer.Já bych asi zase nezvládl ty věci co jíte vy

jj cokolada je good a studentskou taky muzu jsou tam orechy,rozinky,kakao,spouuusta energie....
abc123

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze zeru si takhle vlocky, v pohode vid a ted se kouknu od misky a plave tam mol. Tak ji vyhodim, prohrabuju se vlockami a tam dalsi, tak jsem nasranej vsechno splachnul a koupil si novy vlocky. Mam je doma otevreny tak tyden, ale pevne uvazany, aby se tam nic nedostalo. Zase si udelam vlocky s mlikem, zeru je a za chvyli si vsimnu ze mi tam plavou 4 larvy a malem jsem se poblil.
Stava se vam to taky. Me uz to pekne sere, rpestavam zrat vlocky. Nejaka jina nahrada?
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne sa to nikdy nestalo... ty kde byvas? v botanickej zahrade?
Gohan

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abc123 napsal:
Takze zeru si takhle vlocky, v pohode vid a ted se kouknu od misky a plave tam mol. Tak ji vyhodim, prohrabuju se vlockami a tam dalsi, tak jsem nasranej vsechno splachnul a koupil si novy vlocky. Mam je doma otevreny tak tyden, ale pevne uvazany, aby se tam nic nedostalo. Zase si udelam vlocky s mlikem, zeru je a za chvyli si vsimnu ze mi tam plavou 4 larvy a malem jsem se poblil.
Stava se vam to taky. Me uz to pekne sere, rpestavam zrat vlocky. Nejaka jina nahrada?

Proteiny
navic a ty si nasrany?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud můžu poradit, ty vločky si dej do nějaký sklenice s víčkem.. a hlavně když je kupuješ, tak dávej bacha,aby už v tom sáčku nebyly takový žmolky.. mě to balení vloček vydrží max 4 dny, takže to se tam ty hajzli nestihnou narodit... :D
prochm

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moli ve vločkách?To se mi stává naprosto běžně.Hlavně v těch úplně nejlevnějších obyčejných vločkách.Ale já si ty vločky mixuji tak že si jich kolikrád vůbec ani nevšimnu.Ale je jasné,že pokud si ty vločky naleješ do mléka tak ten hmyz vyplave nahoru Občas si kupuji takové ty drcené vločky,v kterých nejsou ani slupky a tam sem ještě žádného mola nenašel.No ale jsou také 2x tak dražší.
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam vlocky z lidla a nikdy tam mola nebola ani ked to stalo 2tyzdne

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: