|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Já ráno vstanu a sežeru během pěti minut studentskou pečeť a jsem taky po snídani A mám pokoj,nemusím umývat mixer a ještě pít věci co vypadají,že už je někdo snídal a nesedlo mu to |
Máš recht .
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Bara napsal: | Já ráno vstanu a sežeru během pěti minut studentskou pečeť a jsem taky po snídani A mám pokoj,nemusím umývat mixer a ještě pít věci co vypadají,že už je někdo snídal a nesedlo mu to |
Máš recht . |
To já bych se takhle po ránu z čokolády asi poblil
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | JOga napsal: | | Bara napsal: | Já ráno vstanu a sežeru během pěti minut studentskou pečeť a jsem taky po snídani A mám pokoj,nemusím umývat mixer a ještě pít věci co vypadají,že už je někdo snídal a nesedlo mu to |
Máš recht . |
To já bych se takhle po ránu z čokolády asi poblil |
Blázne.Nejlepší co může být.A hlavně jí dlabu po celej den a i večer.Já bych asi zase nezvládl ty věci co jíte vy
Naposledy upravil Bara dne st listopad 25, 2009 7:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
To ja bych se nepoblil rano z niceho jen bych ale mel depku z toho, ze jsem snedl cokoladu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To ja bych se nepoblil rano z niceho jen bych ale mel depku z toho, ze jsem snedl cokoladu |
Ráno potřebuješ energii.A je to pro silné osobnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Já brzo ráno když jdu do práce tak nemám chuť vůbec na nic.Jsem rád,že do sebe vůbec dostanu ty vločky s proteinem.Nedovedu si představit,že bych je měl do sebe ládovat normálně.To bych musel vstávat tak o hodinu dřív.
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
Zaslal: st listopad 25, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
abc123
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
Takze zeru si takhle vlocky, v pohode vid a ted se kouknu od misky a plave tam mol. Tak ji vyhodim, prohrabuju se vlockami a tam dalsi, tak jsem nasranej vsechno splachnul a koupil si novy vlocky. Mam je doma otevreny tak tyden, ale pevne uvazany, aby se tam nic nedostalo. Zase si udelam vlocky s mlikem, zeru je a za chvyli si vsimnu ze mi tam plavou 4 larvy  a malem jsem se poblil.
Stava se vam to taky. Me uz to pekne sere, rpestavam zrat vlocky. Nejaka jina nahrada?
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 5:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
| abc123 napsal: | Takze zeru si takhle vlocky, v pohode vid a ted se kouknu od misky a plave tam mol. Tak ji vyhodim, prohrabuju se vlockami a tam dalsi, tak jsem nasranej vsechno splachnul a koupil si novy vlocky. Mam je doma otevreny tak tyden, ale pevne uvazany, aby se tam nic nedostalo. Zase si udelam vlocky s mlikem, zeru je a za chvyli si vsimnu ze mi tam plavou 4 larvy a malem jsem se poblil.
Stava se vam to taky. Me uz to pekne sere, rpestavam zrat vlocky. Nejaka jina nahrada? |
Proteiny navic a ty si nasrany?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
Pokud můžu poradit, ty vločky si dej do nějaký sklenice s víčkem.. a hlavně když je kupuješ, tak dávej bacha,aby už v tom sáčku nebyly takový žmolky.. mě to balení vloček vydrží max 4 dny, takže to se tam ty hajzli nestihnou narodit... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
Moli ve vločkách?To se mi stává naprosto běžně.Hlavně v těch úplně nejlevnějších obyčejných vločkách.Ale já si ty vločky mixuji tak že si jich kolikrád vůbec ani nevšimnu.Ale je jasné,že pokud si ty vločky naleješ do mléka tak ten hmyz vyplave nahoru  Občas si kupuji takové ty drcené vločky,v kterých nejsou ani slupky a tam sem ještě žádného mola nenašel.No ale jsou také 2x tak dražší.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
Ja mam vlocky z lidla a nikdy tam mola nebola ani ked to stalo 2tyzdne _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|