|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
danny1744

|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 10:33 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | danny1744 napsal: | | BUFU napsal: | | danny1744 napsal: | 25x 100kg mrtvola...cejtil jsem rezervu takovejch 6 -8 opáček ale radši jsem to nehrotil...jinak ale brutální serie a pumpovačka jak svině |
to je tak na poblití...
|
Mno to záleží na tom co a s jakym předstihem jsi před tréninkem pozřel |
Tak poblití nebo infarkt no :D . Sem kdysi jel nějakých 18 opáček a navíc jen s 80 kg (myslím) a málem mě trefilo, ale tak já sem slabčák. Každopádně ty vysoký počty opakování jsou u mrtvol/dřepů příšerný |
To jsou ale ten pocit po skončení serie je neuvěřitelnej..miluju to
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
danny, děláš často série o hodně opakováních nebo jsi to jen zkusil. Já vím naprosto jistě, že kdybych něco podobnýho udělal, napobliju se, ale budu muset ukončit trénink :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
Právě že jen jsem to zkusil kolik jich dám, takle vysoký počty normálně necvičim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzyk

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
bench 125kg dřep 135 a mrtvola 150kg mam 83 kg to bylo pred 14 dny nez sem zacal korteho
|
|
| nahoru |
|
 |
RD-33
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 10:41 pm Předmět: |
|
|
Bench 2x100 šikmá a 1x105 šikmá.
BW: 80kg. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
drep 150*3, bw:105,bh:192cm
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
secret78: Si sa nejako rozbehol s tymi osobakmi v poslednom case  Pekny vykon _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
12x170kg na mrtvole _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
Pěkný Václave pěkný... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
Jste dobří, kucí...
Já teď najela též na 10 opakování... Nejvíc jsem šla dřep 120x10, ale nikdy jsem víc nezkoušela a bylo to po závodech, tedy z intenzity... tak jsem zvědavá....
(ale to jsem se rozcvičovala po 2 opak.... teď jedu ty 10 od začátku a to je tedy mnohem horší... nejde o váhu, ale po třech seriích už tuhnu jen při pohledu na tu činku...:-D) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|