|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st prosinec 02, 2009 7:38 am Předmět: |
|
|
| Coody napsal: | | zdravim panove. je jedno, jeslti se to rozmychva ve vode (popripade sacharidaku), nebo se to da rovnou na lzicce do pusy a pak zapije??? druha moznost je totiz nepomerne praktictejsi, proto se ptam. diky za odpoved |
bez problemu _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dudyy
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat, jak funguje CEE? Vždy jsem používal monohydrát tak mě to zajímá dík...
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Dudyy napsal: | | Můžu se zeptat, jak funguje CEE? Vždy jsem používal monohydrát tak mě to zajímá dík... |
Nijak, CEE nefunguje je nestabilny, podla studii sa po 30minutach v zaludku rozlozi asi 62-73% CEE pricom viac nez 99% monohydratu ostava stabilnym
To je len jedno minus pre CEE, nechce sa mi cely text prekladat, pokail vies po naglicky tak kuk toto:
http://articles.muscletalk.co.uk/article-creatine-ethyl-ester.aspx |
uuuu, ted si mne docela zaskocil, zrovna palnuju ze si ho nalozim pod stromecek a rikas ze klasicky monohydrat je mnohem lepsi?
Tak mi poradte nejaky dobry kreatin se kterym mate zkusenosti?!
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
DEDe2
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 1:57 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Dudyy napsal: | | Můžu se zeptat, jak funguje CEE? Vždy jsem používal monohydrát tak mě to zajímá dík... |
Nijak, CEE nefunguje je nestabilny, podla studii sa po 30minutach v zaludku rozlozi asi 62-73% CEE pricom viac nez 99% monohydratu ostava stabilnym
To je len jedno minus pre CEE, nechce sa mi cely text prekladat, pokail vies po naglicky tak kuk toto:
|
Dobrej odkaz diky , vic clanku tam stoji za precteni. O CEE jsem si udelal svuj pohled na vec
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
Este jeden mali dotaz. Po dlhej dobe ma prisiel jeden kamos do prahy pozriet a dnes ideme chlastat, zaroven beriem kreatin... Nejaky mali typ na "predalkoholicku pripravu"? _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
5 g kreatinu intravenózně. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 3:29 pm Předmět: Kreatin. |
|
|
| schnitzel napsal: | | Este jeden mali dotaz. Po dlhej dobe ma prisiel jeden kamos do prahy pozriet a dnes ideme chlastat, zaroven beriem kreatin... Nejaky mali typ na "predalkoholicku pripravu"? |
Slušnej dotaz. Odpověď: transplantace jater s předstihem. Anebo vhodnou k tomuto webu-hodit játra preventivně do sádry, aby se nezlomily. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 3:33 pm Předmět: |
|
|
tak des chlastat a jakou chces jako pripravu ? Chlastaj aj lidi co berou horsi ''sumplementy'' a zijou , akorad ty jaterky sou trochu vyssi  butto chlastam a nebo cvicim a beru doplnky , neni dobry to motat vsecko dohromady
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|