|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
Antiethanol. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 5:13 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | Sacharidacek napsal: | tak des chlastat a jakou chces jako pripravu ? Chlastaj aj lidi co berou horsi ''sumplementy'' a zijou , akorad ty jaterky sou trochu vyssi butto chlastam a nebo cvicim a beru doplnky , neni dobry to motat vsecko dohromady |
pijem fakt len pri poriadnej prilezitosti a to ze je tu kamos so zahranicia ktoreho som asi pol roka nevidel pre mna poriadna prilezitost je. Je tu na 5 dni a vybral som si dnesny vecer prave kvoli cviceniu kedze cvicim v stvrtok, a piatok + sobotu mam volno. Takze nejake navrhy jak skodlive ucinky alkoholu co najviac minimalizovat.
Inac pit u mna znamena tak 5panakov potom som uz ajtak poriadne v nadale, mam sidce 100kg ale vydrz ako priemerne 15-rocne vychodoslovenske dievca |
ja taky nic nevydrzim, mne staci 3,4 dvanactky, jak dam vic tak uz su plny a je to na nic a furt chodim na malou jak kokot. Ale to je castecne dane zvykem, neni se co divit ze moc nevydrzime kdyz chlastame jen obcas. Kdybys pil pravidelne tak si na to zvyknes a abys byl v tom stavu co predtim tak budes muset pit vica a vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 5:17 pm Předmět: Re: Kreatin. |
|
|
| Michael Müller napsal: | | schnitzel napsal: | | Este jeden mali dotaz. Po dlhej dobe ma prisiel jeden kamos do prahy pozriet a dnes ideme chlastat, zaroven beriem kreatin... Nejaky mali typ na "predalkoholicku pripravu"? |
Slušnej dotaz. Odpověď: transplantace jater s předstihem. Anebo vhodnou k tomuto webu-hodit játra preventivně do sádry, aby se nezlomily. |
ja na kreatin normalne chlastal, nema se to, to je pravda, clovek pak vydrzi polovinu co normalne, a samozrejme na to nepit tvrdej, to udela svoje , ale par piv by snad vadit nemelo
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
Dal bych si nějaké to pečivo s arašídovým máslem. Ale hlavně najíst se střídmě, to je základ, nikoliv přežírání a doufat v něco jako "tak a teď mám na co chlastat", běhěm pár paňáků by si mohl být totiž slušnej šavlozubej tygr _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 6:01 pm Předmět: Re: Kreatin. |
|
|
| venca.v napsal: | | Michael Müller napsal: | | schnitzel napsal: | | Este jeden mali dotaz. Po dlhej dobe ma prisiel jeden kamos do prahy pozriet a dnes ideme chlastat, zaroven beriem kreatin... Nejaky mali typ na "predalkoholicku pripravu"? |
Slušnej dotaz. Odpověď: transplantace jater s předstihem. Anebo vhodnou k tomuto webu-hodit játra preventivně do sádry, aby se nezlomily. |
ja na kreatin normalne chlastal, nema se to, to je pravda, clovek pak vydrzi polovinu co normalne, a samozrejme na to nepit tvrdej, to udela svoje , ale par piv by snad vadit nemelo |
zkusil jsem to jednou a už bych do toho nešel, prostě chápu, že člověk si všechno musí vyzkoušet, ale zase nemusím mít všechno. Moje spotřeba je asi 10piv za rok a tehdy jsem na to zapomněl, byl jsem někde na oslavě, nebylo mi nic, ale je to prostě k ničemu. Když piju alkohol, dobře, ale tím to taky končí. Nějaká pravidla být musí. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
Takze kluci, v prvi rade vam preju dobre ranko. Vcera jsem vypil pul flasky ginu s grepovou stavou, 2 vodky s dzusem a 4 cuba libre, medzi tym asi 1.5 litru cistej vody, je rano, stale se mi trosku kruti hlava a nejak divne mi skace prave prso ale jsem uuuuplne vphode  Takze ten chlieb s aradsidovym maslem zarbral ale zaklad byl asi ten 1.5l vody _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | Takze kluci, v prvi rade vam preju dobre ranko. Vcera jsem vypil pul flasky ginu s grepovou stavou, 2 vodky s dzusem a 4 cuba libre, medzi tym asi 1.5 litru cistej vody, je rano, stale se mi trosku kruti hlava a nejak divne mi skace prave prso ale jsem uuuuplne vphode Takze ten chlieb s aradsidovym maslem zarbral ale zaklad byl asi ten 1.5l vody |
ty to pises jak kdyby sis dal poprve heroin
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
| schnitzel napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | schnitzel napsal: | Takze kluci, v prvi rade vam preju dobre ranko. Vcera jsem vypil pul flasky ginu s grepovou stavou, 2 vodky s dzusem a 4 cuba libre, medzi tym asi 1.5 litru cistej vody, je rano, stale se mi trosku kruti hlava a nejak divne mi skace prave prso ale jsem uuuuplne vphode Takze ten chlieb s aradsidovym maslem zarbral ale zaklad byl asi ten 1.5l vody |
ty to pises jak kdyby sis dal poprve heroin |
ale dlho som nepil a bal som sa ze s kombinacii alkohol+kreatin mi bude nejak spatne |
ja myslim ze to zadny vliv na zdravi nemuze mit, jen na ucinek kreatinu. Proste kdyz to zapijes chlastem tak to nebude tak fakat, takze je zbytecny davat kreatin kdyz chlastas.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
@ty z divnim nicknamem:
ja vim :-) prave proto nechlastam  dnes vyjmecne, nejbliz to bude na silvestra a to budem prave v mojich 2 vianocnych tyzdnoch bez fitka _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Coody
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
je nutny k monohydratu pridavat pokazde sacharidak (popripade jine extra sacharidy). treba po treniku, kdyz to vypiju a dam si masovy rizoto...nebo jine klasicke potreninkove:), vadi to necemu?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
Lepší využitelnost, rychlejší transport do buňky díky inzulínové aktivitě. Nejlepší by byl ionťák s čistou glukózou, jelikož tam bude nejaktivnější i tzv. sodíková pumpa. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
Kdyz mam nasycovaci fazi za sebou a ted beru Kreatin v treninkove dny 2 x denne (pred a po treninku), jak to mam davat v netreninkove dny? staci jednou treba rano 5 g?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|