|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
gari

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
| Michael Müller napsal: | | gari napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dnesni zajimava nocni projizdka Brnem ... vsude samy stetky, hlavne romskeho puvodu ... a dneska snad nechlastal nikdo starsi 18 let ... vsude samy strasne drsne se chovajici vozraly maly decka ... asi zacinam starnout ... |
taky si to obcas rikam,ze uz asi zacinam starnout a nezapomenu si pridat poznamku,to nase generace byla uuuuplne jinaaa*a20* |
Mně to nepřipadá jiný, pořád zvoní mobily a víc se toho nakecá, když nekecají spolu, tak do telefonu, ale to jenom, co mě napadlo, jinak tam nic moc jinýho nevidím. |
jj to bylo mysleno ironicky prave,ze jsme byli stejni,jen s rozdilem tech mobilu,ty tenkrat nebyly.... _________________ kdyz musis,tak musis....a kdyz chces,jde vsechno:-P
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michael Müller

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
| gari napsal: | | Michael Müller napsal: | | gari napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dnesni zajimava nocni projizdka Brnem ... vsude samy stetky, hlavne romskeho puvodu ... a dneska snad nechlastal nikdo starsi 18 let ... vsude samy strasne drsne se chovajici vozraly maly decka ... asi zacinam starnout ... |
taky si to obcas rikam,ze uz asi zacinam starnout a nezapomenu si pridat poznamku,to nase generace byla uuuuplne jinaaa*a20* |
Mně to nepřipadá jiný, pořád zvoní mobily a víc se toho nakecá, když nekecají spolu, tak do telefonu, ale to jenom, co mě napadlo, jinak tam nic moc jinýho nevidím. |
jj to bylo mysleno ironicky prave,ze jsme byli stejni,jen s rozdilem tech mobilu,ty tenkrat nebyly.... |
aha, prominte, na něco bývám dost natvrdlý nebo naivní _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
gari

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
| Michael Müller napsal: | | gari napsal: | | Michael Müller napsal: | | gari napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dnesni zajimava nocni projizdka Brnem ... vsude samy stetky, hlavne romskeho puvodu ... a dneska snad nechlastal nikdo starsi 18 let ... vsude samy strasne drsne se chovajici vozraly maly decka ... asi zacinam starnout ... |
jj to bylo mysleno ironicky prave,ze jsme byli stejni,jen s rozdilem tech mobilu,ty tenkrat nebyly.... |
aha, prominte, na něco bývám dost natvrdlý nebo naivní |
o nic prece nejde pisemny projev je nekdy nedostacujici,staci kolik nedorozumeni vznika pri psani smsek,clovek mnohdy pochopi veci jinak,nez jsou myslene _________________ kdyz musis,tak musis....a kdyz chces,jde vsechno:-P
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 1:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
Prasklé čelní sklo, ale naštěstí u služebního auta. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
Koho si srazil? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem to kamínkem. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
Opraveno. Musíš nahrávat jen jpg, tif to neumí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 12:52 pm Předmět: |
|
|
sere me to ze nemam psychickou pohodu a chut do zivota zhruba od narozeni
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | sere me to ze nemam psychickou pohodu a chut do zivota zhruba od narozeni |
Drogy si zkousel? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | premysilim o tom |
The Secret....meditování..nebo něco na ten způsob?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|