|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
Dneska snad po vic jak 3 metrech porusim radiovej klid.. napisu krasny prani bejvaly k narozkam a vona mi napise akorat: Dekuju za prani ... a hotovo ...
Ze ja to mam za potrebi ...
K tomu nemuzu ani mrdat ... a cekam na vysledky zasranejch testu .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Dneska snad po vic jak 3 metrech porusim radiovej klid.. napisu krasny prani bejvaly k narozkam a vona mi napise akorat: Dekuju za prani ... a hotovo ...
Ze ja to mam za potrebi ...
K tomu nemuzu ani mrdat ... a cekam na vysledky zasranejch testu .. |
Jakých testů??
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tehotenskych ... su tak tlustej, ze zjistujou, jestli nahodou necekam decko  .. mam nejakej zasranej zanet, tak delaji testy, aby urcili co to presne je _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Dneska snad po vic jak 3 metrech porusim radiovej klid.. napisu krasny prani bejvaly k narozkam a vona mi napise akorat: Dekuju za prani ... a hotovo ... | to byla chyba. A už ji nic nepiš. Ona přileze sama až bude něco potřebovat nebo ji bude divný, že na ni sereš. Když se zajímáš, odkopne tě, aby se cítila jako velká ženská... _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dneska snad po vic jak 3 metrech porusim radiovej klid.. napisu krasny prani bejvaly k narozkam a vona mi napise akorat: Dekuju za prani ... a hotovo ... | to byla chyba. A už ji nic nepiš. Ona přileze sama až bude něco potřebovat nebo ji bude divný, že na ni sereš. Když se zajímáš, odkopne tě, aby se cítila jako velká ženská... |
pochybuju po takové době..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
Jasně, asi ne, ale proč ze sebe dělat vola dobrovolně? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dneska snad po vic jak 3 metrech porusim radiovej klid.. napisu krasny prani bejvaly k narozkam a vona mi napise akorat: Dekuju za prani ... a hotovo ... | to byla chyba. A už ji nic nepiš. Ona přileze sama až bude něco potřebovat nebo ji bude divný, že na ni sereš. Když se zajímáš, odkopne tě, aby se cítila jako velká ženská... |
Ne vubec ... ji je to uz u prdele asi vsechno ... me taky ...psat ji nebudu, z techhle veci sem vyrostl .. jako ze se vozeru a pak bych ji psal, jak moc ju miluju ... to uz fakt ne...
Ja ji to prani dluzil, pac ona mi k narozkam prala a ja ji ani neodepsal, protoze sem proste nechtel ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | daymoon napsal: | | Black Dragon napsal: | | Dneska snad po vic jak 3 metrech porusim radiovej klid.. napisu krasny prani bejvaly k narozkam a vona mi napise akorat: Dekuju za prani ... a hotovo ... | to byla chyba. A už ji nic nepiš. Ona přileze sama až bude něco potřebovat nebo ji bude divný, že na ni sereš. Když se zajímáš, odkopne tě, aby se cítila jako velká ženská... |
Ne vubec ... ji je to uz u prdele asi vsechno ... me taky ...psat ji nebudu, z techhle veci sem vyrostl .. jako ze se vozeru a pak bych ji psal, jak moc ju miluju ... to uz fakt ne...
Ja ji to prani dluzil, pac ona mi k narozkam prala a ja ji ani neodepsal , protoze sem proste nechtel ... |
tvrdák
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
Protoze to uz byl asi mesic co sme si nepsali ... ty jantare jeden osklivej ...
Seru na nu, seru na nejaky dolizani ... to by bylo, kdybych psal uz davno a volal ji ... atd. atd.
Du se radsi zmrzacit na fotbalek
btw. ACAB vy zmrdi !!! _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Jasně, asi ne, ale proč ze sebe dělat vola dobrovolně? |
No, obecně .... pokud o ni stojím, tak proč se nevysrat na ego a nenapsat, za zkoušku nic nedáš. Pokud ale ne, tak nemá cenu blbnout s smskama. Pak je tu ještě populární varianta, že dotyčný vlastně neví co chce .
Ale je fakt, že poté, co jí náš strážník neodepsal, se její reakci ani moc nedivím:-)))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
ygg: protože jsou to mrchy vypočítavé :-) možná máš jinou zkušenost, ale mně se vždycky vyplatilo je trochu vytrápit, protože jinak to dělají ony a to ony umějí moc dobře _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|