Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2009 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Na benchi davam tak 8x70kg, a to docela na krev a netroufam si prihazovat

Ale Frozz tady ukazuje 100kg na decline bench (hlavou dolu) to se 100kg na normalnim benchi nema nic spolecneho :) Klidne si to zkus a uvidis ze ze svych 8x70kg vycarujes hlavou dolu i 5x90kg kdyz se budes snazit :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2009 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Oddo napsal:
Na benchi davam tak 8x70kg, a to docela na krev a netroufam si prihazovat

Ale Frozz tady ukazuje 100kg na decline bench (hlavou dolu) to se 100kg na normalnim benchi nema nic spolecneho :) Klidne si to zkus a uvidis ze ze svych 8x70kg vycarujes hlavou dolu i 5x90kg kdyz se budes snazit :)

S tím já souhlasím, že decline bench je (aspoň pro mě) jednodušší, ale zase "že to s tím nemá nic společného" bych neřekl, na normal benchi bych měl dát 2x100kg, na šikmým 3x (max. 4x) 100kg. Ty Odo, tu 100vku na decline dáš taky, zkus to .

Já teď poslední dobou jedu víc decline než obyč. bench, je to pro mě jaksi novinka, dřív jsem cvičil pořád na rovným.
Oddo

PříspěvekZaslal: so prosinec 12, 2009 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ty Odo, tu 100vku na decline dáš taky, zkus to .

Aááá ja sem Oddo, né Odo, taky nejseš Froz No u nas ve fitku tusim decline bench ani neni, musel bych to nejak poskladat s decline lavice a stojanu na drepy asi Ale zkusit to muzu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SOBOTA - 12.12.2009

VOLNO

NEDĚLE - 13.12.2009

- kolečko rozklus, protažení, 5x20m ABC s meziklusem

BĚH 3km (7.5x400m)

- 3x60m sprint na 95% s mezichůzí

10x kliky s tlesknutím + 10x výskoky snožmo + 10x zkracovačky na zemi nohy na lavičce
10x kliky s tlesknutím + 10x výskoky snožmo + 10x zkracovačky na zemi nohy na lavičce

- kolečko výklus.

Poznámka:
Špatné, bohužel. Máálo energie....je to asi tím, že předevčírem k obědu nic, večeře hrozná (pizza) + soukromá kalbička, takže nějaký ten alkohol, včera k večeři těstoviny ze sáčku, potom vodnice, fuj nějak se mi po ní udělalo špatně, to se mi jestě nestalo . Dnes fakt jen na uvolnění.

Dnes jsem byl nakupovat v Ústí: (nová šusťákovka, kukla, a čepica, to vše na běh, až bude mráááz )

Tady trenuju, náš stadion:
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro zpestření logu, video, který jsem zkoušel jen tak pro zábavu:

Nové cviky na břicho: (natáčel jsem to sám, tak prosím berte ohledy )

Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PONDĚLÍ - 14.12.2009

VOLNO

- Měl jsem jít ven na stadion, dnes jsem toho moc nenaspal, tak jsem si zdřímnul odpoledne, protáhlo se to až do večera...
Jsem nějakej unavenej, nechce se mi ani chodit , jak kdyby na mě něco lezlo (snad nebudu nemocnej), ráno zase tekla krev z nosu + rýma, takže dnes vynechám, stejně bych toho asi moc nenaběhal, takže trening přesouvám na středu .
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta kuklaje bozi, to si taky poridim, prozatim mi bude muset stacit sala a cepice Jinak kdybys mel casmrkni ke mne do logu, sem zkousel ten bench
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
nestiik

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to vis ze kulky jsou zakazane a je to prestupek kdyz te uvidi policajti? :D
Janze

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik napsal:

spis bych se bál omrzlin
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik napsal:

Dovol, ja studuju práva a todle tvrzení mě docela zarazilo, kdes na to přišel?
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
nestiik napsal:

Dovol, ja studuju práva a todle tvrzení mě docela zarazilo, kdes na to přišel?

Pokud se nepletu tak to platí o demonstracích, nebo fotbal. utkáních, prostě aby šlo poznat výtržníky.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestiik napsal:

Aha, proto se normálně prodávají , v tom případě běžkaři a lyžaři také nesmí mít kuklu? Dovol, ale to je hovadina, rozhodně to neplatí u téhle sportovní, ale možná nějaké té "černé zlodějské" ano...
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
nestiik napsal:

Aha, proto se normálně prodávají , v tom případě běžkaři a lyžaři také nesmí mít kuklu? Dovol, ale to je hovadina, rozhodně to neplatí u téhle sportovní, ale možná nějaké té "černé zlodějské" ano...

Neplatí to ani na černý, ani na žádný...součástí ústavního pořádku ČR je listina základních práv a svobod, a todle je naprosto mimo ni, tudíž proti ústavě ...lawyered
nestiik

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdesi jsem to cetl, nasel bych ten clanek ale uz nevim kde. a jednalo se tam, ze muzes dostat pokutu za noseni na verejnosti kuklu.. u sportovnich aktivit to asi neni :) ale jak kdosi psal pri demonstraci atd. asi to tak nejak bude :)
Oddo

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cekam na ty videa tech kliku kamo

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: