Trhačky nebo háky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trhačky nebo háky  Úvodní stránka -> Trénink -> Trhačky nebo háky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co používáš ?
Trhačky
25%
 25%  [ 26 ]
Háky
12%
 12%  [ 13 ]
Nepoužívám nic
61%
 61%  [ 63 ]
Celkem hlasů : 102

Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
tak jsem zbabělá sračka:)
na mrtvý tah používám háky , protože bez háků uzvednu o 20kg méně , tak mi je škoda místo 100kg na serie valit jen 80 , když to tam je..:)

pokud neudrzis v rukach 100 kilo, tak je nacase se zamyslet nad silou uchopu :)

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kulíšek

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
hooliganko napsal:
na mrtvý tah používám háky , protože bez háků uzvednu o 20kg méně , tak mi je škoda místo 100kg na serie valit jen 80 , když to tam je..:)

Takhle se to ale nikdy nezlepší....

Si silný, jak silný je Tvůj nejslabší článek... Ono se to srovná, neboj...
mysH

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Haky vyhodit a dokud to jde, tak bez trhacek .. az na ty nejtezsi vahy jedine. Casem se to srovna. Hlavne ten uchop neprepalit - jinak se regeneruje hodne dlouho. Plus vyhledove zaradit obcas cviky na posileni uchopu.

bara: v luxusnich fitkach stejne neni dost zeleza, aby se magnezko vubec muselo vytahovat :) a kdo normalni by tam chodil (pokud jde cvicit teda..)
RavenStalker

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
hooliganko napsal:

Tak zkus střídavej úchop, jednu ruku nadhmatem a druhou podhmatem. S tím se dá zvedat o dost víc, zkoušel jsem ten jak si držíš palec co doporučoval Cizo ale nějak na to mám moc prťavý a krátký prstíky
hooliganko

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ne , neudržím 100kg , protože cvičím pouze dva měsíce :)
no přemýšlím o nějakých cvicích na úchop , klidně bych si koupil domů nějakou tu sračku malou :D
Frozz.

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
ne , neudržím 100kg , protože cvičím pouze dva měsíce :)
no přemýšlím o nějakých cvicích na úchop , klidně bych si koupil domů nějakou tu sračku malou :D

Taky to mám doma, tu posilovací hračku s pružinou, cvičím s tím každý den, po 100 opakováních najednou na každou ruku, a je to celkem cítit, baví mě to a snad budu mít pevnější úchop a stisk .
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

donedavna som siel bez trhaciek vsetko, lebo som veril tym dristom o sile uchopu, chcel som mat silny uchop atd ale doslo mi ze je to hovadina mne je uplne jedno jaky mam silny uchop a vlastne uchop pouzivam mozno ked sa drzim tycky v autobuse alebo ked si honim ide mi o tom zdvihat co najviac a ked mi pri mrtvom tahu cinka pri tretom opakovani sklzava dole a pritom svaly zvladnu v pohode 2x tolko opakovani tak to fakt nema zmysel..cize trhacky
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
donedavna som siel bez trhaciek vsetko, lebo som veril tym dristom o sile uchopu, chcel som mat silny uchop atd ale doslo mi ze je to hovadina mne je uplne jedno jaky mam silny uchop a vlastne uchop pouzivam mozno ked sa drzim tycky v autobuse alebo ked si honim ide mi o tom zdvihat co najviac a ked mi pri mrtvom tahu cinka pri tretom opakovani sklzava dole a pritom svaly zvladnu v pohode 2x tolko opakovani tak to fakt nema zmysel..cize trhacky

presne tak, souhlasim. Proto jsem si ted taky trhacky kupil. Ale cely rok a pul jsem to jel bez trhacek, ale ted to nekolikrat uz padalo z ruk a fakt to neslo...
c87

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
donedavna som siel bez trhaciek vsetko, lebo som veril tym dristom o sile uchopu , chcel som mat silny uchop atd ale doslo mi ze je to hovadina mne je uplne jedno jaky mam silny uchop a vlastne uchop pouzivam mozno ked sa drzim tycky v autobuse alebo ked si honim ide mi o tom zdvihat co najviac a ked mi pri mrtvom tahu cinka pri tretom opakovani sklzava dole a pritom svaly zvladnu v pohode 2x tolko opakovani tak to fakt nema zmysel..cize trhacky

tak ja som v zivote trhacky nepouzival a je to citit aj na mojom uchope a vidiet na predlakti
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím souhlasit s Big Lebowskim, že pocit, kdy činka vyklouzává není nic příjemnýho. Navíc ja osobně se u toho začnu kroutit a dělám kulatá záda a snažím se to sunout po stehnech.
Proto si na větší váhy vezmu trhačky, které mi umožní soustředit se na techniku tahu (i když vím, že to není nejlepší)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bara

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:

Hlavně je potřeba si uvědomit,že tam kde končí silný úchop,začíná zánět šlach Falešných frajerů jsou plné hřbitovy.Takže používat pomůcky k tomu vyrobené není ostuda,ale zodpovědné chování.Kdo chce ať cvičí bez,ale za trhačky se stydět nemusíte
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

Hlavně je potřeba si uvědomit,že tam kde končí silný úchop,začíná zánět šlach Falešných frajerů jsou plné hřbitovy.Takže používat pomůcky k tomu vyrobené není ostuda,ale zodpovědné chování.Kdo chce ať cvičí bez,ale za trhačky se stydět nemusíte

u opravdu tezkejch tahu, nebo pritahu v predklonu bych primhouril oko, ale vzdycky kdyz vidim nekho jak se privazuje k 60kg cince tak mam pocit ze me klepne :)

kulisek je holka s malejma rukama a 200kg na mrtvej tah taky udrzela a ruce ji neupadly, takze opatrnost ano, ale vseho s mirou :)

Derek Poundstone
j.a.n.

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Používal-li jsem háky či trhačky, měl jsem pocit, že mi tyto pomůcky při vyšších vahách uříznou ruku v zápěstí. Asi jsem je neuměl používat, tak používám magnezium.
heavyBEE

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem zastáncem trhaček. Z háků mě vždycky bolelo zápěstí. Rozhodně se přidávám k tomu, že je třeba je použít až v krajních mezích a nepřivazovat si 30kg jednoručky na trapézy apod.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Bara napsal:

u opravdu tezkejch tahu, nebo pritahu v predklonu bych primhouril oko, ale vzdycky kdyz vidim nekho jak se privazuje k 60kg cince tak mam pocit ze me klepne :)

kulisek je holka s malejma rukama a 200kg na mrtvej tah taky udrzela a ruce ji neupadly, takze opatrnost ano, ale vseho s mirou :)

jenze pro nekoho muze byt aji tech 60 kg maximum, tzn. tezka vaha..
Trhačky Power Straps | Power System
Kvalitní trhačky pro zvýšení síly Vašeho úchopu.
199 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trhačky nebo háky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: