|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co používáš ? |
| Trhačky |
|
25% |
[ 26 ] |
| Háky |
|
12% |
[ 13 ] |
| Nepoužívám nic |
|
61% |
[ 63 ] |
|
| Celkem hlasů : 102 |
|
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 8:53 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | tak jsem zbabělá sračka:)
na mrtvý tah používám háky , protože bez háků uzvednu o 20kg méně , tak mi je škoda místo 100kg na serie valit jen 80 , když to tam je..:) |
pokud neudrzis v rukach 100 kilo, tak je nacase se zamyslet nad silou uchopu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 8:58 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | hooliganko napsal: | tak jsem zbabělá sračka:)
na mrtvý tah používám háky , protože bez háků uzvednu o 20kg méně , tak mi je škoda místo 100kg na serie valit jen 80 , když to tam je..:) |
pokud neudrzis v rukach 100 kilo, tak je nacase se zamyslet nad silou uchopu :) |
Takhle se to ale nikdy nezlepší....
Si silný, jak silný je Tvůj nejslabší článek... Ono se to srovná, neboj... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 9:12 am Předmět: |
|
|
Haky vyhodit a dokud to jde, tak bez trhacek .. az na ty nejtezsi vahy jedine. Casem se to srovna. Hlavne ten uchop neprepalit - jinak se regeneruje hodne dlouho. Plus vyhledove zaradit obcas cviky na posileni uchopu.
bara: v luxusnich fitkach stejne neni dost zeleza, aby se magnezko vubec muselo vytahovat :) a kdo normalni by tam chodil (pokud jde cvicit teda..)
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | hooliganko napsal: | tak jsem zbabělá sračka:)
pokud neudrzis v rukach 100 kilo, tak je nacase se zamyslet nad silou uchopu :) |
Tak zkus střídavej úchop, jednu ruku nadhmatem a druhou podhmatem. S tím se dá zvedat o dost víc, zkoušel jsem ten jak si držíš palec co doporučoval Cizo ale nějak na to mám moc prťavý a krátký prstíky
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
ne , neudržím 100kg , protože cvičím pouze dva měsíce :)
no přemýšlím o nějakých cvicích na úchop , klidně bych si koupil domů nějakou tu sračku malou :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:05 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | ne , neudržím 100kg , protože cvičím pouze dva měsíce :)
no přemýšlím o nějakých cvicích na úchop , klidně bych si koupil domů nějakou tu sračku malou :D |
Taky to mám doma, tu posilovací hračku s pružinou, cvičím s tím každý den, po 100 opakováních najednou na každou ruku, a je to celkem cítit, baví mě to a snad budu mít pevnější úchop a stisk . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | donedavna som siel bez trhaciek vsetko, lebo som veril tym dristom o sile uchopu, chcel som mat silny uchop atd ale doslo mi ze je to hovadina mne je uplne jedno jaky mam silny uchop a vlastne uchop pouzivam mozno ked sa drzim tycky v autobuse alebo ked si honim ide mi o tom zdvihat co najviac a ked mi pri mrtvom tahu cinka pri tretom opakovani sklzava dole a pritom svaly zvladnu v pohode 2x tolko opakovani tak to fakt nema zmysel..cize trhacky |
presne tak, souhlasim. Proto jsem si ted taky trhacky kupil. Ale cely rok a pul jsem to jel bez trhacek, ale ted to nekolikrat uz padalo z ruk a fakt to neslo...
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | donedavna som siel bez trhaciek vsetko, lebo som veril tym dristom o sile uchopu , chcel som mat silny uchop atd ale doslo mi ze je to hovadina mne je uplne jedno jaky mam silny uchop a vlastne uchop pouzivam mozno ked sa drzim tycky v autobuse alebo ked si honim ide mi o tom zdvihat co najviac a ked mi pri mrtvom tahu cinka pri tretom opakovani sklzava dole a pritom svaly zvladnu v pohode 2x tolko opakovani tak to fakt nema zmysel..cize trhacky |
tak ja som v zivote trhacky nepouzival a je to citit aj na mojom uchope a vidiet na predlakti
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:46 am Předmět: |
|
|
Musím souhlasit s Big Lebowskim, že pocit, kdy činka vyklouzává není nic příjemnýho. Navíc ja osobně se u toho začnu kroutit a dělám kulatá záda a snažím se to sunout po stehnech.
Proto si na větší váhy vezmu trhačky, které mi umožní soustředit se na techniku tahu (i když vím, že to není nejlepší) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
| BIG Lebowski napsal: | donedavna som siel bez trhaciek vsetko, lebo som veril tym dristom o sile uchopu, chcel som mat silny uchop atd ale doslo mi ze je to hovadina mne je uplne jedno jaky mam silny uchop a vlastne uchop pouzivam mozno ked sa drzim tycky v autobuse alebo ked si honim ide mi o tom zdvihat co najviac a ked mi pri mrtvom tahu cinka pri tretom opakovani sklzava dole a pritom svaly zvladnu v pohode 2x tolko opakovani tak to fakt nema zmysel..cize trhacky |
Hlavně je potřeba si uvědomit,že tam kde končí silný úchop,začíná zánět šlach Falešných frajerů jsou plné hřbitovy.Takže používat pomůcky k tomu vyrobené není ostuda,ale zodpovědné chování.Kdo chce ať cvičí bez,ale za trhačky se stydět nemusíte
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Hlavně je potřeba si uvědomit,že tam kde končí silný úchop,začíná zánět šlach Falešných frajerů jsou plné hřbitovy.Takže používat pomůcky k tomu vyrobené není ostuda,ale zodpovědné chování.Kdo chce ať cvičí bez,ale za trhačky se stydět nemusíte |
u opravdu tezkejch tahu, nebo pritahu v predklonu bych primhouril oko, ale vzdycky kdyz vidim nekho jak se privazuje k 60kg cince tak mam pocit ze me klepne :)
kulisek je holka s malejma rukama a 200kg na mrtvej tah taky udrzela a ruce ji neupadly, takze opatrnost ano, ale vseho s mirou :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
j.a.n.
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
Používal-li jsem háky či trhačky, měl jsem pocit, že mi tyto pomůcky při vyšších vahách uříznou ruku v zápěstí. Asi jsem je neuměl používat, tak používám magnezium.
|
|
| nahoru |
|
 |
heavyBEE

|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:13 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zastáncem trhaček. Z háků mě vždycky bolelo zápěstí. Rozhodně se přidávám k tomu, že je třeba je použít až v krajních mezích a nepřivazovat si 30kg jednoručky na trapézy apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bara napsal: |
Hlavně je potřeba si uvědomit,že tam kde končí silný úchop,začíná zánět šlach Falešných frajerů jsou plné hřbitovy.Takže používat pomůcky k tomu vyrobené není ostuda,ale zodpovědné chování.Kdo chce ať cvičí bez,ale za trhačky se stydět nemusíte |
u opravdu tezkejch tahu, nebo pritahu v predklonu bych primhouril oko, ale vzdycky kdyz vidim nekho jak se privazuje k 60kg cince tak mam pocit ze me klepne :)
kulisek je holka s malejma rukama a 200kg na mrtvej tah taky udrzela a ruce ji neupadly, takze opatrnost ano, ale vseho s mirou :) |
jenze pro nekoho muze byt aji tech 60 kg maximum, tzn. tezka vaha..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|