Trhačky nebo háky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trhačky nebo háky  Úvodní stránka -> Trénink -> Trhačky nebo háky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co používáš ?
Trhačky
25%
 25%  [ 26 ]
Háky
12%
 12%  [ 13 ]
Nepoužívám nic
61%
 61%  [ 63 ]
Celkem hlasů : 102

Autor Zpráva
hooliganko

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to musis brat pozitivne , sou proste fitka jen se zelezem , pytlama , magneskem apod. jen pro chlapy , pak sou ty modernejsi , kde to treba uz nevypada jak ve sklepe , jsou tam i stroje pro baby apod. a zase neco malo chybi , napr. to magnesko atd ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavel33

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ani trhačky, ani háky ani magnezium, ale obyčejný rukavice

Mám pocit, že úchop by zvládl o hodně více, ale zbytek těla nějak nestíhá

Může to bejt tím, že cvičím s nějakými přestávkami 10 let, ale mrtvej tah jen pár měsíců a jsem zatím jen na 120kg, třeba časem dojdu k potřebě mít trhačky.
Abych předešel nějakým řečem proč jsem tak dlouho necvičil mrtvej tah (a dřepy jen lehce) tak proto, že mám skoliózu páteře a ještě celou páteř zakřivenou do strany Tak to dopadá když někdo chodí už v 8 měsících
RavenStalker

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezkoušel někdo Versa Gripps? Vypadá to jako trhačky ale místo dlouhého konce tam je jen kousek široké kůže a principem mi to připomíná zámkový úchop (s tím vlastním palcem), prstama se drží ten kousek kůže z protistrany a gravitace se postará o zbytek. Mám klasické trhačky ale toto je zajímavé. Jen se to u nás asi neprodává : (

8Shade

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice je to velmi staré téma znovu otevřené, ale ještě to tu nikdo nezmínil. Na mrtvolu když jedu bez trhaček/háků, tak sundavám rukavice a nasazuji tenké molitany. Úchop mám pak daleko silnější (rozuměj bez rukavic) a zároveň si ty ruce nesedřu. To se hodí obzvlášť v posilkách, kde to magnézium je zakázané.

Poznámka:
Používám rukavice Power Grip.
wondra

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Používat trhačky u mrtvoly je hloupost. Jak vám může vyklouzávat činka? To s tím mlátíte o zem hlava nehlava? Pokud by jste se na každé opakování srovnali u položené činiky, nic by neklouzalo.

Ale pokud bych si sám měl vybrat tak bych šel do trhaček, je to šetrnější pro kůži na rukou a háky mi přijdou už moc "strojové"
blazen

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8shade: to jsem si zvykl taky a přesně jak říkáš, je to daleko lepší
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Používat trhačky u mrtvoly je hloupost. Jak vám může vyklouzávat činka? To s tím mlátíte o zem hlava nehlava? Pokud by jste se na každé opakování srovnali u položené činiky, nic by neklouzalo.

Předem chci napsat, že je taky nepoužívám.
K tomu vyklouzávání - no holt ne všichni jezdí MT do 120kg (tvůj log, ber to jen jako konstatování, ne útok na tebe) a holt pak když tam jsou váhy typu 180kg, 200kg a víc, už je to kolikrát těžký udržet, i když je předloktí silné. Tak proto někomu vyklouzává, prostě tu váhu neudrží - což není omluva pro to dostatečně posilovat předloktí a úchop.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A take strasne moc dela osa.
wondra

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě ani u jedniček nedělalo problém to udržet, jen to prostě zvednout, a používám pouze nadhmat...Ale asi máš pravdu, poznal bych to až u pořádných vah :)
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Blbá otázka, ale kde se dá koupit magnezko?:D

ked nekupis magnezko, tak si zozen SKOLNU KRIEDU

osobne 200kg zamkovym uchopom este potiahnem, ale uz potom uchop nestiha.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

filipino23 napsal:
Gohan napsal:
Blbá otázka, ale kde se dá koupit magnezko?:D

ked nekupis magnezko, tak si zozen SKOLNU KRIEDU

osobne 200kg zamkovym uchopom este potiahnem, ale uz potom uchop nestiha.

Ja myslim, ze uz ten problem Gohan za ty 2 roky vyresil A nebo mozna ne a prave kvuli tomu prestal cvicit
Rachela

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja myslim, ze uz ten problem Gohan za ty 2 roky vyresil

Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
prochm

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych bez trhaček mrtvé tahy vůbec neodcvičil. Dřív jsem používal háky ale přečel jsem na ty trhačky. Akorát mi to dýl trvá než tu činku omotám.
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Já bych bez trhaček mrtvé tahy vůbec neodcvičil. Dřív jsem používal háky ale přečel jsem na ty trhačky. Akorát mi to dýl trvá než tu činku omotám.

U mrtvol jsem s magnezkem v zivote necitil potrebu trhacek nebo haku, to ze by mne mela cinka vyklouznout je snad ten posledni problem, ktery bych u MT mohl mit :) Ale jak rikam, zelezi dost na osa. Neco jineho jsou pritahy at uz velke cinky nebo jednorucek, tam pouzivam haky u jakekoliv vahya vidim v tom celkem smysl, protoze kdyz se nemusim starat o uchop, tak se mnohem lepe muzu soustredit na praci zadovych svalu.
prochm

PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2012 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No magnézko jsem nikdy nezkoušel tak nevím navíc používám úchop jen nadhmatem a s tím bez trhačk dám v sériích max.160kg ale to už mě při posledních opakování vypadává. Střídavým jsem to jen tak zkoušel zvednout ze stojanu u vyšší váhy a je fakt, že je o opravdu na síle úchopu znát.
Trhačky Power Straps | Power System
Kvalitní trhačky pro zvýšení síly Vašeho úchopu.
199 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trhačky nebo háky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: