|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 12:51 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | secret a kolik vazis? |
okolo 111kg cca...
to AHOLA: nejako to zacalo ist...po lete co som chudol tak teraz som pribral pra kg a aj hmotnosti idu hore....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
Gohan: Při jaké TV? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Gohan: Při jaké TV? |
hezky vypasených 100
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
Ale tak 150kg je krásné číslo. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
až bude 200 budu si pískat..
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
Zase menší radost... dneska 1x230kg MT... není to moc, ale dloho jsem ho nejel, tak jsem rád ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
jo a mozna taky jednou konecne nebudu mit na tricku jediny mokrou skvrnu :)) takze i to ma sve pozitivum
| citace: | | Ale ne,byla to zábava,akorát jsem měl hlad a chtěl jsem ten trénink rychle sfouknout,no |
a taky tam asi nebyl Mik, se kterym bys mezi 15. a 30. opakovanim pokecal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Martas napsal: | Mrtvolka 165kg pri vaze 75kg |
To je slušný ale já dal při BW 68kg maxko 160kg ...né, nesměju se ti, to byl vtip, jinak je to parádní výkon
|
|
| nahoru |
|
 |
Ferry

|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
Mrtvolka 8x60, 8x90, 5x110, 1x120 (bez trhaček)
Váha 77, výška 185, cvičím od dubna _________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Crusher

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 2:56 pm Předmět: |
|
|
Netradiční "osobák" při oslavě na útvaru. Clean&press a plným 50litrovým sudem piva (Gambrinus ), 28 opakování. _________________ "Pot šetří krev" - Werner Ilič
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|