|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xCROWx
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
Zhoršil jsem se v benchi  Ale zlepšil ve dřepu _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
pfofino

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 8:09 pm Předmět: |
|
|
nemám rád agresivní lidi, nesnáším to, nedokážou se nadechnout a řešit věci s klidem
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
Schnitzel orchorel a zajtra ho caka 12hodinova cesta vlakom do swiss-u _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | lidi, kteri se rozhodnou vam osobne delat problemy kazit mu vanoce a ne jenom vanoce diky sve "pravomoci" |
to pises tam o te pi... teda pani ze skoly, co te ma tak rada a co ti dava Acka ze zkousek jen za to, ze se na ni usmejes :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pfofino

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
NUMM3R: přímo mi bereš slova z úst
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
Ještě nedolečím angínu a streptokok a už mě bolí půlka huby..Nevím jestli je to osmičkou,nebo kazem,nebo obojí  Zubař ten buzerant měl zavřeno..Tak sypu ibalgin..To sou svátky zase.
Nevíte jestli se u nás prodávaj takové ty ,,umrtvovací" žvýkačky..Četl jsem že to dávaj třeba v NHL hokejstům když jim vybijou zuby a dávaj nové,tak dostanou tu žvýku a pak injekci.Ale u nás to asi není.
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Ještě nedolečím angínu a streptokok a už mě bolí půlka huby..Nevím jestli je to osmičkou,nebo kazem,nebo obojí Zubař ten buzerant měl zavřeno..Tak sypu ibalgin..To sou svátky zase.
Nevíte jestli se u nás prodávaj takové ty ,,umrtvovací" žvýkačky..Četl jsem že to dávaj třeba v NHL hokejstům když jim vybijou zuby a dávaj nové,tak dostanou tu žvýku a pak injekci.Ale u nás to asi není. |
skus este panadol extra, ucinkuje kratsie nez ibalgin, ale myslim, ze ucinok celkom dobry
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
Ten ho zrubal. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | | Ten ho zrubal. |
to jo,ale zajimalo by me komu tohle muze lezt na nervy to patri spis do mixeru
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 4:17 pm Předmět: |
|
|
peca: bud se da whinovat na foru .. nebo to resit hned :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|